LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο επαγγελματίας στρίφτης τσιγάρων κάνναβης που δημιουργεί έργα τέχνης

Το ταλέντο εκπλήσσει

Δημοσίευση 28/1/2018 | 00:13

Ο επαγγελματίας στρίφτης τσιγάρων κάνναβης που δημιουργεί έργα τέχνης

Μόλις στα 26 του, ο Tony Greenhand, θεωρείται ο καλύτερος στο στρίψιμο τσιγάρων κάνναβης, καθώς τα τσιγάρα που στρίβει μοιάζουν με γλυπτά. Η γκάμα του περιλαμβάνει από φιγούρες Pokemon, μέχρι σούπερ ήρωες, ζώα και γενικά, δεν υπάρχει κάποιο σχήμα στο οποίο να μην μπορεί να στρίψει τσιγάρα. Ο ίδιος αναφέρει ότι από πάντα είχε την καλλιτεχνική φλέβα, όμως δεν είχε ανέκαθεν το παροντικό του ταλέντο. Μάλιστα η πρώτη φορά που προσπάθησε να στρίψει τσιγάρο, ήταν μια αποτυχία. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να του δώσει το κλασικό κωνικό σχήμα, όμως όπως είπε του έπεσε πολύ σάλιο στο χαρτάκι και τελικά το σχήμα παραμορφώθηκε.

Θυμάται ότι ένιωθε πολύ ταπεινωμένος, όμως όπως αποδείχτηκε στο μέλλον δεν άφησε αυτήν την αποτυχία να του κόψει τα φτερά. Αφού αγόρασε μια αξιόλογη ποσότητα κάνναβης, πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στρίβοντας τσιγάρα, μέχρι να τελειώσουν οι προμήθειες του. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, είχε τελειοποιήσει το κωνικό στρίψιμο, όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή. Αφού παράτησε το σχολείο, ο νεαρός αναμείχθηκε ακόμα περισσότερο με τον κόσμο της κάνναβης και η φήμη του για το καλό στρίψιμο μεγάλωνε ανάμεσα στους κύκλους αυτούς. Σύντομα ξεκίνησε να πειραματίζεται με περισσότερο πολύπλοκα σχήματα, ενώ η πρώτη του δημιουργία ήταν ένας όχι και τόσο θεαματικός πύραυλος.

Έπειτα άρχισε να φτιάχνει αλιγάτορες και δράκους, μέχρι που ανέβασε φωτογραφίες των "έργων" του στο Reddit - μια ιστοσελίδα που πιο πριν δεν γνώριζε - και κατάφερε να τρελάνει τους λάτρεις του χασίς και όχι μόνο. Οι φωτογραφίες του διαδόθηκαν αμέσως στο διαδίκτυο, ενώ περιοδικά από όλες τις ΗΠΑ σχετικά με την κάνναβη, προσπαθούσαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του και παράλληλα κόσμος του έδινε παραγγελίες για ειδικά τσιγάρα.

Έτσι, πριν καλά καλά καταλάβει ο Greenhand τι συνέβαινε είχε γίνει ένας επαγγελματίας στρίφτης. Ο 26χρονος καλλιτέχνης παραδέχεται ότι τον θεωρούν πλέον έναν από τους καλύτερους στο είδος του παγκοσμίως και ότι το ταλέντο του είναι πρωτοφανές. Ο ίδιος κατάφερε να φέρει την Τέχνη στο στρίψιμο κάνναβης, κάτι που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε. Επιπλέον, έχει στρίψει τσιγάρα για αρκετούς διάσημους, μεταξύ των οποίων οι rappers B.o.B., The Flatbush Zombies και B-real από τους Cypress Hill, αλλά γενικά λέει ότι θα στρίψει τσιγάρο για τον οποιονδήποτε του το ζητήσει. Η αποστολή τους βέβαια είναι λίγο δύσκολη, μιας και δεν επιτρέπεται με τα παραδοσιακά μέσα, οπότε οι πελάτες του τον συναντούν στο Όρεγκον όπου ζει ή του πληρώνουν να πάει να τους βρει αυτός ή τους στέλνει μόνο το χαρτί του τσιγάρου και το γεμίζουν αυτοί με χασίς. Χρεώνει 50 δολάρια την ώρα, αλλά αν του ζητήσουν κάτι δύσκολο αυξάνεται το ποσό. Γενικά πουλά τα έργα του για περισσότερα από 1.000 δολάρια, ενώ μια φορά είχε πουλήσει ένα για 7.000.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η γέφυρα για την τέλεια selfie που φτιάχτηκε για ερωτευμένα ζευγάρια

Ωραίες Εικόνες 20.04.2024
Έχει ένα κενό 30 εκατοστών που δεν επιτρέπει αυτοκίνητα

Η γιαγιά της Helena Bonham Carter ήταν διάσημο ιστορικό πρόσωπο, εξίσου περίεργο και εκκεντρικό

Άνθρωποι 20.04.2024
Η cool πρόγονος της ηθοποιού είχε υψηλές γνωριμίες

Ο δολοφόνος που σκότωνε ερωτευμένα ζευγαράκια, και δεν πιάστηκε ποτέ

Άνθρωποι 20.04.2024
O Ζόντιακ ήταν ένας κατά συρροήν δολοφόνος, που έδρασε στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Καλιφόρνια

Γιατί οι Ιάπωνες σερβιτόροι δεν παίρνουν φιλοδωρήματα

ΝΕΑ 20.04.2024
Πότε είναι ΟΚ να αφήσετε φιλοδώρημα στην Ιαπωνία

H γυναίκα που έγινε διάσημη ως η πιο ευέλικτη αθλήτρια όλων των εποχών

Άνθρωποι 20.04.2024
Lottie Dod, αθλήτρια και πέντε φορές πρωταθλήτρια του Wimbledon

Οι μαύρες χήρες του Λίβερπουλ: H ιστορία των πανούργων γυναικών

Ιστορικά 20.04.2024
Η μία δεν δίστασε να σκοτώσει το παιδί της

Πού πήγαν μετά θάνατον ο Αδάμ και η Εύα; Η ερώτηση που δεν απαντά η Βίβλος

Ιστορικά Χτες
Υπάρχει όντως ένα ερώτημα εδώ που δεν έχει ξεκάθαρη απάντηση

Το υγρό που θα αντικαταστήσει τη βενζίνη και το έχουμε όλοι στα σπίτια μας

Τεχνολογία Χτες
Οι προσπάθειες που γίνονται από τους κατασκευαστές οχημάτων