GIRL POWER TRUE STORIES

10χρονη έγινε επιχειρηματίας... λόγω bullying

Την κορόιδευαν στο σχολείο για το δέρμα της κι εκείνη απάντησε με πράξεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
10χρονη έγινε επιχειρηματίας... λόγω bullying

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανείς δεν πρόκειται να πει στην 10χρονη Kheris Rogers ότι το δέρμα της δεν είναι όμορφο.

Αφού την κορόιδεψαν στο σχολείο, έκλαψε, υπέφερε για καιρό, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να σχεδιάσει μια γραμμή t-shirt με την έξυπνη φράση "Flexing in my Complexion". Όλα ξεκίνησαν από ένα ποστ στο Facebook όπου η αδερφή της πόσταρε μια φωτογραφία της με το μπλουζάκι που μόλις είχαν φτιάξει! 

If you don’t stand up for something, you will fall for anything.👑 “Coolest Queen/King In The Universe” pullover hoodies now available at www.FlexinInMyComplexion.com ✨ 🚨Use coupon code “MLK20” for 20% off your entire order🚨 #flexininmycomplexion #CoolestQueenInTheUniverse #kherisrogers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kheris Rogers🍫🍫🍫 (@kherispoppin) στις

"Η Κheris είχε ένα άσχημο περιστατικό στο σχολείο (ανάμεσα σε όλα τα άλλα). Η δασκάλα της, ζήτησε από τους συμμαθητές της να ζωγραφίσουν τον εαυτό τους και επέμενε η Kheris να πάρει... μαύρο μαρκαδόρο υπονοώντας σαφώς το δέρμα της, κάτι που την ντρόπιασε".

H Kheris ήξερε πως είναι διαφορετική και αφού έκλαψε πολύ για τη συμπεριφορά των συμμαθητών της, συνειδητοποίησε πως της άρεσε ο εαυτός της και δεν ήθελε να "θάψει" την ομορφιά της επειδή δεν την καταλάβαιναν οι υπόλοιποι. Μέσα από τα social media άρχισε να γίνεται viral με το μπλουζάκι της και σύντομα οι Αμερικανίδες της έκαναν παραγγελίες!

Catch me today on @picklerandben on @cmt! We will be discussing Flexin’ In My Complexion, as well as the latest fashion trends! #picklerandben #kherisrogers #flexininmycomplexion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kheris Rogers🍫🍫🍫 (@kherispoppin) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
2 / position1: 93 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb