E-Daily

Διάσημοι που δήλωσαν πως δεν θέλουν να γίνουν γονείς

Ποιοι το τήρησαν, και ποιοι όχι



Δημοσίευση 8/4/2017 | 01:33

Οι οικογένεια και τα παιδιά φυσικά και δεν αποτελούν το όνειρο κάθε ανθρώπου πάνω στη γη, αφού ο καθένας έχει τις δικές του προτεραιότητες και τα δικά του όνειρα για τον εαυτό του.

Το ίδιο ισχύει και στον κόσμο των διάσημων, καθώς υπάρχουν και εκείνοι που δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά γιατί πολύ απλά δεν τους αρέσουν. Διαβάστε παρακάτω για κάποιους από αυτούς.

1. Renee Zellweger: Το 2008 σε συνέντευξη της στο London Times δήλωσε ότι η μητρότητα δεν ήταν ποτέ σκοπός της και ότι δεν της αρέσει γενικά σαν πλάνο.

2. Marisa Tomei: Όπως είπε σε συνέντευξη της παλαιότερα, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γυναίκες πρέπει να κάνουν παιδιά για να θεωρηθούν ολοκληρωμένοι άνθρωποι.

3. Kim Catrall: Έχει δηλώσει ότι όταν ήταν παιδί ονειρευόταν να έχει 100 σκυλιά και 100 παιδιά όμως μεγαλώνοντας κατάλαβε ότι αυτά ήταν αποτέλεσμα των κοινωνικών πιέσεων και ότι τώρα θεωρεί πως δεν είναι ακόμα έτοιμη για να γίνει βιολογική μητέρα.

4. Condoleeza Rice: Η πρώην Γραμματέας του Κράτους των ΗΠΑ έχει αναφέρει δημοσίως ότι ίσως παντρευτεί, όμως δεν θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

5. George Clooney: Παραδέχεται ότι πάντοτε γνώριζε πως η πατρότητα δεν ήταν για αυτόν και ότι η ανατροφή των παιδιών είναι μια προτεραιότητα που κάθε γονιός έχει και η οποία δεν θα του ταίριαζε γιατί για τον ίδιο, προτεραιότητα του είναι η δουλειά του. Βέβαια η ζωή τον διέψευσε!