E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα 5 καλύτερα laptop για φοιτητές και μαθητές

Στις καλύτερες τιμές και ανάλογα με τις ανάγκες σας

Δημοσίευση 29/8/2017 | 00:06

Τα 5 καλύτερα laptop για φοιτητές και μαθητές

Η επιλογή ενός laptop δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Είναι δύσκολο να ξέρουμε αν καλύπτει τις ανάγκες μας χωρίς να ρωτήσουμε να ψάξουμε και να συγκρίνουμε.

Για αυτό και εμείς σας διευκολύνουμε προτείνοντας φορητούς υπολογιστές στις καλύτερες τιμές και ανάλογα με τις ανάγκες σας

"Το φτηνότερο laptop της αγοράς"

Quest Slimbook II - 14.1"

Tο Quest Slimbook II είναι ένα laptop ευέλικτο, αξιόπιστο και πάνω απ' όλα πολύπλευρο που θα σε συνοδεύσει στις καθημερινές σου αναζητήσεις. Ο επεξεργαστής Intel® Atom™ x5-Z8350 με τους τέσσερεις πυρήνες του του πλαισιώνεται από 2 GB μνήμης RAM DDR3, σκληρό δίσκο 32 GB τύπου SSD για ταχύτητα, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Οι μικρές του διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος το καθιστούν εύκολο στη μεταφορά,

Βρείτε το ΕΔΩ στα 178€

"Ένα laptop ευέλικτο, αξιόπιστο με την καλύτερη τιμή της αγοράς"

Asus L403NA-GA013TS - 14"

4 GB μνήμης RAM DDR3, σκληρό δίσκο 32 GB τύπου eMMC για ταχύτητα, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Οι μικρές του διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος, μόλις 1.5 kg μαζί με την μπαταρία, το καθιστούν εύκολο στη μεταφορά, ενώ διαθέτει HDMI θύρα για να μεταφέρεις ψηφιακή εικόνα και ήχο, USB 3.1 Type C (gen 1) προσφέροντας σου εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες και Wi-Fi ac για να έχεις ανά πάσα στιγμή σύνδεση στο internet.

Επιπλέον, περιλαμβάνει προεγκατεστημένο το Office 365 με συνδρομή ετήσιας ισχύος, για να έχεις άμεση πρόσβαση στην πλήρη σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft!

Βρείτε το ΕΔΩ στα 299€

"Μια εξαιρετική λύση για το μέσο χρήστη"

HP 15-bw011nv (1ZD22EA) - 15.6"

Με διπύρηνο επεξεργαστή AMD A6-9220 APU, 4 GB DDR4 μνήμης, σκληρό δίσκο 1TB και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών AMD Radeon R4 Graphics, μπορεί να καλύψει πληθώρα αναγκών. Διαθέτει card reader, θύρες USB και DVD ώστε να συνδέσεις τις αγαπημένες σου συσκευές και να παίξεις ταινίες και μουσικά άλμπουμ. Η θύρα HDMI θα σου επιτρέψει να προβάλλεις εικόνα σε προτζέκτορα ή τηλεόραση.

Βρείτε το ΕΔΩ στα 379€

"Η καλύτερη επιλογή σε ιδανική τιμή"

HP 15-bw009nv - 15.6"

Με τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD A12-9720P APU, συχνότητας 2.7 GHz (φτάνει έως τα 3.6 GHz), 6 GB DDR4 μνήμης, σκληρό δίσκο 1TB και αυτόνομη κάρτα γραφικών AMD Radeon™ 530 με αποκλειστική μνήμη DDR3 2 GB, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη του μέσου χρήστη. Θα σου επιτρέψουν να χρησιμοποιείς προγράμματα, να έχεις ανοιχτά πολλαπλά παράθυρα και tabs browsers και γενικώς να «παίξεις» με το σύστημά σου!

Βρείτε το ΕΔΩ στα 598€

"Άψογη εικόνα και ήχος σε ένα από τα καλύτερα laptop της αγοράς"

Asus VivoBook X541UJ-DM361T - 15.6"

Το VivoBook X541UJ-DM361T για να σου προσφέρει την απόλυτη οπτικό-ακουστική εμπειρία. Οι αποκλειστικές τεχνολογίες, όπως ο ήχος SonicMaster, το ASUS Splendid και το ASUS Tru2Life Video, κάνουν τις ταινίες και τη μουσική σου ζωντανή! Ο επεξεργαστής Intel Core i7-7500U που αγγίζει τα 3.5GHz σε Turbo Boost σε συνδυασμό με τα 8GB RAM DDR4, εγγυώνται για το multitasking του Laptop. Έχει ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce® 920M 2GB που επιταχύνει την απόδοση των γραφικών και SSD δίσκος με χωρητικότητα 256GB.

Βρείτε το ΕΔΩ στα 798€

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life Χτες
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ Χτες
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech Χτες
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!