LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρήκαν ημίγuμνο άντρα σε γήπεδο του γκολφ να κάνει σeξ με την 9η τρύπα!

Κρατούσε και την σημαία στα χέρια του...

Δημοσίευση 4/4/2018 | 16:21

Βρήκαν ημίγuμνο άντρα σε γήπεδο του γκολφ να κάνει σeξ με την 9η τρύπα!
ladbible.com

Το γκολφ είναι ένα άθλημα. Αυτή η φράση τα λέει όλα. Κι όπως κάθε άθλημα έχει κάποιους κανόνες και παίζεται με συγκεκριμένο τρόπο. Είναι δημοφιλές σε όλον τον κόσμο και σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό.

Μόνο που αυτούς του κανόνες και την δημοφιλία του αθλήματος, ήρθε να «καταστρέψει» ένας άντρας που μάλλον δεν κατάλαβε πως παίζεται ή έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Η περασμένη Δευτέρα ήταν αργία για τους Άγγλους λόγω Πάσχα. Μερικοί λάτρεις του γκολφ, θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ημέρα και αν απολαύσουν ένα παιχνίδι στην περιοχή Bebington της επαρχίας του Merseyside. Όμως ενώ περπατούσαν μέσα στο γήπεδο, έπεσαν πάνω σε ένα ασυνήθιστο και ενοχλητικό θέαμα.

Ένας ημίγuμνός άντρας είχε πέσει πάνω από την 9η τρύπα και … έκανε σeξ, ενώ ταυτόχρονα κρατούσε την σημαία προσπαθώντας να κάνει «κάτι» και με αυτήν. Στο βίντεο που τράβηξαν, ο άντρας φαίνεται να είναι ξαπλωμένος με κατεβασμένο παντελόνι. Μετά από ένα λεπτό σηκώθηκε, έβαλε την σημαία στην θέση της και έφυγε χωρίς βιασύνη.

Ο άντρας που τράβηξε το βίντεο δήλωσε πως «Ήταν μόνος του και έμοιαζε να το διασκεδάζει, ενώ μάλλον τραβούσε και βίντεο από την στιγμή. Είναι το πιο παράξενο πράγμα που είχα την ατυχία να δω στην ζωή μου».

Και συνέχισε. «Δεν νομίζω να ήταν μεθυσμένος. Μάλλον νόμιζε πως ήταν εντελώς μόνος του στον χώρο. Όμως υπάρχουν συνήθως πολλά παιδιά στην περιοχή. Αυτό το παιχνίδι του γκολφ δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πάντως αν το μπαλάκι του γκολφ πάει μέσα στην 9η τρύπα, καλύτερα να το αφήσουμε εκεί από εδώ και πέρα».

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τον άντρα και ζητάει απ΄ όποιον έχει κάποια πληροφορία που θα βοηθήσει σε αυτήν, να επικοινωνήσει μαζί της.

Το βίντεο περιέχει ακατάλληλες εικόνες:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Tabloid Χτες
O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου

Παίκτης ζήτησε 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα μετά τον αγώνα

Παράξενα Χτες
«Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα» ήταν η πρώτη εξήγηση του ποδοσφαιριστή μετά τις αντιδράσεις

Νικόλαος: «Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα»

Tabloid Χτες
Το τρίτο κατά σειρά παιδί του αποθανόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας μίλησε για από την Axion Hellas

Tv Queen: Πόσος σεξισμός χωρά σε ένα τρέιλερ μερικών δευτερολέπτων;

Media Χτες
Όπως φαίνεται είναι τόσο εύκολο να σταθείς σε στερεότυπα.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντά στη Super Κική για το χαρακτηρισμό: «ο σιχαμένος στο πάνελ της Καινούργιου»

Ελληνική τηλεόραση Χτες
Στην κριτική που δέχτηκε στο πρόσωπό του από τη Σούπερ Κική απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα