E-Daily

Ταινίες που όλοι οι άνδρες πάτησαν pause

Μια φορά δεν φτάνει να δεις τις συγκεκριμένες σκηνές

22/6/2017 | 00:12

Basic Instinct

Όταν καλείς για ανάκριση τη Σάρον Στόουν, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ακόμα και για το γεγονός να μη φορέσει εσώρουχο. Η σκηνή της ανάκρισης είναι σίγουρα από τις σκηνές του παγκόσμιου κινηματογράφου που παίχτηκαν στο repeat επαναλαμβανόμενα.


The Wolf of Wall Street

Οσκαρική ταινία, με φοβερή ερμηνεία Leonardo Di Caprio, αλλά όλοι θυμούνται και μιλάνε για τη σκηνή που η γυναίκα του ανοίγει τα πόδια της, για να τον προκαλέσει. Και μόνο η απορία, φοράει δεν φοράει εσώρουχο κόντεψε να κάψει το dvd.

Irreversible

Μια ταινία με πολύ σοκαριστικές σκηνές, με ωμή απεικόνιση βιασμού, και δολοφονίας, αλλά σίγουρα το ανδρικό κοινό, είδε τουλάχιστον δύο φορές τη σκηνή που η Monica Belucci, κάνει έρωτα με τον σύντροφό της.

Striptease

Μη κοιτάς τώρα που μεγάλωσε, το 1996 η Demi Moore, ήταν λόγος να πας στο video club, ξανά και ξανά. Όλη η ταινία είναι η χαρά του ηδονοβλεψία, αλλά ο χορός που η Demi Moore, αποχωρίζεται τα πάντα, αξίζει μια επανάληψη.

«Κατήφορος»

Εντάξει δεν ανήκει σίγουρα στις 5 πρώτες αλλά μπαίνει για λόγους αναμνήσεων, καθώς στην ηλικία των 8 ετών είδα για πρώτη φορά γυναίκα γυμνή να τρέχει να παρακαλάει έναν άνδρα. Σε ευχαριστώ Ζωή Λάσκαρη.