E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για πρώτη φορά γκέι φιλί ανηλίκων στην αμερικανική τηλεόραση

Ένα φιλί μεταξύ δυο 13χρονων αγοριών σε σειρά του ABC

Δημοσίευση 4/3/2015 | 00:00

Για πρώτη φορά γκέι φιλί ανηλίκων στην αμερικανική τηλεόραση

Τη σκηνή ενός φιλιού μεταξύ δυο 13χρονων αγοριών περιλαμβάνει η τηλεοπτική σειρά «The Fosters» του ABC, η οποία αφορά τη ζωή μιας οικογένειας που αποτελείται από δύο λεσβίες μητέρες και τα 5 παιδιά τους, που άλλα είναι βιολογικά τους παιδιά και άλλα θετά. Το συγκεκριμένο φιλί θεωρείται μια πρωτιά στα ιστορικά της αμερικανικής τηλεόρασης, μιας και άτομα τόσο νεαρής ηλικίας δεν έχουν προβληθεί ποτέ να κάνουν κάτι ανάλογο. Το παραπάνω επιβεβαιώνει και ο Peter Paige, δημιουργός της σειράς, μέσα από το Twitter.

Εδώ και μήνες, οι οπαδοί της σειράς παρακολουθούν τη φιλία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Jude Foster και στον συμμαθητή του, Connor. Ο Jude υιοθετήθηκε από τις μαμάδες, Stef και Lena, αφού προηγουμένως είχε περάσει δύσκολα σε άλλες ανάδοχες οικογένειες, μαζί με την αδερφή του, την Callie. Μέχρι στιγμής, η σχέση ανάμεσα στον Jude και τον Connor αναπτύσσεται αργά, δημιουργώντας μια όμορφη φιλία, με αποκορύφωμα τη σκηνή που ο Connor βάφει με βερνίκι τα νύχια του και εμφανίζεται στο σχολείο, θέλοντας να υποστηρίξει τον Jude, ο οποίος δέχτηκε την αποδοκιμασία των συμμαθητών του γι' αυτόν τον λόγο. Σύντομα γίνεται αντιληπτό ότι ο Jude τρέφει αισθήματα για τον Connor, ενώ στο επεισόδιο «Adoption Day» ρωτά τη μαμά του, Lena, πότε ακριβώς κατάλαβε ότι είναι ομοφυλόφιλη και στη συνέχεια της λέει ότι νιώθει ζήλια που ο φίλος του θα πάει σινεμά με ένα κορίτσι.

Σε ένα μετέπειτα επεισόδιο της σειράς είναι προφανές πως κάτι συνέβη μεταξύ των δυο αγοριών, όταν μοιράστηκαν την ίδια σκηνή στη σχολική κατασκήνωση. Ακόμα κι αν δεν υπήρξαν λεπτομέρειες, το θέμα είναι πως σίγουρα κάτι έγινε.

Στο επεισόδιο «The Silence She Keeps», που προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ο Jude και ο Connor φαίνεται πως ήρθαν πολύ κοντά στο θέατρο, αφού σταύρωσαν τα μικρά τους δάχτυλα, όμως τίποτα δεν ήταν εντελώς ξεκάθαρο, μέχρι το πιο πρόσφατο επεισόδιο, με τίτλο «Now Hear This», όπου όλα μεταξύ τους αποκαλύφθηκαν. Ο Jude, μην μπορώντας να συγκρατηθεί άλλο, ρωτά τον Connor να του πει τι στην ευχή γίνεται με αυτούς, λέγοντάς του: «Με φίλησες! Θυμάσαι; Στη σκηνή; Και τότε στο θέατρο, που κράτησες το χέρι μου. Και τώρα, όλα όσα κάνεις... Απλά... δεν καταλαβαίνω. Δεν σε καταλαβαίνω».

Το σίγουρο πάντως είναι, ότι αυτό το νεαρό ζευγαράκι έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κοινού, το οποίο έχει δημιουργήσει ακόμα και ξεχωριστό hashtag γι' αυτούς στο Twitter, το #Jonnor. Προφανώς και οι εξελίξεις αυτές χαροποίησαν ιδιαίτερα τους θαυμαστές της σειράς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Stories 24.04.2024
Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Η συγγραφέας που υπερασπίζεται τους άντρες και κάνει πάταγο στη Βρετανία

Stories 24.04.2024
Είναι κι αυτοί θύματα της πατριαρχίας

Αυτό το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο

Περιβάλλον 24.04.2024
Σύμφωνα με τους Travel Experts, αξίζει να το επισκεφτείς!

Εορτολόγιο: Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου

Ιστορικά Χτες
Το αιώνιο ερώτημα...

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Stories Χτες
Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Stories Χτες
Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς

Το αρχαίο εpωτικό γκράφιτι που βρέθηκε σε ελληνικό νησί

Ιστορικά Προχτές
Αφορούσε τη συνέυρεση δυο αντρών

Ένας άνδρας που ο κόσμος δεν του έδωσε την αναγνώριση που άξιζε

Πρόσωπα Προχτές
Το επίτευγμά του και η αναγνώριση που δεν ήρθε

Εξωγήινοι: Οι 3 πιο γνωστές περιπτώσεις «στενών επαφών»

Stories Προχτές
Κάποιοι είδαν, κάποιοι έκαναν ότι δεν είδαν

Παγκόσμια Ημέρα Γης: Ποιο είναι το μέλλον μας σε αυτό τον πλανήτη;

Περιβάλλον Προχτές
To μέλλον διαγράφεται... ζεστό