CELEB STYLE

Η διατροφή κάθε Kardashian: Τι τρώει η κάθε μία για να μένει αδύνατη

Θα εκπλαγείτε

Η διατροφή κάθε Kardashian: Τι τρώει η κάθε μία για να μένει αδύνατη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πρόσφατη ανάρτηση της στο προσωπικό της blog, η Khloe Kardashian αποκάλυψε τι ακριβώς τρώνε οι αδερφές της μέσα στη μέρα και όπως φαίνεται, η κάθε μια έχει τις δικές της προτιμήσεις, όμως όλες τους είναι διαφορετικές και... ιδιαίτερες. Όπως η ίδια ανέφερε, τα διατροφικά προγράμματα των αδερφών της είναι τρελά και αυτό θα το διαπιστώσετε και εσείς, διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο.

Πρώτη από όλες, η Kim, η οποία κάθε φορά θέλει να γίνει όλο και πιο αδύνατη, ακολουθεί μια πολύ αυστηρή διατροφή, χωρίς καθόλου ζάχαρη και υδατάνθρακες. Το κρέας και τα γαλακτοκομικά επιτρέπονται όμως. Επόμενη, είναι η Kendall, που μάλλον έχει μεταβολισμό όμοιο με του Michael Phelps, αφού τρελαίνεται να τρώει junk food. Λατρεύει την πίτσα και τα μπέργκερ και τα τρώει συνέχεια. Είναι η τέλεια παρέα για ατασθαλίες.

Η διατροφικές συνήθειες της Kylie πάντως, δεν διαφέρουν και πολύ από εκείνες της προαναφερθείσας  αδερφή της, με τη μόνη διαφορά ότι εκείνη προσέχει πολύ όταν πρόκειται να φάει κάτι φρέσκο και οργανικό. Την πιο αυστηρή δίαιτα όμως φαίνεται ότι ακολουθεί η  Kourtney, η οποία τρώει μόνο οργανικές τροφές και έχει σχεδόν πείσει τον εαυτό της ότι είναι αλλεργική στα γαλακτοκομικά και τη γλουτένη.

Είναι η πιο κολλημένη με την διατροφή της και σύμφωνα με την  Khloe αν δει καμιά λιχουδιά στα ντουλάπια της, της βάζει τις φωνές. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να φάτε σαν τα κορίτσια αυτής της οικογένειας, ετοιμαστείτε να αποχωριστείτε μερικές από τις αγαπημένες σας τροφές και να προσθέσετε λίγα junk food στο πρόγραμμα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 831 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb