Σεφ στο Λονδίνο μαγειρεύει χρησιμοποιώντας σπέρμα
Αν νομίζεις ότι τα έχει δει όλα...
Δημοσίευση 16/11/2018 | 00:28
Αν νομίζεις ότι τα έχει δει όλα, περίμενε να διαβάσεις την είδηση που μας έρχεται από το Λονδίνο. Ένας σεγ που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, οργανώνει με μεγάλη επιτυχία, μαθήματα μαγειρικής, όπου οι μαθητές διδάσκονται τη μαγειρική με πρώτη ύλη το σπέρμα.
Μάλιστα για να προσέλθουν στο μάθημα θα πρέπει το σπέρμα που φέρνουν να είναι φρέσκο, λίγων ωρών, ώστε να εκμεταλλευτούν τις θρεπτικές του ιδιότητες. Η γκάμα των πιάτων που θα παρουσιάζονται στο σεμινάριο περιλαμβάνει από ορεκτικά και κυρίως πιάτα με ρύζι ή κοτόπουλο, μέχρι ροφήματα όπως λ.χ το παγωμένο τσάι.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει γίνει προσπάθεια και κατά το παρελθόν να πραγματοποιηθεί, αλλά δεν βρέθηκαν οι τολμηροί.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις
ΝΕΑ
28.03.2024
Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό
Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας
ΝΕΑ
28.03.2024
Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία
Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα
ΝΕΑ
28.03.2024
Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!
Ο επισκέπτης ξενοδοχείου που πλήρωσε μια νύχτα και έμεινε 5 χρόνια
ΝΕΑ
Χτες
Το θράσος του τύπου είναι επικό
Η σημασία του θεάτρου σήμερα
Απόψεις
Χτες
Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα
Παπαφλέσσας: Έτσι είναι σήμερα, 43 χρόνια μετά, το χωριό που γυρίστηκε η ταινία έπος του 1821, λίγοι το ξέρουν
ΝΕΑ
25.03.2024
Το εξωφρενικό κόστος της ταινίας «Παπαφλέσσας»
«Πλούτη μου είναι η Πατρίδα, χωράφια μου είναι η Ελλάδα»: Ο ήρωας που πέθανε πάμφτωχος
Άνθρωποι
25.03.2024
Kήρυξε την Επανάσταση στον τόπο του, ύψωσε την πρώτη ελληνική σημαία