E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί η πρωτότοκη κόρη των Brangelina μεγαλώνει σαν αγόρι;

Πλέον στα 11 της δε θυμίζει σε τίποτα την κοριτσίστικη φύση της

Δημοσίευση 21/6/2017 | 00:36

Γιατί η πρωτότοκη κόρη των Brangelina μεγαλώνει σαν αγόρι;

Όταν ήταν μόλις 3 ετών η Shiloh Jolie Pitt ζήτησε από τους γονείς της, Angelina Jolie και Brand Pitt να την αποκαλούν "John".

Πλέον, η ίδια είναι 11 ετών και η εμφάνιση της δε θυμίζει σε τίποτα ένα κορίτσι της ηλικίας της. Η Shiloh αποτελεί το πρώτο βιολογικό παιδί του πρώην ζευγαριού και η ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς έχει πάρει τα υπέροχα χαρακτηριστικά των γονιών της.

Όμως από μικρό αυτό το παιδί είχε επιλέξει να παίζει με αγορίστικα παιχνίδια, ενώ ήθελε να φοράει και αγορίστικα ρούχα. Μάλιστα όσο μεγαλώνει δε θυμίζει σε τίποτα τη θηλυκή του φύση, αφού πλέον, στα 11 του έχει κόψει τα μαλλιά του κοντά και ντύνεται σαν ένα έφηβο αγόρι.

Για το γεγονός αυτό μίλησαν από νωρίς και οι δυο γονείς του. Αρχικά, το 2008 σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Brand Pitt είχε αποκαλύψει ότι η Shiloh ήθελε να λέγεται John και δυο χρόνια μετά, το ίδιο έκανε και η μητέρα της, προσθέτοντας ότι αυτός ήταν και ο λόγος που της έκοψαν τα μαλλιά και ότι έπειτα, εκείνη ένιωθε πως είναι σαν τους αδερφούς της.

Μέχρι και στο γάμο των γονιών της, η μικρή ντύθηκε παράγαμπρος, ενώ πρόσφατες φωτογραφίες της, δείχνουν ότι πλέον στα 11 της συνεχίζει να μεγαλώνει σαν αγόρι, με κοντά μαλλιά και αντίστοιχα ρούχα, χωρίς οι γονείς της να παρεμβαίνουν στις επιλογές της.