E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην κουνελάκι αποκαλύπτει την κόλαση που έζησε στην Έπαυλη του Playboy

H Holly Madison μιλά για την κρεβατοκάμαρα του Hugh Hefner

Δημοσίευση 24/6/2015 | 00:01

Πρώην κουνελάκι αποκαλύπτει την κόλαση που έζησε στην Έπαυλη του Playboy

Η Holly Sue Cullen, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Holly Madison, ήταν ένα κορίτσι από την Αλάσκα, που πήγε στο Λος ¶ντζελες για να γίνει διάσημη, όταν ένας φίλος του Hugh Hefner την εντόπισε και την κάλεσε σε ένα πάρτι στην Έπαυλη του Playboy. Η 22χρονη τότε κοπέλα, δεν γνώριζε πως πρόκειται να αποτελέσει μια από τις πιο διάσημες Playmates της ιστορίας.

Αρκετά χρόνια αργότερα, η Holly Madison έγραψε ένα βιβλίο, στο οποίο περιγράφει όλες τις ιστορίες που βίωσε στο κουνελόσπιτο και που δεν ήταν τελικά όσο παραμυθένιες μπορεί να πιστεύατε πως ήταν. Η ζωή στην Έπαυλη, κάποιες φορές, ήταν πολύ πιο σκοτεινή από όσο θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ της και η ίδια, όπως λέει.

Όπως είπε, στην αρχή πίστευε πως η ζωή εκεί θα της χάριζε ελευθερία και περιπέτεια, όμως μάλλον δεν είχε ζυγίσει σωστά τα πράγματα.

Μετά το πάρτι, η Holly έγινε συχνή επισκέπτρια της Έπαυλης και όταν μια από τις 7 φιλενάδες του Hugh αποχώρησε, εκείνη είδε την ευκαιρία μπροστά της για να μπει στη βίλα και φυσικά την άρπαξε. Η πρώτη νύχτα στην κρεβατοκάμαρα του Hugh ήταν μια άσχημη εμπειρία, με μεθυσμένες κοπέλες γύρω στα 20 να χορεύουν μπροστά σε έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το πρώην κουνελάκι, ο Hugh δεν δίστασε να της προσφέρει και ναρκωτικά, ώστε να την κάνει να αισθανθεί πιο άνετα, όπως της είπε.

Η ίδια, παρόλο που είχε ακούσει πως όλα τα κουνελάκια έρχονταν σε εpωτική επαφή με τον ηλικιωμένο άνδρα, δεν το έπαιρνε στα σοβαρά, μέχρι που ένα βράδυ ήρθε και η δική της σειρά, μετά από μια έξοδο που είχε με τις υπόλοιπες κοπέλες, και τότε αντιλήφθηκε πως έμπλεξε πραγματικά σε κάτι δύσκολο και πως δεν είχε άλλη επιλογή, αν ήθελε να παραμείνει στην έπαυλη.

Μόλις έφτασε στο δωμάτιο του άντρα, όλη η γκλαμουριά που μέχρι τότε θεωρούσε πως έβλεπε γύρω της εξαφανίστηκε, καθώς εισήλθε σε έναν σκοτεινό χώρο γεμάτο σκουπίδια, όπου το μόνο φως που υπήρχε προερχόταν από δύο τεράστιες τηλεοράσεις που έπαιζαν ποpvό.

Τριγύρω, οι κοπέλες, καθισμένες είτε στο κρεβάτι, είτε στο πάτωμα, περίμεναν τη συνέχεια της βραδιάς, ενώ η Holly προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από μια άλλη κοπέλα, θέλοντας να περάσει απαρατήρητη. Εκείνο το βράδυ, η Holly μαζί με μια άλλη κοπέλα –που ήταν επίσης νέο πρόσωπο στην έπαυλη– έκαναν σeξ με τον Hugh, με τις υπόλοιπες γυναίκες μέσα στο δωμάτιο να παρακολουθούν. Η επαφή, όπως εξομολογήθηκε η ξανθιά γυναίκα, ήταν γρήγορη, χωρίς κανένα συναίσθημα και χωρίς να της έχει μείνει καμία ανάμνηση. Και μπορεί η επόμενη ημέρα να τη βρήκε να νιώθει ράκος, όμως η κοπέλα ζήτησε να μετακομίσει στην έπαυλη, μιας και η ζωή της είχε πάρει την κατρακύλα και έχασε και το διαμέρισμά της.

Μπαίνοντας στην έπαυλη, συνειδητοποίησε πως το μέρος δεν είχε καμιά σχέση με την πραγματικότητα που παρουσίαζαν τα Μέσα, καθώς όλα τα έπιπλα ήταν φτηνά, ενώ ακόμα και τα κολιέ που χάριζε ο Hugh στα κουνελάκια του ήταν από απλές πέτρες και όχι διαμάντια. Πολλές κοπέλες έπαιρναν ναρκωτικά, ενώ τους απαγορευόταν να έχουν δεσμούς με άλλους άντρες, όπως και να μιλάνε με τους άντρες του προσωπικού.

Η Holly έπεσε σε κατάθλιψη, όμως τελικά κατάφερε να γίνει αργότερα η κύρια φιλενάδα του Hugh και παρόλο που εκείνος αντιλήφθηκε την κατάθλιψή της, δεν της επέτρεπε να πάει σε ψυχολόγο, γιατί θα της έλεγε να τον αφήσει. Τελικά, το 2008 η Holly άφησε την έπαυλη και πλέον, στα 36 της, είναι παντρεμένη, έχοντας αποκτήσει μια κόρη, που είναι σήμερα 2 ετών, ενώ όπως παραδέχεται, η επαφή της με τον Hugh το μόνο που της έδωσε ήταν λίγη φήμη και η φήμη, όπως λέει, δεν αξίζει πάντα τον κόπο.

Δες τι είπε και η Κendra Wilkinson για τη ζωή της στο σπίτι του Playboy...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Media 24.04.2024
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Social 24.04.2024
Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Tabloid 24.04.2024
Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

Φαίη Σκορδά ‑ Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

TV Buzz 24.04.2024
«Έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη! Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;»

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Social 24.04.2024
Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

«Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά» – Αρνητές της ... σκόνης Πετράκος και Παπαθωμά

Social 24.04.2024
Οι αναρτήσεις για το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης

Αρκάς: Η «Καλημέρα» με την Αθήνα πνιγμένη στη σκόνη

Social 24.04.2024
Η σκόνη είναι τόση που έχει καλύψει ακόμη και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

Αλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη

Tabloid 24.04.2024
Ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από την καφετέρια