E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το αγόρι της αρνήθηκε να την φιλήσει στην κάμερα κι εκείνη πήρε την εκδίκησή της

Κι όμως το έκανε!

Δημοσίευση 29/6/2017 | 00:12

Το αγόρι της αρνήθηκε να την φιλήσει στην κάμερα κι εκείνη πήρε την εκδίκησή της

Οι κανόνες της «kiss cam» στα γήπεδα των ΗΠΑ είναι απλοί: Αν δεις τον εαυτό σου στην μεγάλη οθόνη του γηπέδου, πρέπει να φιλήσεις αυτόν που κάθεται δίπλα σου. Αλλιώς, θα πρέπει να υπομείνεις τα γιουχαρίσματα της εξέδρας και μια όχι και τόσο... άνετη επιστροφή στο σπίτι.

Παραχωρήσεις γίνονται σε αυτούς που κάθονται δίπλα σε συγγενικά πρόσωπα, αλλά εντάξει κι εκεί, μπορείς να τους φιλήσεις στο μάγουλο, για να «κατευνάσεις» το πλήθος. Η «kiss cam» είναι πια κάτι που πάει μαζί με τα αμερικάνικα σπορ και πολλοί είναι εκείνοι που το περιμένουν πως και πως, αλλά οι περισσότεροι νιώθουν αρκετά άβολα.

Κάποιες φορές το ζευγάρι θα συνεχίσει να κάθεται όπως πριν και θα αρνηθεί το φιλί. Κάποιες άλλες φορές, ο ένας από τους δυο ενθουσιάζεται περισσότερο από τον άλλο. Μερικές φορές ίσως υπάρξει και κάποια πρόταση γάμου. Υπάρχουν πολλοί γενναίοι που παίρνουν το ρίσκο, ενώ το κοινό διασκεδάζει και το «ναι» αλλά και το «όχι».

Πάντως τίποτα από αυτά δεν συνέβη στην Philips Arena, κι αυτό γιατί η πρωτοτυπία ξεπέρασε την πραγματικότητα. Οι Atlanta hawks αντιμετώπιζαν τους Brooklyn Nets και κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος, η «kiss cam» έκανε ως είθισται την εμφάνισή της.

Πολλά ζευγάρια φιλήθηκαν, ακολουθώντας τους κανόνες. Κάποιοι γέλασαν, κάποιοι ήταν ευγενικοί και άλλοι γούσταραν. Όμως κάποια στιγμή η κάμερα σταμάτησε σε ένα ζευγάρι, που ο ένας από τους δυο δεν ενθουσιάστηκε σχεδόν καθόλου με την ιδέα.

Ο άντρας λοιπόν ενδιαφέρθηκε περισσότερο για την μπύρα του παρά για να φιλήσει την κοπέλα του που τον κοιτούσε με λαχτάρα, όταν τους έδειξε η κάμερα. Αλλά αυτός χαμπάρι. Και η κοπέλα λοιπόν αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της...

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube από το επίσημο κανάλι των Atlanta Hawks με την λεζάντα να γράφει «Ένας άντρας αρνήθηκε να φιλήσει την κοπέλα του όταν εμφανίστηκαν στην ‘kiss cam’, οπότε εκείνη αποφάσισε να φιλήσει κάποιον άλλον». Σήμερα, το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια προβολές.

Τα σχόλια ήταν και υπέρ και κατά της επιλογής της κοπέλας. Κάποιοι θεώρησαν πως το βίντεο είναι σκηνοθετημένο. Πάντως ο συγκεκριμένος τύπος, με το καπέλο ανάποδα, θα ξανασκεφτεί πολύ αν θα ξαναπεί όχι σε «kiss cam» ή ακόμα κι αν θα ξαναπάει στο γήπεδο με κοπέλα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media 25.04.2024
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα