LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιταλοί αστυνομικοί μαγείρεψαν για ζευγάρι ηλικιωμένων που έκλαιγαν από μοναξιά

Πήγαν να δούν γιατί κλαίνε και τελικά... τους έκαναν παρέα

Δημοσίευση 12/8/2016 | 00:19

Ιταλοί αστυνομικοί μαγείρεψαν για ζευγάρι ηλικιωμένων που έκλαιγαν από μοναξιά

Ο Μισέλ είναι 94 και η Τζόλ 89. Είναι παντρεμένοι για περίπου 70 χρόνια. Πλέον, κλεισμένοι μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα στην αχανή Ρώμη, υποφέρουν από μοναξιά. Συνήθιζαν να κλαίνε και μια μέρα, το κλάμα τους ήταν τόσο δυνατό που το άκουσαν οι γείτονες. Κάλεσαν την αστυνομία, γιατί φοβήθηκαν μην τους συνέβη κάτι. Ναι, τους συνέβαινε, για καιρό τώρα...

Αφού έλεγξαν την υγεία τους, οι αστυνομικοί ήταν τόσο συγκινημένοι από την ιστορία τους που έκαναν μια χειρονομία καρδιάς. Η αστυνομία της Ρώμης δημοσίευσε στο Facebook το συμβάν που έγινε διάσημο και συγκέντρωσε περισσότερα από 55.000 likes.

Για να προστατεύουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Οι Ιταλοί αστυνομικοί της Ρώμης έκαναν μια διαφορετική πράξη καλοσύνης που έκλεψε την καρδιά πολλών ανθρώπων στα κοινωνικά δίκτυα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μαγείρεψαν μακαρόνια για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που το κλάμα για την μοναξιά τους πλήγωσε τις καρδιές των γειτόνων τους.

Οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση κινδύνου από τους γείτονες του Μισέλ και της Τζολ. Οι ηλικιωμένοι σπάνια δέχονται επισκέψεις και είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Οι γοερές κραυγές του ζευγαριού προήλθαν από τις κακές ειδήσεις που είδαν στην τηλεόραση. Ο Μισέλ είναι 94 ετών και η Τζολ 89 (κάθονται αριστερά και δεξιά αντίστοιχα). Οι αστυνομικοί της Ρώμης τους πρόσφεραν έναν πιάτο μακαρόνια και ήταν αρκετά ευγενικοί για να τους κρατήσουν συντροφιά.

«Επιθέσεις, κακοποιημένα παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο.. Η Τζόλ αναρωτιέται γιατί (υπάρχει) τόσο πολύ κακό» έγραψε η αστυνομία της Ρώμης σε μια δημοσίευση στο Facebook. Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη. Ιδιαίτερα όταν οι πόλεις είναι άδειες και οι γείτονες είναι μακριά για διακοπές. Μερικές φορές η μοναξιά διαλύεται σε δάκρια. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε μια κλήση και παρατήρησε πως το ζευγάρι δεν είχε αρκετό φαγητό στο σπίτι του.

Έτσι αποφάσισαν να σηκώσουν τα μανίκια τους και να μαγειρέψουν ότι καλύτερο μπορούσαν: μακαρόνια. Το ηλικιωμένο ζευγάρι απόλαυσε ένα γεύμα με μακαρόνια, βούτυρο και παρμεζάνα σύμφωνα με την New York Daily News. «Οι αστυνόμοι κατάλαβαν πως λίγη ανθρώπινη ζεστασιά θα αποκαθιστούσε την γαλήνη του ζευγαριού.» έγραψε στη δημοσίευση του Facebook η αστυνομία της Ρώμης και έγινε αμέσως διάσημο.

«Δεν υπάρχει έγκλημα, η Τζολ και ο Μισέλ δεν είναι θύματα απάτης ή κανενός κλέφτη που μπήκε στο σπίτι. Δεν υπάρχει κανείς για να σώσουμε. Αυτή τη φορά για τα αγόρια ήταν πιο δύσκολο έργο. Δύο μοναχικές ψυχές χρειάζονταν καθησύχαση. Κατάλαβαν πως λίγη ανθρώπινη ζεστασιά θα αποκαθιστούσε την γαλήνη στον Μισέλ και την Τζολ.» έγραψε η αστυνομία.Για να είναι ασφαλείς, οι αστυνομία κάλεσε ένα ασθενοφόρο στο σπίτι για να βεβαιωθούν πως ο Μισέλ και η Τζολ είναι καλά στην υγεία τους.

Η χειρονομία της ομάδας έλαβε περισσότερα από 65.000 likes και περίπου 24.000 κοινοποιήσεις στο Facebook Μια χρήστης του Facebook, η Susan Blanken έγραψε στα σχόλια: «Σας ευχαριστούμε που δείξατε αγάπη και σεβασμό σε αυτούς τους δύο ηλικιωμένους. Την αγάπη μας από τις ΗΠΑ». Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Ίσως θα ήταν δυνατό να μοιραστείτε την διεύθυνση τους ή να δημιουργήσετε ένα ταχυδρομικό κουτί, στοιχηματίζω πως θα λάμβαναν κάρτες από όλο τον κόσμο.»

Σίγουρα οι αστυνομίες μεταξύ των χωρών διαφέρουν και το τμήμα της Ρώμης έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις που υπάρχουν για την άγρια επιβολή νόμου και τις κακές σχέσεις της αστυνομίας με την κοινότητα.

Ένας άλλος χρήστης του Facebook έγραψε: «Είναι ωραίο να διαβάζουμε μια θετική ιστορία για την αστυνομία. Χρειαζόμαστε περισσότερη αγάπη και ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους στον κόσμο μας.»

«Ο Θεός να τους ευλογεί.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταμάτης Γονίδης – Ζαφείρης Μελάς: Το καυτό φιλί στο στόμα και η αντίδραση του τραγουδιστή

Προσφορές 19.04.2024
Οι δύο ερμηνευτές συναντήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης

Κωνσταντίνος Βασάλος και Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσαν on air το beef που είχαν μεταξύ τους

Ελληνική τηλεόραση 19.04.2024
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λύνει το beef με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μιλάει για τη Dua Lipa

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ατύxημα στον δρόμο ‑ «Προσγειώθηκε η μπάρα στο κεφάλι μου, έχω πρηστεί»

Tabloid 19.04.2024
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το ατύxημα που έπαθε, όταν μία μπάρα «προσγειώθηκε» επάνω της!

Λάκης Λαζόπουλος: Σκληρή επiθεση στον Γιώργο Αυτιά

Ελληνική τηλεόραση 19.04.2024
«Πάμε τώρα να δούμε τον Γιώργο Αυτιά, αυτόν τον ήρωα του συστήματος, αυτόν τον γλείφτη των αιώνων…»

Μόνικα Μπελούτσι: «Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο»

Tabloid 19.04.2024
«Το ότι ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ», επισήμανε η ηθοποιός

Ανησυχία για την Μαρίνα Σάττι: Η ξαφνική αδιαθεσία της στο πάρτι για τη Eurovision

Tabloid 19.04.2024
Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε το «Ζάρι» ζωντανά, με τους φαν να την αποθεώνουν

Χαλασμός on air ‑ Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα

Media 19.04.2024
«Με ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορείς να δεις ποιον επιλέγεις»

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά την είδηση για το «διαζύγιο» με το MEGA

Tabloid 19.04.2024
Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA θεωρείται δεδομένη με την παρουσιάστρια να μιλά για πρώτη φορά στις κάμερες

Δημήτρης Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Με έφαγαν, μου έσκαβαν τον λάκκο, καλή χώνεψη»

Tabloid 19.04.2024
Ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον διαγράψει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε δημόσια

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της»

Tabloid 19.04.2024
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάσε την τελευταία συνέντευξη της Έλλης Στάη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»

Media 19.04.2024
Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ