LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απίστευτες περιπέτειες με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά

Όταν μπλέκονται μωρά στην ιστορία όλα πάνε στραβά

Δημοσίευση 3/4/2017 | 00:07

Απίστευτες περιπέτειες με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά

Πραγματικά είναι να απορείς πώς οι γονείς καταφέρνουν να μεγαλώσουν σώα τα άτακτα μωρά τους (και τους αξίζει μετάλλιο!). Δείτε μερικές περιτπώσεις που θα σας κάνουν να γελάσετε!

Ο Jamie είναι πολύ άτακτος. Πολύ! Χρειάστηκαν μόλις δέκα δευτερόλεπτα σε λούνα παρκ στην Ιρλανδία για να μπει μέσα σε μηχάνημα με κουκλάκια και να κλαίει ζητώντας βοήθεια. Χρειάστηκε η παρέμβαση ενός εκτός υπηρεσίας πυροσβέστη προκειμένου ο Τζέιμι να απεγκλωβιστεί! Από πού μπήκε; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

Άλλο ένα πειραχτήρι, χρησιμοποίησε όλα τα καρότα της σακούλας για να δώσει έναν άλλο διακοσμητικό τόνο στο σπίτι του! 

Η μικρή Camille από την Arizona δεν έλεγε με τίποτα να κάτσει στη θέση της και να βάλει τη ζώνη της στο αυτοκίνητο! Έτσι μετά από πολλές προσπάθειες η μαμά της αποφάσισε να της δώσει ένα καλό μάθημα για να βάλει μυαλό γιατί όχι μόνο έβγαζε τη ζώνη της αλλά ενοχλούσε και τον αδερφό της. Έτσι κάλεσε την αστυνομία! Από τότε η Camille φοβάται και κάνει ό,τι της λέει η μαμά της! 

Η μικρή Ostara σε επίσκεψη των γονιών της σε τηλεοπτικό στούντιο, και όσο η μαμά και ο μπαμπάς έδιναν συνέντευξη στους παρουσιαστές, είπε να κάνει την παρουσία της αισθητή. Και τι καλύτερο από το να... τα κάνει πάνω της στο ξύλινο πάτωμα του στούντιο; Δείτε το βίντεο!