E-Daily

Μέσα στο μυστικό, VIP club της Disneyland

Το ιερό δισκοπότηρο της πολυτέλειας για τους φαν του Disney

Δημοσίευση 13/12/2017 | 11:14

Το Club 33 βρίσκεται μέσα στην Disneyland της Καλιφόρνια αλλά παρόλο που ξέρουμε που βρίσκεται, το να καταφέρουμε να μπούμε, είναι μια άλλη ιστορία.

Γιατί βλέπετε, σε αυτό το κλαμπ, η προσβασιμότητα είναι πολύ περιορισμένη. Για να μπεις, υπάρχουν διάφοροι τρόποι, με πιο σίγουρο όμως αυτόν της συνδρομής των 30.000 δολαρίων το χρόνο. Μπορείς να μπεις έχοντας έναν φίλο που γνωρίζει κάποιον από το προσωπικό, μπορείς να μπεις έχοντας μεγάλη τύχη στις ελάχιστες θέσεις που ανοίγουν στο Craiglist για να δειπνήσεις εκεί, αλλά και πάλι μπορεί να περιμένεις κάμποσα χρόνια για να τα καταφέρεις!

Με μια δεκαετή λίστα αναμονής για να μπορέσει κανείς να περάσει την πόρτα του, το Club 33 είναι ένα μπαρ - εστιατόριο και σαλόνι πέντε αστέρων, τα μέλη του οποίου είναι εταιρείες, διασημότητες, και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα από όλους τους χώρους.

Διάσημα μέλη είναι ο Tom Hanks, o Chris Hardwick, η Rebel Wilson, η Holly Madison. Το 2015, ο Kanye West και η Kim Kardashian πήγαν την κόρη τους, North West, στην Disneyland για τα γενέθλιά της και πολλοί διάσημοι που όμως τα ονόματά τους δεν γνωρίζουμε, έχουν χρυσές κάρτες μελών για αυτούς και την οικογένειά τους!

Είναι επίσης ο μόνος χώρος στην Disneyland που σερβίρει αλκοόλ και υπάρχει ένας υποχρεωτικός κώδικας ενδυμασίας. 

Η φιλοξενία στους χώρους του Club33 είναι επίσης μαγική! Ούτως ή άλλως οι εργαζόμενοι στη Disneyland ξέρουν πως πρέπει να φέρονται στους επισκέπτες σαν να ήταν βασιλιάδες, αλλά εκεί, ισχύει ακόμη περισσότερο!

Το Club 33 έχει επίσης βαριά, αριστοκρατική διακόσμηση και αισθητική, με βάση την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα με μπαρόκ στοιχεία και χρυσές λεπτομέρειες, χωρίς να λείπει όμως και το αμερικανικό στοιχείο στους τοίχους του με κάδρα διάσημων μουσικών της τζαζ - έχει γενικώς ετερόκλητες λεπτομέρειες που το κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό. Άλλωστε δεν είναι ασυνήθιστο περπατώντας στο μπαρόκ διάδρομο να δεις στον τοίχο κάδρα των χαρακτήρων της Disney.

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν διευκολύνει την ξενάγηση στο μαγικό αυτό κλαμπ αφού πλέον το hashtag #club33 είναι η...πύλη μας προς τα ενδότερα.

Το Salon Nouveau lounge  το οποίο είναι προσβάσιμο μόνο σε μέλη, ή σε μέλη και κάποιον φίλο τους, δίνει για ορεκτικά χαβιάρι και άλλα πολυτελή εδέσματα, και για το κυρίως πιάτο, για παράδειγμα ένα μεγάλο μπέργκερ, πληρώνετε 75 δολάρια, το οποίο συνοδεύεται από ένα ποτήρι σαμπάνια κόστους 42 δολαρίων.

Το γεύμα ούτως ή άλλως με τα 5 του πιάτα κοστίζει το λιγότερο 120 δολάρια και έχει αρκετές επιλογές - εσκαλόπ, ψητή πάπια, αρνί, σαλάτες, μπριζόλα, ταρταρ αλλά και αρκετά χορτοφαγικά πιάτα και για γλυκό έχετε επιλογές όπως κολοκυθόπιτα, μους καραμέλας και άλλα γλυκίσματα με σοκολάτα.

Για να φύγετε από το κλαμπ περνάτε μέσα από ένα Gift shop στο οποίο θα βρείτε ό,τι βάζει ο νους σας! Κοσμήματα Disney σε συνεργασία με την διάσημη εταιρεία Pandora, τσάντες, είδη κουζίνας, ρούχα, παπούτσια και ένα σωρό άλλα πράγματα!