ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Διάσημες κυρίες που παραδέχονται ότι πάλεψαν με ψυχολογικές διαταραχές

Γιατί τα προβλήματα υγείας δεν κάνουν διακρίσεις

Διάσημες κυρίες που παραδέχονται ότι πάλεψαν με ψυχολογικές διαταραχές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ψυχολογικά θέματα όπως η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού, οι αυτοκτονικές τάσεις, είναι κάτι που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι καθημερινά, άλλοι σε μικρότερο και άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό.

Οι παθήσεις αυτές όμως δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα στους ανθρώπους, για αυτό και αρκετές διάσημες κυρίες τυγχάνει δυστυχώς να τις περνούν, αλλά και να τις ξεπερνούν, βγαίνοντας ακόμα πιο δυνατές από όλο αυτό.

Παρακάτω, θα διαβάσετε για μερικές από τις πιο διάσημες κυρίες του κόσμου και τις εξομολογήσεις τους σχετικά με τις ψυχολογικές διαταραχές που αντιμετώπισαν.

Lady Gaga

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δόξα είναι κάτι που πολλοί επιθυμούν, όμως η δημοσιότητα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ψυχική υγεία εκείνων που την έχουν. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Lady Gaga, η οποία δήλωσε σε συνέντευξη της ότι υπήρξε μια περίοδος στο απόγειο της καριέρας της, από την οποία δε θυμάται απολύτως τίποτα. Σαν να έπαθε ένα ψυχικό τραύμα, το οποίο χρειάστηκε πολύ χρόνο προκειμένου να επουλωθεί. Επιπλέον, το 2013 είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της ότι έπασχε από κατάθλιψη, που την έκανε να νιώθει εξουθενωμένη, σαν να ήταν στα πρόθυρα του θανάτου.

Halle Berry

Το διαζύγιο είναι μια σκληρή εμπειρία, η οποία μπορεί να χειροτερέψει τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Δυστυχώς για τη Halle Berry έτσι και έγινε, αφού χώρισε από τον πρώην σύζυγο της David Justice, φοβούμενη για τη σωματική της ακεραιότητα. Για αυτό μάλιστα και πήρε περιοριστικά μέτρα απέναντι του. Όπως δήλωσε όμως στα μέσα για εκείνη τη σκοτεινή περίοδο της ζωής, της είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει, καθόταν στο αυτοκίνητο της και γνώριζε ότι επρόκειτο να πάθει ασφυξία από τη διαρροή της βενζίνη, ενώ φανταζόταν τη μητέρα της να βρίσκει το πτώμα της. Ακόμα, αποκάλυψε ότι σε όλη τη διάρκεια εκείνης της σχέσης της, η ίδια ένιωθε ότι δεν άξιζε τίποτα και δεν είχε καθόλου λογική στις σκέψεις και στις πράξεις της.

Έχασε τον εαυτό της, όμως αυτό ήταν που την έκανε να ανασυγκροτηθεί και να του υποσχεθεί πως ποτέ ξανά δε θα δειλιάσει. Αυτό που πρέπει να θυμάστε όμως πάντα, είναι το ότι η μάχη με την κατάθλιψη ή οι τάσεις αυτοκτονίας δεν σας κάνουν δειλούς.

Nicki Minaj

Το να δουλεύεις σκληρά για να πετύχεις το όνειρο του μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα εξαντλητικό και αυτό, το γνωρίζει καλά η Nicki Minaj, η οποία μπορεί να αποτελεί μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες της ραπ τώρα, όμως το 2011 αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι είχε πέσει σε τόσο μεγάλη κατάθλιψη, που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ενώ είχε και αυτοκτονικές τάσεις. Της έκλειναν τις πόρτες κατάμουτρα και εκείνη ένιωθε ότι καμία της προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα. Μόλις είχε μετακομίσει μόνη της και σκεφτόταν ότι πρέπει να γυρίσει στην οικογένεια της, μέχρι που άρχισε να σκέφτεται τι θα συνέβαινε αν δεν ξυπνούσε ποτέ ξανά. Σκεφτόταν μήπως θα έπρεπε να αυτοκτονήσει για να τελειώσει το μαρτύριο της. Ευτυχώς όμως, όλα πήραν το δρόμο τους και σήμερα η ίδια είναι επιτυχημένη και ευτυχισμένη.

Kendall Jenner 

Το 2018 σε συνέντευξη της, η Kendall Jenner αναφέρθηκε στο αντίκτυπο που έχει το άγχος στην ψυχολογία της, παραδεχόμενη ότι είναι τόσο στρεσαρισμένη που ξυπνά τα βράδια στον ύπνο της και παθαίνει κρίσεις πανικού. Ο λόγος που την έκανε να νιώθει έτσι, είναι η έντονη έκθεση που είχε στο διαδίκτυο και όλα αυτά που έβλεπε να γράφονται και να λέγονται από τους χρήστες, την έκανα να νιώθει πάρα πολύ άσχημα. Η ίδια, έχει 89.000.000 ακολούθους στο Instagram, οι οποίοι παρακολουθούν κάθε της κίνηση και σχολιάζουν τα πάντα στη ζωή της. Μάλιστα, τα θέματα με το άγχος της, η Kendall τα παραδέχτηκε και στο οικογενειακό ριάλιτι που συμμετέχει Keeping up with the Kardashians.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 217 / position2: 780
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb