LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο βασιλιάς των νόμιμων... πλαστών χρημάτων που θησαυρίζει

O Rich RJ Rappaport βρήκε τρόπο να βγάζει πλαστά χρήματα και να θησαυρίζει

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 24/4/2017 | 00:42

Ο βασιλιάς των νόμιμων... πλαστών χρημάτων που θησαυρίζει

Δεν είναι μυστικό ότι τα περισσότερα από τα χρήματα που βλέπετε σε ταινίες ή μουσικά βίντεο είναι ψεύτικα, αλλά αυτό που μπορεί να σας εκπλήξει είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος προέρχεται από μια πηγή.

O Rich "RJ" Rappaport ξεκίνησε την νόμιμη 100% εταιρεία ονόματι RJR Props πριν από εννέα χρόνια φτιάχνοντας πλαστά χρήματα. Και πού χρησιμεύουν αναρωτιέστε; Παντού! Σε διαφημίσεις, σε ταινίες, σε σειρές, σε παραστάσεις, σε βίντεο κλιπ, γενικώς στον κόσμο του θεάματος. 

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η δημιουργία ψεύτικου χρήματος είναι μια εξαιρετικά ελεγχόμενη διαδικασία που παρακολουθείται στενά από τις ομοσπονδιακές αρχές, οπότε η Rappaport πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για να εξασφαλίσει ότι τα ψεύτικα της χρήματα δεν θα βρεθούν ποτέ σε ταμεία και πορτοφόλια.

Η εταιρεία έχει...χρηματοδοτήσει... 175 ταινίες και παραστάσεις, πιστεύουμε ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι ένας από τους νόμιμους παράνομους!

Αν δείτε στο ντοκιμαντέρ τα χρήματα έχουν κάποιες δικλίδες ασφαλείας. Για παράδειγμα πολλά τυπώνονται από τη μία μεριά και μόνο, ενώ είναι φτιαγμένα από χοντρό χαρτί!