TRUE STORIES

Η μουσουλμάνα tattoo artist που μετέτρεψε το τροχόσπιτο της σε μικροσκοπικό tattοo στούντιο

Γνωρίστε την ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή ιστορία της

Η μουσουλμάνα tattoo artist που μετέτρεψε το τροχόσπιτο της σε μικροσκοπικό tattοo στούντιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση της Shanzey Afzal, ξεκίνησε την περίοδο αφού έκανε έκτρωση. Όπως αναφέρει στη συνέντευξη που έδωσε στη Huffington Post, το να υποβληθεί μια μουσουλμάνα σε αυτού του είδους την επέμβαση, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και έχει απίστευτα βαθιές συνέπειες για εκείνη.

Η ίδια λόγω αυτού, είχε περιθωριοποιηθεί και ένιωθε μόνη της, αφού δε μπορούσε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους γύρο της. Ένα χρόνο μετά, έκανε το πρώτο της τατουάζ, το οποίο είναι ένα ζευγάρι πουλιών, με μια σπασμένη καρδιά ανάμεσα τους. Ήταν κάτι που της προκάλεσε σωματικό πόνο, όμως ήταν κάτι που ήθελε να βιώσει.

Το Ισλάμ, σαν θρησκευτική πίστη απαγορεύει τα μόνιμα τατουάζ, καθώς θεωρεί ότι οι πιστοί δε μπορούν να προσευχηθούν με αυτά, ούτε να εκτελέσουν κάποιες από τις τελετουργίες του. Ουσιαστικά, θεωρεί ότι τα τατουάζ αμαυρώνουν το σώμα και το υποβιβάζουν.

A preview of the NEW Huffpost video about my perspective as a Muslim tattoo artist and what it means tattooing women from conservative families. Up later tonight!! 🎀❤️💕 #blessed #feminist #muslimtattooartist @muslimgirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Mobile Tattoo Shop For Women (@inkminxtattoo) στις

Η Shanzey κάνει τατουάζ συνήθως σε πολλούς Εβραίους και μουσουλμάνες κοπέλες. Οι πελάτες της γνωρίζουν ότι η ίδια είναι μουσουλμάνα και κατάγεται από μουσουλμανική οικογένεια, όπως και ότι τατουάζ απαγορεύονται από το Ισλάμ και συχνά θέλουν να της μιλήσουν για τις οικογένειες τους και για τα άγχη τους.

I love doing #knuckletattoos 🙃💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Mobile Tattoo Shop For Women (@inkminxtattoo) στις

Όπως λέει και η ίδια είχε παρόμοιες εμπειρίες μαζί τους, μιας και οι οικογένεια του πατέρα της ήταν πάρα πολύ προσηλωμένη στη θρησκεία, επομένως μπορεί να απαντά στους φόβους τους και να τους δείξει πως παράλληλα με αυτά που και εκείνη βίωσε, κατάφερε να βρει την εσωτερική της δύναμη και να μάθει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, η ίδια είχε πει τη δική της ιστορία σχετικά με την έκτρωση, από την πλευρά του πελάτη, θέλοντας να τιμήσει την εμπειρία που είχε και να δείξει σε όλους ότι όλο αυτό αποτελεί κομμάτι τους εαυτού της και ότι οφείλει να το θυμάται και να προχωρήσει με αυτό στη ζωή της, κάτι που τελικά έκανε.

tuff ain’t enough

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Mobile Tattoo Shop For Women (@inkminxtattoo) στις

Πλέον, το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όλες τις μουσουλμάνες, είναι το να νιώθουν άνετα με το θέμα της έκτρωσης, αλλά και αν κάποια θέλει να κάνει τατουάζ για να τιμήσει αυτήν της την εμπειρία, είναι εκεί για να την ακούσει, αλλά και να μοιραστεί τη δική της ιστορία μαζί της.

Το στούντιο της, Ink Minx, θέλει να αποτελέσει ένα χώρο όπου θα εργάζονται γυναίκες tattoo artists, όμως προς το παρόν δουλεύει μόνη της. Σύμφωνα με όσα λέει, το να είναι γυναίκα σε αυτήν την ανδροκρατούμενη δουλειά, σημαίνει ότι οφείλει να είσαι πολύ σeξουαλική και θηλυκή και να φέρεται με συγκεκριμένο τρόπο, λόγω του ότι εργάζεσαι σε αντίστοιχη επιχείρηση.

Here's a picture of me doing what I love. . I don't owe anyone more than that. I suffer deeply from #impostersyndrome. And I have to remind myself constantly its not about my sharing my art. Its not about the amount I produce! Its not about the fact that I don't spend all my time tattooing (I'm a writer and musician as well). It's not about my haters- or perceived haters. Its not about the press. t's not even about being one of the great tattoo artists. Its about doing what I do, growing, traveling, and maintaining my happiness. Not about caring about what other people think. . TLDR: Here is a picture of me doing what I love. . #personal #rant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Mobile Tattoo Shop For Women (@inkminxtattoo) στις

Πάντως, η Shanzey δηλώνει ότι λατρεύει το μικρό της τροχόσπιτο, το οποίο αποτελεί τη μυστική γωνιά που την ηρεμεί και την κάνει να νιώθει γεμάτη, ενώ αυξάνει και την οικειότητα που αναπτύσσεται μεταξύ αυτής και των πελατών της. Προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα χώρο έκφρασης για τέτοιου είδους μειονότητες και να συμμετέχει στην κουλτούρα της τέχνης του τατουάζ, επιδιώκει να φέρει τον κόσμο πιο κοντά σε αυτ'ην, δείχνοντας του πως αν θέλει να κάνει ένα τατουάζ, το οποίο είναι σημαντικό για αυτόν, να το κάνει. Δε χρειάζεται να περιμένει για κάτι, ούτε να το θεωρεί ταμπού.

I’m sad in this because my legs aren’t covered in tattoos yet obvi @thaddeusrombauer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A Mobile Tattoo Shop For Women (@inkminxtattoo) στις

Η ίδια πάντως δηλώνει ότι είναι εδώ για όποια γυναίκα θελήσει να κάνει τατουάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 300 / position2: 6043
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb