LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καινούργιου: «Τον Νίκο δεν τον παίρνει να χρεωθεί ακόμα μία τηλεοπτική αποτυχία»

Χείμαρρος η παρουσιάστρια για το «Ξαναδέστε τους»

Δημοσίευση 21/12/2016 | 12:12

Καινούργιου: «Τον Νίκο δεν τον παίρνει να χρεωθεί ακόμα μία τηλεοπτική αποτυχία»

«Αχ τα είχα πει εγώ. Μην πω κάτι… βγαίνει.» μονολόγησε η Κατερίνα Καινούργιου. Έχουμε αλλαγές στο «Ξαναδέστε τους». Βλέπουμε ότι σιγά σιγά από την ομάδα μειώνεται ο ρόλος της Τζώρτζιας Παναγή και εντάσσεται στην ομάδα ο δημοσιογράφος και παλιό μέλος του «Δέστε τους» Γιώργος Δάσκαλος» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με τις αλλαγές στην εκπομπή του Alpha που έγιναν γνωστές από το zappIT. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε τον κύριο λόγο στην όλη κουβέντα που ακολούθησε, κατέχοντας την περασμένη σεζόν και την ίδια ζώνη στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και μια θέση στο «Δέστε τους» στο παρελθόν.

«Εγώ γνωρίζω ότι το κανάλι παρόλο που τα νούμερα τηλεθέασης του «Ξαναδέστε τους» είναι αρκετά πεσμένα, το έχει αφήσει στον Μουτσινά, να κάνει αυτός διορθωτικές κινήσεις και αν κάνει αυτός ό,τι κρίνει. Εξηγείστε μου κάτι, ισχύει ότι τα νούμερα είναι μονοψήφια και στα νεανικά πια;

Επειδή γνωρίζω ο Νίκος ή ήθελε να ξαναγίνει το Δέστε τους όπως ήταν η παλιά σύνθεση, κάτι το οποίο δεν επιθυμούσα εγώ, άρα εφόσον δεν θα ήμουν δεν υπήρχε λόγος να ήταν ένα άλλο μέλος και να λείπω απλά εγώ, ή να φτιάξουν κάτι καινούριο. Δεν ήταν στα σχέδια του Νίκου ο Γιώργος στην αρχή. Ή θα κάναμε το παλιό σε reunion, απλά δεν συμφωνούσαμε όλοι, ή θα έκανε κάτι καινούριο, οπότε κρατάει τη Μαρία που είναι ένας άνθρωπος που την είχε και χρόνια και διαλέγει άλλα δύο κορίτσια για το πάνελ.»

Ο Γιώργος Δάσκαλος και η Τζώρτζια Παναγή

«Πάντως να ξέρετε ο Γιώργος είναι πολύ αξιόλογος συνάδελφος. Πάρα πολύ καλό παιδί, ο οποίος έχει δουλέψει πολύ, έχει ωραίο σχόλιο, ξέρει τον Νίκο και την Μαρία πολλά χρόνια οπότε μπορεί να ενταχθεί, όμως εγώ μπαίνω και στη θέση της κοπέλας η οποία άφησε το σπίτι της, ήρθε από την Κύπρο, νοίκιασε σπίτι εδώ, για να έρθει να είναι σε μια ομάδα και ξαφνικά επειδή η εκπομπή έχει χαμηλές πτήσεις αρχίζει και περιορίζεται ο ρόλος της. Πάντα σε κάποια εκπομπή έτσι είναι, όταν βλέπουμε ότι έχει πτωτική τάση ψάχνουμε τον αποδιοπομπαίο τράγο. Ο παρουσιαστής και ο αρχισυντάκτης έχουν την τελική ευθύνη. Στο τέλος αν το Δέστε τους αποτύχει θα το χρεωθεί ο Νίκος μαζί με την Μαίρη Κούσουλα. Επειδή έχω δουλέψει και στον Alpha και γνωρίζω κάποια πράγματα, αν και μαθαίνω ότι στη διοίηση υπάρχουν τεράστιες αλλαγές στο κανάλι, αλλά δεν έχει σημασία, κάποιοι οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις καλώς ή κακώς παραμένουν. Έχω την εντύπωση ότι ο σταθμός από τα χρόνια που είμαι και γνωρίζω, ρίχνει το μπαλάκι στον Νίκο, οπότε οι συνέπειες είναι στον Νίκο.»

Ο Alpha και η ζώνη 4-6

«Τα νούμερα που κάνει τώρα το Δέστε τους είναι παρόμοια με αυτά που γινόντουσαν και πέρυσι. Πέρυσι λοιπόν στο Λόγω Tivis ήταν μονοψήφια, χαμηλά για τον Alpha με την πάσα που παίρνει από την Ελένη που άγγιζε πέρυσι το 20%. Μετά όμως από αυτό το πρόγραμμα είναι το Deal που κάνει 25άρια, άρα τι σημαίνει; Ότι είναι αδύναμη αυτή η ζώνη to 4-6 στον Alpha. Άρα επειδή γνωρίζω ότι πέρυσι υπήρχαν αρκετές γκρίνιες, ο μπροστάρης την πληρώνει. Άρα ο Νίκος θα το χρεωθεί. Και τον Νίκο, για να τον στηρίξω τώρα, δεν τον παίρνει να χρεωθεί ακόμα μία τηλεοπτική αποτυχία. Έκανε αυτό γιατί ήθελε να κάνει μια επιτυχία φέτος».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

ΝΕΑ 18.04.2024
Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Tabloid 18.04.2024
Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Tabloid Χτες
O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου