E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Hugh Jackman: Μέσα σε 18 μήνες εμφάνισα 4 φορές καρκίνο

Είναι υποχρεωμένος εξετάζει το δέρμα του κάθε τρεις μήνες

Δημοσίευση 8/5/2015 | 00:00

Hugh Jackman: Μέσα σε 18 μήνες εμφάνισα 4 φορές καρκίνο

Από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι πάσχει από βασικοκυτταρικό καρκίνωμα στη μύτη το 2013, ο Hugh Jackman ξεκίνησε να μιλάει ανοιχτά για την ασθένειά του.

Στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, ο Αυστραλός ηθοποιός αποκάλυψε, μιλώντας στο WHO Magazine, ότι τους τελευταίους 18 μήνες του εμφανίστηκαν τέσσερις φορές βασικοκυτταρικά καρκινώματα –πρόκειται για τον πιο συνηθισμένο καρκίνο του δέρματος– και ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι πιθανότατα θα εμφανιστούν ακόμα περισσότερα καθώς περνάει ο καιρός.

Ο γιατρός που τον παρακολουθεί, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, του είπε ότι αν αυτός είναι ο μοναδικός σταυρός που θα κουβαλήσει στη ζωή του, πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό.

Ο Jackman, που είναι υποχρεωμένος να κάνει εξετάσεις στο δέρμα του κάθε τρεις μήνες, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι αφαίρεσε καρκινικά κύτταρα τον Νοέμβριο του 2013.

Ευτυχώς για τον ίδιο, ενώ γύριζε το «X Men: Days of Future», η make-up artist παρατήρησε μία μικρή κηλίδα αίματος στη μύτη του και έτσι εκείνος σκέφτηκε να ελέγξει το φαινομενικά αθώο σημάδι.

Τότε και η σύζυγος του δημοφιλούς σταρ, η Deborra-Lee Furness, με την οποία είναι παντρεμένος από το 1996 και έχουν δύο παιδιά, τον παρότρυνε να ζητήσει τη συμβουλή ενός γιατρού. «Η Deb μου είχε πει να ελέγξω το σημάδι στη μύτη μου. Φίλε, είχε δίκιο! Είχα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Σας παρακαλώ, μην είστε ανόητοι όπως εγώ. Κάντε εξετάσεις. Και χρησιμοποιήστε αντιηλιακό», είχε γράψει στο Instagram ο ηθοποιός.

Ο «Wolverine» δήλωσε ότι τη δεύτερη φορά που παρατήρησε κάποιο σημάδι, το πέρασε για φακίδα, αλλά και αυτό ήταν καρκινικό, ενώ την τρίτη φορά η διαπίστωση έγινε επειδή παρατήρησε αίμα στη μύτη του.

Όπως αποκάλυψε όμως, το πιο ανησυχητικό ήταν το γεγονός ότι την τρίτη φορά που του εμφανίστηκε ο καρκίνος, είχε κάνει τσεκ-απ μόλις μία εβδομάδα πριν και τα αποτελέσματα ήταν καθαρά. «Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα είχε μεγαλώσει και ήταν πιθανότατα το μεγαλύτερο που είχα», τονίζει στη συνέντευξή του.

Σε περσινή του συνέντευξη για το ίδιο θέμα, είχε πει: «Όσον αφορά το μέλλον, είμαι ρεαλιστής και είναι περισσότερο πιθανό να αποκτήσω πολλούς περισσότερους (σ.σ. καρκίνους) παρά έναν, κάτι που είναι σύνηθες για έναν Αυστραλό με αγγλικές ρίζες που ζει στην Αυστραλία, όπου δεν θυμάμαι να έχουν συμβουλέψει ποτέ για τη χρήση αντιηλιακού».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα