E-Daily

Στο εσωτερικό του περιβόητου οίκου ανοχής Artemis

Άλλαξε την εικόνα που είχαμε για τους οίκους ανοχής

31/5/2017 | 00:18

Μια τεράστια επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας με 900 αστυνομικούς, έφερε στο φως φωτογραφίες από το εσωτερικό του πιο διάσημου οίκου ανοχής στη Γερμανία. 4 όροφοι, 350 δωματία και 600 κορίτσια που εκδίδονταν ήταν πόλος έλξης για τουρίστες από όλο το κόσμο.

Μάλιστα πολλά τουριστικά πακέτα για το Βερολίνο, περιελάμβαναν και την είσοδο στο Artemis Club. Εντυπωσιακό στο εσωτερικό του, με γυμναστήριο, σάουνες, χαμάμ, πισίνες, καφετέριες, δωμάτια ξεκούρασης και αναψυχής. Η πολυτέλεια χαρακτήριζε το club, και το έκανε να ξεχωρίζει και να προσελκύει την αφρόκρεμα των τουριστών.

Η είσοδος στις γυναίκες δεν επιτρεπόταν, ενώ το club κρατούσε αρχεία των πελατών της, όπως ακριβώς ένα ξενοδοχείο. Τα κορίτσια που εργαζόταν εκεί, ήταν αυτοαπασχολούμενες, δηλαδή νοίκιαζαν τα δωμάτια και μοιράζονταν την αμοιβή με τον ιδιοκτήτη. Η κατώτατη τιμή ήταν 60 ευρώ ενώ υπήρχαν πακέτα μέχρι και 2000 ευρώ.

 

Τον Απρίλιο του 2016 η αστυνομία, μετά από πολλούς μήνες έρευνα επιχειρεί έφοδο στον οίκο ανοχής, και ανακαλύπτει φορολογικές παραβάσεις. Τα στοιχεία βέβαια που βρέθηκαν οδήγησαν και σε άλλες αποκαλύψεις για trafficking.

Τις πόρτες του Artemis club, από τα στοιχεία που πήραν οι αρχές, πέρασαν 11.000.000 πελάτες, σε δέκα χρόνια λειτουργίας.