LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χώρισαν Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου

Με νέα συνοδό εμφανίστηκε ο Παρθένης στον Βόλο

Δημοσίευση 8/10/2016 | 11:40

Χώρισαν Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου

Η είδηση του γάμου τους το 2012 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο αιφνίδιο και κάτω από άκρα μυστικότητα υπήρξε και το διαζύγιο της Κατερίνας Θάνου και του Αλέξανδρου Παρθένη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Κούτρα στο blog του εκδόθηκε συναινετικά στις 18/07/2016.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και το πρώην μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό τομέα, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Η αιτία που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι μέχρι στιγμής άγνωστη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν φήμες για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού οι οποίες και επιβεβαιώθηκαν.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Βόλο όπου και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του volonakinews.gr να γευματίζει σε γνωστό sushi bar της περιοχής με τον αδελφό του ιδικτήτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Peoplegreece.com, ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν ήταν μόνος του, αλλά με μια ξανθιά ετνυπωσιακή και πολύ στιλάτη γυναίκα με καταγωγή από το Βόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους είναι διαχυτικοί, φαίνεται ο ένας να απολαμβάνει την παρέα του άλλου και μαζί με καλούς τους φίλους περνούν όμορφες στιγμές.

Αν πρόκειται για μια δυνατή φιλία ή ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Αλέξανδρου Παρθένη θα το δείξει ο χρόνος

Να σημειώσουμε εδώ πως τόσο το πρώην μοντέλο όσο και η Ολυμπιονίκης κρατούσαν πάντα χαμηλό προφίλ, δεν απασχόλησαν ποτέ τα Μέσα ενώ απέφευγαν να απαντούν σε οτιδήποτε ακουγόταν για την προσωπική τους ζωή. Μοναδική εξαίρεση διάψευση του Αλέξανδρου Παρθένη στη φημολογούμενη εγκυμοσύνης της Κατερίνας Θάνου, τον Αύγουστο του 2014.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Ερωτική μονομαχία» το Δεκέμβριου του 2015.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Tabloid Χτες
O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου

Παίκτης ζήτησε 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα μετά τον αγώνα

Παράξενα Χτες
«Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα» ήταν η πρώτη εξήγηση του ποδοσφαιριστή μετά τις αντιδράσεις

Νικόλαος: «Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα»

Tabloid Χτες
Το τρίτο κατά σειρά παιδί του αποθανόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας μίλησε για από την Axion Hellas