E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παράτησε τη δουλειά του και κάνει βιντεάκια με τις κόρες του

Και τελικά του βγήκε σε καλό!

Δημοσίευση 29/6/2015 | 13:29

Παράτησε τη δουλειά του και κάνει βιντεάκια με τις κόρες του

Στις 31 Δεκεμβρίου του 2010, ο Jorge Narvaez, ανύπαντρος πατέρας που ζούσε στο Σαν Ντιέγκο και σπούδαζε στο τοπικό πανεπιστήμιο, πήρε την κιθάρα του και την τότε 6χρονη κόρη του, Alexa, και μαζί ηχογράφησαν μια διασκευή για το τραγούδι «Home» των Edward Sharpe and the Magnetic Zeros, την οποία ανέβασαν στο YouTube, απλά και μόνο για τη διασκέδασή τους, χωρίς να δώσουν σημασία στο γεγονός και χωρίς να περιμένουν κάτι.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, όλα άλλαξαν, καθώς η μάνατζερ της μπάντας είδε το βίντεο και το ανέβασε στη σελίδα της, από όπου και έγινε viral. Όλοι θέλησαν να έρθουν σε επαφή με τον πατέρα και την κόρη, ενώ οι δύο του βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Αμερική Έχεις Ταλέντο», αλλά και στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Από τότε, Jorge και Alexa κερδίζουν ολοένα και περισσότερη φήμη, ενώ έχουν συμμετάσχει σε διαφημίσεις της Hyundai και έχουν παρευρεθεί σε εκπομπές στην Κίνα και την Αυστραλία, με αποκορύφωμα τη φετινή γνωριμία του νεαρού πατέρα με τον Πρόεδρο Obama. Πλέον, ο 28χρονος άντρας με τη 10χρονη Alexa και τη μικρότερη αδερφή της, την 6χρονη Eliana, έχουν μετατρέψει το κανάλι τους στο YouTube σε οικογενειακή επιχείρηση, με περισσότερους από 571.000 συνδρομητές και με πάνω από 180 εκατομμύρια προβολές στα βίντεό τους.

Μάλιστα, ο Jorge άφησε τη δουλειά του σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, για να αφιερωθεί στη δημιουργία τραγουδιών και βίντεο. Χάρη στα έσοδα των διαφημίσεων, αλλά και των διάφορων συνεργασιών του με εταιρείες, καταφέρνει να κερδίζει καλά χρήματα. Ο ίδιος ποτέ δεν πίστεψε πως μέσα από το εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης θα έφτανε σε αυτό το σημείο, όμως ενώ ήταν έτοιμος να μπει στη Νομική, αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να δει τι μπορεί να καταφέρει χρησιμοποιώντας το. Σήμερα δηλώνει ένας πολύ τυχερός άνθρωπος, που μαζί με τις πανέμορφες κόρες του γυρίζουν τον κόσμο και αποκτούν πολλές εμπειρίες, κάνοντας διαφορετικά πράγματα.

Ο κόσμος στον δρόμο τούς αναγνωρίζει και ο 28χρονος προσπαθεί πάντα να θυμίζει στα κορίτσια του να είναι ευγενικά με τους ανθρώπους. Πάντως, όπως ο ίδιος λέει, τα κορίτσια συνηθίζουν σιγά σιγά τη διασημότητα, αν και ορισμένες φορές να παραπονιούνται γι' αυτήν.

Επιπλέον, όπως υποστηρίζει, υπάρχουν και ορισμένοι άνθρωποι που βρίσκουν αρνητικό αυτό που κάνει, μιας και θεωρούν πως ίσως η έκθεση των παιδιών στο διαδίκτυο να τα θέτει σε κίνδυνο. Ο ίδιος παραδέχεται πως εκείνος και τα κορίτσια έχουν πέσει θύματα σχολιασμού και κοροϊδίας.

Παρ' όλα αυτά, ο Jorge νιώθει ευτυχισμένος που έχει μια τόσο καλή οικογένεια, με δυο εκπληκτικά παιδιά και μια εξαίρετη μητέρα, με την οποία είχαν χωρίσει, όμως λίγους μήνες πριν ξαναέσμιξαν. Μαζί με τη Nancy, όπως ονομάζεται η μητέρα των παιδιών, ελπίζουν πως οι κόρες τους μεγαλώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cocktail trends για το 2024

Food 23.04.2024
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις 23.04.2024
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind 23.04.2024
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους

Body+Mind Χτες
«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό

Το μόνο μπουφάν που χρειάζεσαι την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτό

Style Χτες
Προσθέτει μια νότα casual κομψότητας σε κάθε σύνολο

Ο βασικός «ένοχος» για καρδιακά προβλήματα

Body+Mind Χτες
Πως μπορούμε να μειώσουμε την επίδραση του

Kαθάρισε το πρόσωπό σου σωστά: Πώς να το κάνεις σαν επαγγελματίας

Body+Mind Χτες
Μαθαίνουμε από τις celebs που έχουν στις ομάδες τους, τους καλύτερους beauty experts

Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα

Style Προχτές
Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά