LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Alberto Ruiz και η ANNA V. για πρώτη φορά στην πόλη της Πάτρας

21 Οκτωβρίου στο Cabana Club Patras, ο Ισπανός μαέστρος της Tech μουσικής υπόσχεται να χαρίσει μια νύχτα φωτιά στο κοινό του

Δημοσίευση 6/10/2017 | 12:44

O Alberto Ruiz και η ANNA V. για πρώτη φορά στην πόλη της Πάτρας
ΠΑΤΡΑ - Cabana Club
Ημερομηνία: 21/10/2017
ΟΚΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Ωρα προσέλευσης: 23:30

από 10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

O Alberto Ruiz και η ANNA V. για πρώτη φορά στην πόλη της Πάτρας!

Στις 21 Οκτωβρίου, τo This is Techno & το Cabana Club Patras, υποδέχεται τον ισπανό μαέστρο της Tech μουσικης Alberto Ruiz (Terminal M / ELEVATE / Stick) και την ANNA V. (ELEVATE / Funk’n Deep / VOLTAGE) σε ένα καυτό πάρτι! Μαζί τους οι Alexskyspirit, Alert Minds & Nonick.N

Με αναρίθμητα tracks στα top 10 των techno charts, ο Alberto Ruiz έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας με τη φόρα της τεράστιας επιτυχίας των τελευταίων ετών.

Το label του, η Stick Recordings φιλοξενεί ιδιαίτερο και προχωρημένο ήχο από τους πιό πρωτοποριακούς παραγωγούς της techno παγκοσμίως, ενώ οι δικές του παραγωγές συνεχίζουν να βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις των charts, καθώς έχει κυκλοφορίες με την Elevate, Terminal M, Deeperfect, Transmit και πολλές άλλες.

Εχει παράγει killer tracks ενώ έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Pig & Dan, Dubfire, Monika Kruse, Coyu, Noir, Axel Karakassis, DJ Boris, Oscar Aquilera, Anna, Sisisa Tamamovic, Skober και άλλους

Τις παραγωγές του παίζουν στα sets τους καλλιτέχνες όπως οι Dubfire,Green Velvet, Richie Hawtin,Adam Beyer, Marco Carola, Joseph Capriati, Pan /Pot, Marco Bailey, Solomun και η λίστα δεν έχει τέλος για τον κορυφαίο ισπανό παραγωγό.

Η ANNA V. υπηρετεί την δύναμη της γνήσιας, ανόθευτης Techno.

Με μουσικές σπουδές που ξεπερνούν τα 20 χρόνια και εμπειρία στη σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής μεγαλύτερη της 10ετίας, για πολλούς η Anna V. είναι μία από τις πιό γοργά ανερχόμενες δυνάμεις στην techno σήμερα.

Με κύρια μουσικά χαρακτηριστικά της την ευρύτητα του ήχου, τα "μεγάλα" synths, την έντονη μουσικότητα, τις βαθιές και στιβαρές μπότες αλλά και τον… αδυσώπητο ρυθμό, η Anna V. είναι μία καλλιτέχνις που δεν δείχνει ότι έχει τη διάθεση να... λυπηθεί τον ακροατή, γεμίζοντάς τον με πραγματικά techno vibes από την αρχή μέχρι και το τέλος του κάθε σετ της.

Με την καριέρα της να βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, έχει ήδη κυκλοφορίες σε κάποια από τα κορυφαία labels του πλανήτη, όπως η ELEVATE, Stick Recordings, Funk'n Deep, Respekt, Reload Records, Familia Records και πολλές άλλες.

Εχει κάνει και της έχουν κάνει ρεμίξ καλλιτέχνες όπως οι Pig&Dan, Arjun Vagale, The Reactivitz, Alberto Ruiz, Ron Costa, Skober, Durtysoxxx, Yan Oxygen, M.I.T.A., Frank Kvitta.

Τα dark and punchy sets της είναι το σήμα κατατεθέν της, καθώς και η έντονη επαφή της με τον κόσμο, αλλά και ο εκρηκτικός της χαρακτήρας.

Ο Alexskyspirit ένας εκ των ιδιοκτητών του Cube είναι μια απο τις σταθερές αξίες του ηλεκτρονικού ήχου της πόλης τα τελευταία χρόνια.

Με παραγωγές στις Datagroove, Ranterre Musique, Frequenza Records, Occultech Recordings και πολλές άλλες μεσα σε λίγους μήνες παραγωγής ο Alexskyspirit είναι ενα όνομα που θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

Φιγουράρει σε όλα τα μεγάλα event της πόλης και έχει πρωταγωνιστήσει σε line up δίπλα σε ονόματα όπως οι Dax J, Jewel Kid, Matt Sassari, Keith Carnal, Oxia, Neverdogs, Artslaves, Robert Dietz κ.α.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την Πρωτοχρονιά

Nightλάιφ 30.12.2023
Ο δήμαρχος του δήμου Αθηναίων, Χάρης Δούκας, θα μετρήσει αντίστροφα για το 2024

Ατζέντα εκδηλώσεων Δεκέμβριος 2023

Nightλάιφ 01.12.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 01/12 έως 31/12

RED Xmas Party: Bάλε κάτι κόκκινο και έλα Σαλόνικα στον πολυχώρο WE!

Nightλάιφ 27.11.2023
WE ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ15/125

Για μία ακόμη χρονιά γιορτάζουμε το Old Fashioned Week μαζί με το Woodford Reserve

Nightλάιφ 27.11.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 27/11 έως 03/12