LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς μια φωτογραφία στο Ιnstagram άλλαξε τη ζωή δυο γκέι μπαμπάδων

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να ανέβει στο διαδίκτυο...

Δημοσίευση 1/7/2015 | 00:02

Πώς μια φωτογραφία στο Ιnstagram άλλαξε τη ζωή δυο γκέι μπαμπάδων

Μια φωτογραφία στο Instagram αρκούσε για να κάνει τους δύο γκέι μπαμπάδες, τον Lewis Kordale και τον Anthony Kaleb, αστέρια του διαδικτύου. Οι δυο τους έχουν μια μοντέρνα οικογένεια, όπως την αποκαλούν, και μεγαλώνουν τα τρία παιδιά τους.

Η φωτογραφία που έκανε θραύση τον περασμένο χρόνο στο διαδίκτυο τους δείχνει χωρίς μπλούζα, μπροστά στον καθρέφτη να κάνουν κοτσίδες στην κόρη τους πριν το σχολείο. Όμως όλη αυτή η διασημότητα έφερε και τον αρνητικό σχολιασμό, με διάφορους χρήστες του διαδικτύου να αφήνουν ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια. Ορισμένοι μάλιστα βρήκαν ακόμα και τα προσωπικά e-mail του ζευγαριού, όπου τους έστελναν αντιομοφυλοφιλικά μηνύματα και, το χειρότερο όλων, τους κατηγόρησαν πως χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για τη φήμη και το χρήμα.

Για τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Lewis λέει πως εκείνη η φωτογραφία ήταν από εκείνες που ανέβαζε συνεχώς στον λογαριασμό του, με στιγμές της οικογένειάς του. Επιπλέον, ο νεαρός άνδρας δηλώνει έκπληκτος με το πώς μπορούν άτομα από την κοινότητα των γκέι να λένε αυτά τα πράγματα, μιας και δέχτηκε πυρά και από εκεί. Γι' αυτό και πλέον το ζευγάρι δεν κάνει καμία ανάρτηση, θέλοντας να προστατευτεί. Τελευταία ανέβασαν κάποιες φωτογραφίες με τα παιδιά τους να κάνουν ποδήλατο και αν και θα μπορούσαν να κερδίσουν χρήματα μέσα από αυτές, χρεώνοντας τα views που θα πάρουν, όπως λένε δεν θέλουν να περάσουν αυτήν την εικόνα στον κόσμο και έτσι δεν το έκαναν. Το έκαναν μια φορά στο παρελθόν, όταν μια διαφημιστική τους κάλεσε στην πρεμιέρα μια ταινίας κινουμένων σχεδίων. 

Δεν έχουν πρόβλημα με τη διασημότητα, αρκεί να είναι για τον λόγο που επιλέγουν. Μάλιστα, ο Anthony θα ενδιαφερόταν να γίνει μοντέλο, αν τον πλησίαζε το κατάλληλο πρακτορείο, ενώ μια εταιρεία παραγωγής είχε προσεγγίσει τον Lewis, ώστε να κάνει μια ταινία γύρω από τη ζωή του.

Στο ερώτημα αν θα συμμετείχαν σε ριάλιτι, απαντούν πως πιθανότατα θα το έκαναν, θέλοντας να αποδείξουν πως μια οικογένεια με δύο μπαμπάδες δεν είναι και τόσο περίεργη όσο ο κόσμος μπορεί να πιστεύει. Κάτι παρόμοιο έχουν κάνει βέβαια με τις φωτογραφίες από τη ζωή τους, καταφέρνοντας να γίνουν τα κύρια πρόσωπα της γκέι κοινότητας των Αφροαμερικανών, οι οποίοι πιο σπάνια προβάλλουν τις ομοφυλοφιλικές τους οικογένειες. Οι δυο τους πιστεύουν πως έδωσαν στους υπόλοιπους ομοεθνείς τους μια ελπίδα, πως όλα στη ζωή είναι πιθανά.

Επιπλέον, η εν λόγω εικόνα κάνει γενικό καλό στους Αφροαμερικανούς πατέρες, οι οποίοι συχνά εγκαταλείπουν τα παιδιά τους, και ίσως επιφέρει μια θετική αλλαγή, ενώ δεν ήταν και λίγες οι γυναίκες που θέλησαν οι εν λόγω άντρες να τους δωρίσουν το σπέρμα τους, ώστε να κάνουν παιδιά. Το πιο αξιοθαύμαστο σε όλη την ιστορία είναι πως και οι δύο άντρες είναι μόλις 26 ετών και η σχέση τους είναι η πρώτη πραγματική ομοφυλοφιλική σχέση και για τους δυο, καθώς από μικροί δεν είχαν αποδεχτεί τη σeξουαλικότητά τους. 

Μέσα στους επόμενους 6 μήνες άρχισαν να συγκατοικούν και τελικά μοιράστηκαν το κοινό τους όνειρο για οικογένεια. Όταν η μητέρα των παιδιών του Lewis του τηλεφώνησε, ζητώντας του να τα κρατήσει για λίγο, το ζευγάρι αποφάσισε να τα πάρει και να ζήσει μαζί τους.

Οι δυο τους περιμένουν να νομιμοποιηθεί ο γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια στην Τζόρτζια για να παντρευτούν και πλέον, 16 μήνες μετά τη viral φωτογραφία τους, έχουν αποφασίσει να γίνουν ακόμα πιο δραστήριοι ακτιβιστές για τους γκέι, καθώς και να ταξιδέψουν και να μιλήσουν για την ομοφυλοφιλία. Προς το παρόν, θέλουν να κάνουν το τέταρτο παιδί τους, και σε όσους τους είπαν πως δεν θα τα κατάφερναν, λόγω του χρώματος ή της σeξουαλικότητάς τους, απαντούν πως σήμερα ζούνε το αμερικανικό όνειρο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 κακά παραδείγματα που δίνεις στο παιδί ενώ δεν το θέλεις

Family 20.04.2024
Τα παιδιά κάνουν ό, τι βλέπουν και όχι ό, τι τους λένε

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Σχέσεις 20.04.2024
Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Τα πιο όμορφα λουλούδια για να φυτέψεις στη γλάστρα σου την άνοιξη

Style 20.04.2024
Για να δημιουργήσεις τη δική σου όαση στο μπαλκόνι σου!

4 συμπληρώματα που ενισχύουν το κολλαγόνο για ελαστικό δέρμα

Body+Mind 20.04.2024
Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα συμπληρωμάτων

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind Χτες
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style Χτες
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο Χτες
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια Χτες
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Προχτές
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο