E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

5 μέρη για τέλειο brunch στη Θεσσαλονίκη

Σε όλη την πόλη, ανατολικά, κέντρο και δυτικά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 16/10/2017 | 16:47

5 μέρη για τέλειο brunch στη Θεσσαλονίκη

Kέντρο, δυτικά και ανατολικά, σίγουρα υπάρχει κάποιο μαγαζί που θα μπορέσει να ικανοποιήσει την πείνα σου μια Κυριακή πρωί! Τα παρακάτω μέρη είναι δοκιμασμένα και εγγυημένα...

Be*

Aυγά ποσέ, ένα καπουτσίνο και γρήγορα παρακαλώ! Το Be έχει μια ιδιαιτερότητα, κάνει διαρκώς θεματικά event με ανάλογη διακόσμηση και μουσική, κάτι που το κάνει πολύ δημοφιλές και μάλιστα, αν δεν κλείσετε τραπέζι μέσα στα πρώτα εικοσιτετράωρα από την ώρα που ανακοινώνει το νέο event, δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά να κάτσετε. 

(Kομνηνών 10, 2310 021010)

Kουκού

Κλασική αξία μέσα σε μερικούς μόλις μήνες γιατί είναι στο κέντρο - πιο κέντρο δεν γίνεται- είναι γρήγοροι, είναι διαφορετικοί, έχουν ωραία μουσική στο background, και φανταστικά τεράστια πιάτα για δύο άτομα τουλάχιστον. Τέλεια αναλογία τιμής ποσότητας, δοκιμάστε οπωσδήποτε τα cinammon rolls και το εκπληκτικό eggstitute που θα σας κρατήσει χορτάτους όλη μέρα. 

(Π.Π.Γερμανού 26, 23140 27020)

BrunchBox

Αν θέλετε να κινηθείτε ανατολικά το BrunchBox στη Θέρμη θα σας δώσει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Εξαιρετική ποιότητα, κεφάτο προσωπικό, υπέροχο περιβάλλον και ξεχωριστά πιάτα. Δοκιμάστε cheesecake, κοτόπιτα, pancakes και το χορταστικό και πεντανόστιμο Banana Dope, με μπανάνα, γιαούρτι, βρώμη, φυστικοβούτυρο, πρωτεΐνη και γάλα.

(Κολοκοτρώνη 25, 2311 295480)

Gr.Eat

Απολαύστε τον καφέ σας με λιχουδιές από τον μπουφέ με 5 ευρώ το άτομο (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ρόφημα) και το καλύτερο, η κατανάλωση είναι απεριόριστη! Στον πανέμορφο πεζόδρομο της Καλαποθάκη, μόλις ένα στενό πιο μακριά από την θάλασσα, και με πραγματικά υπέροχη διακόσμηση.

(Kαλαποθάκη 6, 2310 228665)

Μαρμελάδα

Πάμε δυτικά, ως την πλατεία Ευόσμου. Μεγάλα πιάτα με θεόρατα burger και ευφάνταστα pancakes με μπισκότα, μαρμελάδες, καραμελάκια και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας!

(Παύλου Μελά 19, 2313 079460)