LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πού θα κάνουν πρωτοχρονιά οι μεγιστάνες του πλανήτη

Χλιδάτα ρεβεγιόν...

Δημοσίευση 30/12/2016 | 12:27

Πού θα κάνουν πρωτοχρονιά οι μεγιστάνες του πλανήτη

Στον Άγιο Βαρθολομαίο της Καραϊβικής επέλεξαν πολλοί μεγιστάνες του κόσμου να αποχαιρετίσουν το 2016 και να υποδεχτούν μέσα στα υπερπολυτελή σκάφη τους το 2017.

Αυτοί που κυριαρχούν στον «αγώνα» των πολυτελών σκαφών που γίνεται στις θάλασσες του Αγίου Βαρθολομαίου, φαίνεται πως είναι οι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι, ενώ πολλοί από τους πλούσιους Αμερικανούς επέλεξαν άλλες περιοχές εξαιτίας του φόβου για τον ιό Ζίκα.

Μέχρι στιγμής ανοιχτά του νησιού έχουν αγκυροβολήσει ο Roman Abramovich το 533ων ποδιών και 500 εκατ. δολαρίων Eclipse, ο «βασιλιάς» του φυσικού αερίου Farkhad Akhmedov το Luna, που η αξία του ξεπερνάει τα 400 εκατ. δολάρια και το μήκος του φτάνει τα 377 πόδια, ο δισεκατομμυριούχος Evgeny Shvidler, που ασχολείται με την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, το 90 εκατ. δολαρίων και μήκους 371 ποδιών Le Grand Bleu και το 75 εκατ. δολαρίων και μήκους 220 ποδών Anna του δισεκατομμυριούχου παραγωγού λιπασμάτων Ντμίτρι Dmitry Rybolovlev.

Ο Ουκρανοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Len Blavatnik αναμένεται να αφιχθεί στο νησί από τον Άγιο Μαρτίνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το Odessa II, η αξία του οποίου φτάνει τα 100 εκατ. δολάρια κι έχει μήκος 240 πόδια.

Η συμμετοχή των Αμερικανών είναι πολύ μικρότερη φέτος, αλλά ήδη στο νησί έχουν αγκυροβολήσει το Aquarius, που η αξία του φτάνει τα 215 εκατ. δολάρια και το μήκος του τα 302 πόδια και το οποίο ανήκει στο μεγιστάνα των καζίνο Steve Wynn, το C2 του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Revlon, Ron Perelman, η αξία του οποίου φτάνει τα 125 εκατ. δολάρια και το μήκος του τα 257 πόδια και το Limitless του ιδιοκτήτη της Victoria Secret, Les Wexne, που έχει μήκος 316 πόδια και κοστίζει 100 εκατ. δολάρια.

Από την Ευρώπη στο νησί έχει καταπλεύσει το Symphony του δισεκατομμυριούχου Bernard Arnault, που είναι διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton και το οποίο έχει αξία 150 εκατ. δολαρίων και μήκος 331 πόδια.

Στον Άγιο Βαρθολομαίο, σύμφωνα με το Page Six βρίσκονται επίσης ο τραγουδοποιός Pharell Williams, ο τραγουδιστής Paul McCourtney, ο σχεδιαστής μόδας Calvin Klein, ο ράπερ Puff Daddy και ο επιχειρηματίας Travis Kalanick. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Leonardo DiCaprio μαζί με την παρέα του.

Ακόμα στο νησί είναι ο ηθοποιός Jake Gyllenhall, οι σχεδιαστές μόδας Mark Jacobs και Alexander Wang, ο επιχειρηματίας Peter Brand και η ηθοποιός Stephanie Michelle Seymour.

Στο ετήσιο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ρώσου μεγιστάνα, ιδιοκτήτη της εταιρείας επενδύσεων Millhouse LLC και της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι Roman Abramovich  θα πρωταγωνιστήσει το θρυλικό συγκρότημα των Rolling Stones. Ο Mick Jager αναμένεται να φτάσει με ελικόπτερο απευθείας από το σπίτι που διαθέτει στο νησί Μιστίκ.

Από την φετινή «σύναξη» των δισεκατομμυριούχων από ό,τι φαίνεται θα απουσιάζει ο επιχειρηματίας David Geffen και το γιοτ του Rising Sun, που η αξία του φτάνει τα 300 εκατ. δολάρια καθώς φέτος προτίμησε να αλλάξει το χρόνο στο Μεξικό, ενώ το Octopus του δισεκατομμυριούχου της Microsoft, Paul Allen βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού

Προσφορές 19.04.2024
Ήταν και οι δυο στα πιο όμορφα χρόνια τους, η καριέρα τους άνθιζε

Celebrities που γύρισαν την πλάτη τους στη δόξα και τώρα κάνουν κανονικές δουλειές

Προσφορές 19.04.2024
Εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας

Κώστας Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Tabloid Χτες
Η ανάρτηση που έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Tabloid Χτες
«Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο, που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια»

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Χτες
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Δημήτρης Παπανώτας, από τις εκπομπές lifestyle ως το ΣΥΡΙΖΑ

Άνθρωποι Χτες
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ μένει τελικά ο Δημήτρης Παπανώτας

Η αγγελία για σπίτι στη Βούλα που έγινε viral

Παράξενα Χτες
Υπάρχουν και αυτοί οι ιδιοκτήτες!

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Με ποια μοιάζω;»

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Tabloid Χτες
Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

«Λύγισε» η Κατερίνα Στανίση: Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα

Ελληνική τηλεόραση Χτες
«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα»