E-Daily

Αν είσαι σωστός millenial, τότε έβλεπες αυτές τις παιδικές σειρές

Μπορεί πλέον να μην προβάλλονται στα κανάλια, αλλά όσοι μεγάλωσαν μαζί τους δεν πρόκειται να τις ξεχάσουν!

20/11/2017 | 00:02

Την εποχή που το διαδίκτυο και οι υπολογιστές ακουγόντουσαν σαν τις πιο uber φουτουριστικές υπηρεσίες, τα παιδιά γυρνούσαν από το σχολείο και αφού τελείωναν το φαγητό τους, καθόντουσαν μπροστά από την τηλεόραση και παρακολουθούσαν τις αγαπημένες τους σειρές.

Γιατί, έτσι μεγάλωσε κάθε σωστός millenial και σίγουρα θυμάται να σου πει τις βασικές πληροφορίες της παιδικής σειράς που δεν έχανε. Μερικοί από αυτούς μάλιστα, βλέπουν ξανά και ξανά τα επεισόδια στο διαδίκτυο. 

Τα σκήπτρα στις προβολές αυτών των προγραμμάτων είχε η κρατική τηλεόραση, ενώ συχνά πολλά άτακτα παιδάκια, άνοιγαν κρυφά την τηλεόραση και άφηναν το διάβασμα στην άκρη, αφού δε μπορούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό.

Παρακάτω, ακολουθούν μερικές από τις πιο γνωστές παιδικές σειρές, που κάθε millenial είχε την τύχει να γνωρίσει.

Carrusel

Η Μεξικάνικη νουβέλα που έπαιξε τόσες φορές σε επανάληψη, που έκανε κάθε παιδί να πιστεύει ότι αποτελείται από 10 σεζόν τουλάχιστον.

Υπαστυνόμος Ρεξ

Με άρωμα Αυστρίας, το πανέξυπνο γερμανικό ποιμενικό με το όνομα Ρεξ, βοηθούσε τον υπαστυνόμο Μόζερ να εξιχνιάσει υποθέσεις φόνου στη Βιέννη. Εντάξει, δεν ήταν ακριβώς παιδική σειρά, αλλά όλα τα παιδιά την έβλεπαν.

Οι Ατρόμητοι

Εντάξει, ένα όνομα, μια ιστορία. Δεν υπήρχε παιδί στο σχολείο που να μην έβλεπε αυτήν τη σειρά. Το τραγούδι στους τίτλους αρχής της είχε γίνει το μεγαλύτερο χιτάκι ανάμεσα στους συμμαθητές, ενώ οι φήμες θέλουν τον μικρό Ταρούσα, να είναι στην πραγματικότητα ο Lionel Messi.

Chiquititas

Είχε τεράστια επιτυχία στα κορίτσια. Το story διαδραματιζόταν σε ένα ορφανοτροφείο στη Λατινική Αμερική, ενώ κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως και διήρκεσε 7 για σεζόν.