E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιαγιάδες δοκιμάζουν κάνναβη για πρώτη φορά

Μοιράζονται την εμπειρία τους στο διαδίκτυο

Δημοσίευση 4/7/2017 | 00:09

Γιαγιάδες δοκιμάζουν κάνναβη για πρώτη φορά

Όπως εξομολογείται η 73 Margot, δεν είχε δοκιμάσει ποτέ στη ζωή της κάνναβη, καθώς όταν ήταν νέα, πίστευε πως ήταν μια συνήθεια που είχαν αποκλειστικά οι εγκληματίες.

Σήμερα βέβαια, διαβάζει ότι πλέον ο κόσμος καπνίζει αυτήν την ουσία τόσο συχνά, όσο τα κανονικά τσιγάρα.

Μαζί με τις σχεδόν συνομήλικες φίλες της αποφάσισαν να ετοιμάσουν το δικό τους τσιγάρο κάνναβης και να το δοκιμάσουν, για να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι το λόγο που αυτή είναι τόσο δημοφιλής.

Την ώρα της προετοιμασίας μάλιστα, προσπαθούν να βρουν πια έχει τα πιο καλά χέρια για να το στρίψει, ενώ βρίσκονται μέσα σε ένα coffee shop, με τους υπόλοιπους πελάτες να τις κοιτούν με απορία και να το διασκεδάζουν.

Μόλις το τσιγάρο ετοιμαστεί και μάλιστα γρήγορα, όπως ακούγεται να λένε οι κυρίες στο βίντεο, η πρώτη τολμηρή θα το ανάψει για να αρχίσει τη δοκιμή. Επειδή όμως τα πράγματα δεν κύλησαν σωστά και το τσιγάρο τους κάηκε μέσα στο τασάκι, ένας υπάλληλος του μαγαζιού τους πρότεινε μια διαφορετική μέθοδο, το bong.

Το bong αποδείχθηκε το ιδανικό μέσο για τις γιαγιάδες, οι οποίες επιτέλους κατάφεραν να πάρουν μια γεύση από την κάνναβη. Αφήνοντας το μαγαζί, ξεκίνησαν τα παιχνίδια σε μια παιδική χαρά και όπως δήλωσαν ιδιαίτερα κεφάτες, η συγκεκριμένη μέρα τους άλλαξε εντελώς την άποψη για την κάνναβη.

Και οι τρεις τους συμφώνησαν ότι είχαν μια πολύ καλή και ξεχωριστή εμπειρία, που τις έκανε να νιώσουν ξανά σαν παιδιά.

Παρόλα αυτά, ότι και αν λένε οι γλυκήτατες αυτές κυρίες, να μη ξεχνάτε ότι η υπερβολική χρήση κάνναβης κάνει κακό στην υγεία. Άλλωστε η φράση "παν μέτρον άριστον" δε βγήκε τυχαία.