LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δύο πρωτοκλασάτοι πολιτικοί παντρεύτηκαν με συνοικέσιο»

Πήραν μορφωμένες κοπέλες, από… καλό σπίτι αποκαλύπτει διάσημη ιδιοκτήτρια γραφείου

Δημοσίευση 2/1/2017 | 00:14

«Δύο πρωτοκλασάτοι πολιτικοί παντρεύτηκαν με συνοικέσιο»

Θέλετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά δεν έχετε βρει (ακόμα) το «έτερον ήμισυ» και ντρέπεστε να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου από τα 580 γραφεία συνοικεσίων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα;

Μην ντρέπεστε! Δεν είστε οι μόνοι καθώς αυτό κάνουν πλέον, όπως αποκαλύπτει η Κατερίνα Λούη, ιδιοκτήτρια του παλιότερου γραφείου, που έχει μπει τρεις φορές στο Βιβλίο Γκίνες, εφοπλιστές, βιομήχανοι, πολιτικοί κ.λπ!

Όπως λέει η ίδια στην «Espresso», έχει φέρει «εις γάμου κοινωνίαν» δύο πασίγνωστους Ελληνες πολιτικούς! «Μιλάμε για μεγάλα ονόματα! Φανταστείτε έναν πολιτικό. Πώς θα εκτεθεί αυτός ο άνθρωπος; Πήραν μορφωμένες κοπέλες, από καλό σπίτι και έγιναν όλα χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι» αποκαλύπτει, χωρίς να φυσικά να δίνει ονόματα.

Εκτός από βιομηχάνους, εφοπλιστές και επιχειρηματίες, που είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες αναμονής για το κατάλληλο ταίρι, οι πιο κλασικές περιπτώσεις... υπεράνω υποψίας είναι γιατροί, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί και καθηγητές πανεπιστημίου. «Οι άνθρωποι αυτοί είναι τρανταχτά ονόματα. Ο καθένας στον τομέα του έχει δημιουργήσει τον δικό του μύθο. Εχω έναν αρχαιολόγο που είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμος, έναν γιατρό από το Ωνάσειο, που είναι το πρώτο χέρι στην καρδιοχειρουργική, ενώ έχουν έρθει και μοντέλα».

Στην εύλογη ερώτηση γιατί όλοι οι πλούσιοι και διάσημοι πάνε σε γραφείο συνοικεσίων και δεν βρίσκουν μόνοι τους σύζυγο απαντά: «Γι' αυτούς είναι δύσκολο να βρουν κάτι αντίστοιχο, όχι όσον αφορά το οικονομικό, αλλά στο γενικότερο πακέτο. Είναι θέμα επιλογής. Μια κοπέλα που έχει μεταπτυχιακό, είναι ωραία και μικρή θα πάρει τον οποιονδήποτε; Αλλά κι αυτόν που της αρμόζει, πού θα τον βρει; Στον δρόμο; Οπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι δύσκολο να κάνεις γνωριμία και να σου βγει καλή... Για να έρθει κάποιος σήμερα, γιατί εκείνοι με βρίσκουν, πάει να πει ότι είναι αποφασισμένος. Επιπλέον, από το πρώτο ραντεβού οι σχέσεις είναι ξεκάθαρες. Είμαι αυτός, σκέφτομαι αυτό, θέλω το άλλο. Ή κάθεται ή φεύγει».

Πολλοί είναι εκείνοι επίσης που ψάχνουν «παπούτσι από τον τόπο τους κι ας είναι και μπαλωμένο»: Ελληνες που ζουν και δραστηριοποιούνται σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία, διπλωματικοί και στρατιωτικοί ακόλουθοι, εργαζόμενοι στο Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, άνθρωποι με σημαντικές θέσεις, πού ωστόσο είναι πολύ μόνοι.

«Ο,τι και να κάνουμε εμείς οι Ελληνες δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία μας. Εχουμε άλλο σκεπτικό. Θέλουμε και ο άνθρωπός μας να έχει το ίδιο. Αυτό που επιθυμούν είναι να βρουν συζύγους με τις ίδιες αξίες, ίδιο θρήσκευμα, ίδιο σκεπτικό για την οικογένεια και να νοιάζονται. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς την οικογένειά μας. Το γραφείο συνεργάζεται με χώρες όπου υπάρχει ελληνικό στοιχείο και που μπορώ να ελέγξω μια κατάσταση. Δεν γράφω, για παράδειγμα, κόσμο από ανατολικό μπλοκ. Πρόσφατα ένας καθηγητής οικονομολόγος από την Κρήτη, 56 ετών, βρέθηκε με μια 50χρονη από τη Γερμανία, που έχει δικά της εστιατόρια. Βρήκαν τη λύση για όλα γιατί ταίριαξαν. Σήμερα με Skype και Viber δεν υπάρχουν αποστάσεις» επισημαίνει η κυρία Λούη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food 18.04.2024
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου

Pets 18.04.2024
Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Body+Mind 18.04.2024
Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις

Ταξίδια 18.04.2024
Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Style 18.04.2024
Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

Η απλή κίνηση που μειώνει το στρες, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Body+Mind 18.04.2024
Δεν κοστίζει και έχει θεαματικά αποτελέσματα

3 τροφές που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου

Body+Mind Χτες
Το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί

Η ευρωπαϊκή πόλη στην οποία είναι παράνομο να ... πεθάνεις

Ταξίδια Χτες
Κι όμως, ένας υπάρχει τέτοιος νόμος

Δεν λέει ποτέ συγγνώμη: Τι λένε οι ψυχολόγοι για αυτούς τους συντρόφους

Σχέσεις Χτες
Ο θυμός και η λύπη μπορεί να κυριαρχήσουν, οδηγώντας τη σχέση σε χωρισμό

Τα 5+1 πιο ινσταγκραμικά καφέ της Αθήνας

Ραδιόφωνο Χτες
Ό,τι πρέπει για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες για το Instagram στην παραμυθένια τους διακόσμηση!

Cozy Cardio: Κάνει δουλειά η χαλαρή γυμναστική;

Body+Mind Προχτές
Μια νέα φιλοσοφία που ίσως σε κάνει να αθληθείς παραπάνω