E-Daily

Η «αμαρτωλή» πόλη με τις 27.000 ιεpόδουλες

1.000.000 τουρίστες αγοράζουν την ερωtική απόλαυση, σε αυτή τη γωνιά του κόσμου

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

27/8/2018 | 12:29

Μία χώρα που αξίζει να επισκεφθεί κάθε κάτοικος του πλανήτη για τις φυσικές ομορφιές της, έχει γίνει συνώνυμο του αγοραίου έρωτα, και προορισμός σeξοτουρισμού.

Η Ταϋλάνδη, για ακόμη μια χρονιά τερμάτισε πρώτη, ανάμεσα στις χώρες που προσελκύουν τουρίστες που ενδιαφέρονται για σeξουαλικές συνευρέσεις επί πληρωμή.

Ο αριθμός ρεκόρ του 1.000.000 τουριστών φέτος ξεπεράστηκε, με την πόλη Πατάγια να είναι ο τελικός προορισμός Αμερικανών και Ευρωπαίων τουριστών, με το 90% αυτών να είναι άνδρες, κυρίως άνω των 50 ετών.

Η Πατάγια, είναι παραλιακή πόλη, απέχει μιάμιση ώρα από την πρωτεύουσα Μπανγκόγκ και τα τελευταία δέκα χρόνια, έχει ανακυρηχθεί, η πρωτεύουσα του φθηνού σeξ.

27.000 ιεpόδουλες εργάζονται στη πόλη, με τις ανήλικες να ξεπερνούν το 40%. Το παράδοξο είναι ότι οι οίκοι ανοχής είναι ελάχιστοι, και οι κοπέλες που εργάζονται νόμιμα είναι μερικές εκατοντάδες.

Στη πόλη όμως λειτουργούν, δεκάδες ινστιτούτα μασάζ, που έχουν διαφορετική ερμηνεία στον όρο "χαλάρωση", ενώ και τα μπαρ προσφέρουν ερωtικές υπηρεσίες. Τα περισσότερα ανήλικα κορίτσια βρίσκουν πελάτες στο δρόμο, φορώντας προκλητικά ρούχα και προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες για μερικά δολάρια.

Είναι κοινό μυστικό ότι η Πατάγια, είναι προορισμός παιδεραστών, με τη διεθνή κοινή γνωμή να πιέζει για να τερματιστεί η σeξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Η αστυνομία κάνει καθημερινά ελέγχους, αλλά το έργο της είναι δύσκολο, αφού τα περισσότερα κορίτσια διαθέτουν άριστης ποιότητας πλαστά έγγραφα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνουν συλλήψεις.

Πηγή φωτογραφιών: World of Buzz, ChianGraitimes, WeLove-Pattaya