LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πιστά ζώα μέχρι τέλους: Συγκινητικές ιστορίες αγάπης

Η ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους

Δημοσίευση 17/7/2016 | 00:18

Πιστά ζώα μέχρι τέλους: Συγκινητικές ιστορίες αγάπης

Η ιστορία ενός πιγκουίνου Magellanic από τη Νότια Αμερική, που διανύει κολυμπώντας 5.000 μίλια κάθε χρόνο για να συναντήσει τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή σίγουρα δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ο πρώην ψαράς και συνταξιούχος οικοδόμος Joao Pereira de Souza, που ζει σε χωριό ενός νησιού έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο φαίνεται πως είχε βρει το μικρό ζώο καλυμμένο με λάδια και στα πρόθυρα του θανάτου, πάνω σε κάτι πέτρες σε τοπική παραλία το 2011. Ο 71χρονος, καθάρισε τον πιγκουίνο από το λάδι και τον τάιζε καθημερινά με ψάρια ώστε να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του, ενώ του έδωσε το όνομα Dindim.

Μετά από μια εβδομάδα φροντίδας, προσπάθησε να απελευθερώσει το πτηνό στην θάλασσα, όμως εκείνο δεν έφευγε. Όπως ο ίδιος είπε, ο πιγκουίνος έμεινε μαζί του για 11 μήνες, όμως μόλις άλλαξε φτερά εξαφανίστηκε. Λίγους μήνες αργότερα, ο Dindim επέστρεψε και μια μέρα πέτυχε τον Pereira στην παραλία, ενώ στη συνέχεια τον ακολούθησε μέχρι το σπίτι του. Εδώ και πέντε χρόνια, ο Dindim περνάει 8 μήνες τον χρόνο με τον 71χρονο και όπως υποπτεύονται όλοι, το υπόλοιπο διάστημα το περνά ζευγαρώνοντας, στις ακτές της Αργεντινής και της Χιλής. Θεωρείται πως κολύμπα περισσότερα από 5.000 μίλια ετησίως, προκειμένου να βρεθεί με τον αγαπημένο του φίλου. Ο Pereira από την πλευρά του, δηλώνει ότι αγαπάει το ζώο σαν παιδί του και ότι πιστεύει πως και εκείνο νιώθει το ίδιο.

 Μπορεί όλοι να έλεγαν στον 71χρονο ότι το ζώο δεν θα επέστρεφε ποτέ πίσω σε αυτόν, αντί για αυτό όμως, ο Dindim τα τελευταία χρόνια φτάνει κάθε Ιούνιο εκεί και τον Φεβρουάριο φεύγει.

Η Emma ειναι ενα ημίαιμο σκυλί pit-bull που έχει μια σπάνια ασθένεια στα κόκκαλα η οποία εχει περιορίσει δραματικά την κίνηση της. Όμως αν και ανάπηρο σε μεγάλο βαθμό, το σκυλί δεν μπορεσε να μην υποδεχτεί το αφεντικό του οταν επέστρεψε - μετα απο 6 μήνες - απο το Αφγανιστάν. Κι όμως- προσπαθεί με ολη την δύναμη των μπροστινών της ποδιών να τον υποδεχτεί!

Ο Mike The Intern, χρήστης στο YouTube τοποθέτησε μια κάμερα GoPro στο λαιμό του σκύλου του, για να δει τι θα κάνει όλη μέρα όταν αυτός φεύγει για τη δουλειά.Τι γίνεται λοιπόν με το που φεύγει; Kοιτά από το παράθυρο για να δει που πήγε, και μετά βάζει τα κλάματα! Το βίντεο είχε γίνει viral!

Viral έγινε επίσης και η ιστορία της γάτας που προστάτεψε μικρό αγόρι από επιθετικό σκύλο. Το παιδάκι είχε μόλις γυρίσει απ' το σχολείο και βγήκε για να πετάξει τον χαρταετό του. Και τότε το σκυλί του επιτέθηκε. Η γάτα αμέσως όρμηξε κατά πάνω του! 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 κακά παραδείγματα που δίνεις στο παιδί ενώ δεν το θέλεις

Family 20.04.2024
Τα παιδιά κάνουν ό, τι βλέπουν και όχι ό, τι τους λένε

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Σχέσεις 20.04.2024
Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Τα πιο όμορφα λουλούδια για να φυτέψεις στη γλάστρα σου την άνοιξη

Style 20.04.2024
Για να δημιουργήσεις τη δική σου όαση στο μπαλκόνι σου!

4 συμπληρώματα που ενισχύουν το κολλαγόνο για ελαστικό δέρμα

Body+Mind 20.04.2024
Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα συμπληρωμάτων

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind Χτες
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style Χτες
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο Χτες
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια Χτες
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Προχτές
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο