E-Daily

Λατρεμένοι παρουσιαστές των 90`s που δεν έχεις ξαναδεί από τότε!

Τι απέγιναν τελικά με την πάροδο των χρόνων;

29/11/2017 | 17:21

Η δεκαετία του '90, η χρυσή εποχή της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο, που σημάδεψε τους παλαιότερους με το μεγαλείο και τη χλιδή της.
Εκπομπές χολιγουντιανών προδιαγραφών, μπαλέτα τύπου Μουλέν Ρουζ, τεράστια πλατό, η πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από την εποχή που το Cia Ant1 ήταν η εθνική εκπομπή;
Τα χρόνια όμως πέρασαν και τα πράγματα άλλαξαν για την τηλεόραση, αλλά και γενικά. Πολλά από τα παλιά πρόσωπα χάθηκαν και νέα εμφανίστηκαν στα δρώμενα. Υπήρξαν όμως ορισμένοι παρουσιαστές που παρά την αγάπη και την αναγνώριση που πήραν από τους τηλεθεατές, εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας. Και ενώ οι εκπομπές τους μπορεί να έχουν λάβει χιλιάδες προβολές μέσα από το You Tube, οι ίδιοι παραμένουν... φαντάσματα!
Όμως επειδή τίποτα δε μένει κρυφό σε αυτήν τη ζωή, ήρθε η στιγμή να μάθετε τι απέγιναν ορισμένοι από τους πιο λατρεμένους παρουσιαστές των 90's, που κανείς δεν είδε έκτοτε.
Μίλτος Μακρίδης
Ένας από τους πιο έξυπνους παρουσιαστές της εποχής του, με καυστικό χιούμορ και έντονο ταμπεραμέντο που σχεδόν κανείς δε μπορούσε να κατευνάσει. Εύστοχος, όμορφος και ικανός να σταθεί σε κάθε απαίτηση, ο Μίλτος επέλεξε να απομακρυνθεί από τα Μέσα, μιας και οι δουλείες που του πρότειναν δεν τον κάλυπταν. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια δουλεύει στην Κυπριακή τηλεόραση.
Σία Λιαροπούλου
Ποιος δεν έχει δει τα αποσπάσματα από τις εκπομπές της Σίας Λιαροπούλου στο You Tube; Τόσος λουμπενισμός δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στα τηλεοπτικά χρόνια. Το θέμα όμως ήταν, το πόσο καλά και με αξιοπρέπεια αντιμετώπιζε τους τρελούς καλεσμένους της η Σία. Τα «Μυστικά της Αγάπης», «Το Ζευγάρι της Χρονιάς» και «Τελική Απόφαση», ήταν οι εκπομπές που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού. Δυστυχώς όμως για εκείνους που την ψάχνουν, τα ίχνη της Σίας αγνοούνται μέχρι και σήμερα. Κανείς δε ξέρει που είναι, τι κάνει και πως μοιάζει.
Πόπη Χατζηδημητρίου
Η πρώτη και καλύτερη παρουσιάστρια πρωινάδικου. Ήταν η μορφή που όλες οι υπόλοιπες προσπάθησαν να μιμηθούν. Η Πόπη ήταν η αρχική παρουσιάστρια του  «Πρωινού Καφέ», από τον οποίο και παραιτήθηκε 3 χρόνια μετά. Τη θέση της πήρε η σημερινή βασίλισσα των πρωινών, Ελένη Μενεγάκη. Σήμερα, δουλεύει σε μια ελληνική εταιρεία ρούχων, σαν υπεύθυνη επικοινωνίας.
Μπίλιω Τσουκαλά
Η φιγούρα - ορόσημο για την ΕΡΤ, αφού πέρασε πάνω από 9 χρόνια παρουσιάζοντας την εκπομπή «Έχει Γούστο», αποφάσισε να αφήσει τις κάμερες πίσω της. Πλέον, κάνει περιορισμένες και επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις, αλλά γενικά δεν το τραβάει και πολύ για να βγει ξανά στην επιφάνεια.
Κατερίνα Λάσπα
Μια από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες εκείνων των χρόνων. Ξεκίνησε από την Καλαμαριά και το τοπικό της κανάλι, μετά έπιασε το δίκτυα της Θεσσαλονίκης και τελικά κατέβηκε και κατέκτησε την Αθήνα. Κάπου το 2006 η τηλεοπτική της καριέρα τελείωσε, ενώ η ίδια παραδέχτηκε πρόσφατα ότι η τηλεόραση της λείπει. Πλέον ζει με την οικογένεια της, έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ανδρέας Μικρούτσικος
Με ένα τσιγάρο στο χέρι, βραχνή φωνή, ο ψυχολόγος της ελληνικής τηλεόρασης, ένα όνομα θεσμός των περασμένων μεγαλείων, σήμερα μάλλον είναι αδύνατο να εμφανιστεί σε νέα εκπομπή. Ο Ανδρέας πάλεψε με πολλά προβλήματα, οικονομικά και θέματα υγείας, καθώς και με την κατάθλιψη. Σήμερα είναι καλά, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν του.