E-Daily

Η νεότερη δισεκατομμυριούχος των ΗΠΑ

Είναι στην κορυφή αλλά ζει μια πολύ απλή ζωή

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

9/5/2017 | 00:27

Θα μπορούσε να βρίσκεται κάθε μέρα σε λαμπερά πάρτυ παρέα με την ελίτ της παγκόσμιας οικονομίας. Όμως προτιμά να εργάζεται σκληρά και βρίσκεται στο τιμόνι μιας υπερδύναμης στο χώρο της εστίασης.

Στα 30 της χρόνια είχε αποκτήσει το 50% της εταιρείας και πριν λίγες ημέρες τον πλήρη έλεγχό της, καθιστώντας εαυτόν μία εκ των νεότερων γυναικών δισεκατομμυριούχων των ΗΠΑ.
Η In-N-Out, διαθέτει 324 εστιατόρια σε έξι Πολιτείες, ενώ η αποτίμησή της το 2013 έφθανε στα 1,1 δισ. δολάρια. 

Το όνομά της, Lynsi Snyder. Σήμερα 35 ετών είναι το απόλυτο αφεντικό στο χώρο του γρήγορου φαγητού, εκθρονίζοντας παραδοσιακά ονόματα. Ο παππούς της Snydey δημιούργησε το πρώτο εστιατόριο το 1948, ενώ επτά χρόνια αργότερα το είχε μετατρέψει σε «αλυσίδα» και ανέλαβε τον ρόλο του προέδρου της εταιρείας. Παρά το ότι και η ίδια η Snyder είναι πρόεδρος του ομίλου είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ σπάνια μιλά στα ΜΜΕ. Διοικεί την εταιρεία μετά το θάνατο του θείου της σε αεροπορικό δυστύχημα και του πατέρα της από υπερβολική δόση φαρμάκων.

Όταν ανέλαβε φοβήθηκε ότι θα βιώσει το ρατσισμό λόγω του φύλου της, αλλά οι επιτυχίες της δεν άφησαν τέτοια περιθώρια.

Αρνείται να μπει στο χρηματιστήριο, ούτε να κάνει franchise, λατρεύει την κανονική ζωή, το μποξ, και τη ξέφρενη ζωή. Το μυστικό της; Δοκιμάζει αυτά που φαίνονται αδύνατα.