E-Daily

Torture Garden: Το φεtιχ κλαμπ που μπορεί να συμβούν τα πάντα

Καμία φαντασίωση δεν είναι απαγορευμένη στο Torture Garden

11/7/2017 | 14:45

Όσοι περάσουν τους πορτιέρηδες και την επιβλητική πόρτα του Torture Garden, θα δουν πράγματα που ισορροπούν ανάμεσα στη πραγματικότητα και τη φαντασία.

Οι δημιουργοί αυτού του φημισμένου club, ήθελαν να δημιουργήσουν ένα χώρο όπου τίποτα δεν θα είναι απαγορευμένο, πάντα μεταξύ ενηλίκων, και πάντα με τη συγκατάθεση όλων των πλευρών.

Στο Λονδίνο όπου βρίσκεται το Torture Garden, πλήθος κόσμου συρρέει για να διασκεδάσει, είτε από περιέργεια, είτε γιατί είναι φαν του συγκεκριμένου τρόπου ζωής.

Μικρές Γιαπωνέζες ντυμένες μαϊμούδες, περσόνες με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας κλεισμένες σε κλουβιά να χορεύουν αισθησιακά, ξανθιές υπάρξεις να επιτίθενται με «πύρινες γλώσσες» ως σύγχρονοι δράκοι, pole dancing υψηλών προδιαγραφών από θηλυκές υπάρξεις-όνειρο, νοσοκόμες-μοντέλα να ανταγωνίζονται... sex dolls, ακροβάτες να δημιουργούν ένα φουτουριστικό περιβάλλον, βγαλμένο από μία... εξωτική φαντασία, άγριες γάτες να... νιαουρίζουν όλη χάρη και να... χτυπούν όταν δεν μπορείς να το προβλέψεις, άντρες με μάσκες στο πρόσωπο, αλυσίδες στο λαιμό, να «τιμωρούνται» από άγριες γυναίκες

Δύο πράγματα θα χρειαστείτε για να μπείτε στο κλαμπ. Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε όσα θα δείτε, και να έχετε πολλά λεφτά. Το αντίτιμο της εισόδου είναι αρκετά υψηλό, κάτι που δεν στάθηκε εμπόδιο χιλιάδες κόσμου που έχει διασκεδάσει.

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν διασκεδάσει στο Torture Garden, χωρίς μάλιστα να έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση από τους απλούς πελάτες. 

Το κλαμπ που ικανοποιεί κάθε φετίχ, εγκαινίασε τη δράση της το 1999. Ο 26χρονος συνιδιοκτήτης του, Ντέιβιντ Γουντ, δήλωσε πως «ποτέ δεν θέλησα να το κάνω το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Στόχος μου είναι να το κάνω το συναρπαστικότερο μέρος στον κόσμο, όπως κάποιες φορές, μπορεί να συμβούν ακόμα και επικίνδυνα πράγματα».

Από τις δηλώσεις του 26χρονου Ντέιβιντ Γουντ, είναι φανερό ότι πρόκειται για ένα μέρος με τους δικούς του, κρυφούς κανόνες. Ένα μέρος στο οποίο οι νόμοι της κοινωνίας δεν έχουν ισχύ. Ένας παράλληλος κόσμος, στον οποίο συμβαίνουν όλα όσα δεν θα τολμούσαν να συμβούν στην πραγματικότητα. Ένα σύμπαν, όπου κάθε φαντασία, κάθε υποχθόνια σκέψη, κάθε τρέλα του μυαλού, κάθε απωθημένο, είναι εφικτό και ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σου.

Οι ιδιοκτήτες του αναφέρονται στον μοναδικό «νόμο» που έχει ισχύ στο μαγαζί τους. Στην «ελευθερία της έκφρασης». Το Torture Garden είναι ο Κήπος που μπορούν να συνυπάρξουν οι βρυκόλακες με τους λυκάνθρωπους, το κακό με το καλό, το σκοτεινό με το φωτεινό και να αναμετρηθούν σε έναν αγώνα συναρπαστικότητας, με έπαθλο την απόλαυση και το ταξίδι στον απόλυτο κόσμο της φαντασίας.