E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Ρώσος Batman που πολεμά τους εγκληματίες

Δεν θέλει δόξα

Δημοσίευση 20/7/2016 | 11:01

Ο Ρώσος Batman που πολεμά τους εγκληματίες

Πριν από ένα μήνα, ένας Ρώσος πολίτης εμφανίστηκε φορώντας τη στολή του γνωστού σούπερ ήρωα Batman και κήρυξε πόλεμο στους εμπόρους ναρκωτικών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή Khimki, έξω από τη Μόσχα. Όπως ισχυρίζεται, μέχρι στιγμής έχει πιάσει γύρω στους 40 εγκληματίες. Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν ένας οδηγός ταξί είδε έναν άντρα ντυμένο σαν τον Batman να μπαίνει σε ένα κτίριο που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν γιάφκα ναρκωτικών, στη μέση της νύχτας.

Είπε στην αστυνομία ότι λίγο αργότερα άκουσε φωνές και φασαρία από πράγματα που πετιούνταν μέσα. Τότε ο μυστηριώδης άνδρας βγήκε έξω, πέταξε κάτι σαν βόμβα στο έδαφος και εξαφανίστηκε στις σκιές. Λίγα λεπτά αργότερα οι αρχές έφτασαν στον τόπο του γεγονότος, μπήκαν στο κτίριο και βγήκαν κρατώντας δύο άντρες με χειροπέδες.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι αυτοί ήταν χτυπημένοι πολύ άσχημα. Η ρώσικη εφημερίδα Moskovsky Komsomolets ξεκίνησε έρευνα πάνω στο θέμα και πρόσφατα αποκάλυψε ότι ο μασκοφόρος έστειλε γράμμα στην αστυνομία, με το οποίο δήλωνε ότι έχει ξεκινήσει τον δικό του πόλεμο με τους τοπικούς εγκληματίες και εμπόρους ναρκωτικών, ενώ αυτοαποκαλέστηκε με το όνομα Reaper - Ο πρώτος σούπερ ήρωας της ανθρωπότητας και ζήτησε από την αστυνομία να τον βοηθήσει να εξαλείψει το κακό από τη ρίζα του, στέλνοντας του χρήσιμες πληροφορίες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο γράμμα του, αναφέρει ότι εδώ και 6 μήνες μάχεται με την ασθένεια που έχει πλήξει την κοινωνία, το έγκλημα και πολεμά τα ναρκωτικά, τους βιαστές και τις συμμορίες. "Δεν σκοτώνω, ούτε σακατεύω τους άλλους και δεν είμαι ενάντια της αστυνομίας, αλλά ξεριζώνω το κακό που οι αρχές δεν μπορούν να φτάσουν. Δεν ψάχνω για δόξα ή για μιμητές. Απλώς ζητάω λίγη βοήθεια με πληροφορίες".

Ο καθένας μπορεί να του γράψει ότι ξέρει στην σελίδα του στο Twitter με τη διεύθυνση @JnecReaper. Επιπλέον, στο γράμμα που έστειλε στις αρχές ο Batman του Khimki ανέφερε ότι τις βοήθησε να αιχμαλωτίσουν περισσότερους από 40 τοπικούς εγκληματίες και ότι κατέστρεψε αρκετά εργαστήρια ναρκωτικών. Όπως αναφέρει στο προφίλ του στο Twitter, αυτή είναι μόνο η αρχή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Πρόσωπα 25.04.2024
Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Νέα Εποχή 25.04.2024
Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

5 πολιτικοί που δολοφονήθηκαν τον 21ο αιώνα

Πρόσωπα 25.04.2024
Για διάφορους λόγους

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Stories Χτες
Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Αυτό το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο

Περιβάλλον Χτες
Σύμφωνα με τους Travel Experts, αξίζει να το επισκεφτείς!

Εορτολόγιο: Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου

Ιστορικά Προχτές
Το αιώνιο ερώτημα...

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Stories Προχτές
Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Stories Προχτές
Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς