E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Βρήκαμε τα 7 καλύτερα επιτραπέζια για να πάρεις μαζί σου στις διακοπές

Και σε εκπτώσεις και με αποστολή στο σπίτι!

Δημοσίευση 28/6/2016 | 00:18

Βρήκαμε τα 7 καλύτερα επιτραπέζια για να πάρεις μαζί σου στις διακοπές

'Ενα geek ρητό λέει  "Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα επιτραπέζια, απλά δεν έχει βρει το κατάλληλο παιχνίδι για αυτόν" και όντος αυτή είναι η αλήθεια για όσους από εμάς είμαστε φαν των επιτραπέζιων ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Επειδή μας αρέσει να παίζουμε με την παρέα μαζεμένοι σε ένα σπίτι ή ακόμα και με την οικογένεια μας τα επιτραπέζια και υπόσχονται αμέτρητες στιγμές γέλιου, σκέψης και διασκέδασης.

Για αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τα επτά καλύτερα επιτραπέζια για να πάρετε στις διακοπές σας με βάση την δημοφιλία τους, τις διαφορές στον τρόπο παιξίματος και στο πόσο αντέχουν στο χρόνο!

Στα Κάστρα Του Μυστρά (Carcassonne)

Έχοντας σαν σκηνικό τα Μεσαιωνικά κάστρα, τα μοναστήρια και τους αγρούς του Μυστρά, οι παίκτες προσπαθούν να αυξήσουν την κυριαρχία τους αξιοποιώντας την ακολουθία τους που είναι ιππότες, καλόγεροι, γεωργοί αλλά και ληστές. Κάθε παίκτης με τη σειρά του τοποθετεί πλακίδια εδάφους δημιουργώντας το χάρτη του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα τοποθετεί τους ανθρώπους του σε στρατηγικά σημεία. Όποιος θα έχει τους περισσότερους πόντους όταν τοποθετηθεί και το τελευταίο πλακίδιο, θα είναι ο νικητής!

ΑΤΟΜΑ: 2-5
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 35'
ΗΛΙΚΙΑ: 7+

Βρείτε το ΕΔΩ

Munchkin

Κατεβείτε στο μπουντρούμι. Σκοτώστε ό,τι και όποιον συναντήσετε. Μαχαιρώστε πισώπλατα τους φίλους σας και κλέψτε τα πράγματά τους. Αρπάξτε το θησαυρό και τρέξτε. Παραδεχτείτε το. Σας αρέσει…
Αυτό το παιχνίδι σας βάζει στο κλίμα της εξερεύνησης… χωρίς τα βαρετά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών ρόλων.Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σκοτώσετε τέρατα και να αρπάζετε μαγικά αντικείμενα. Και τι αντικείμενα!

Φορέστε το Κράνος με τα Κέρατα και τις Μπότες για Πολλές Κλωτσιές. Κρατήστε το Ραβδί «Ναπάλμ»… ή ίσως το Αλυσοπρίονο του Ολέθρου. Ξεκινήστε σφάζοντας τη Γλάστρα και την Σιχαμερή Γλίτσα, και προχωρήστε έως τον Ραδιενεργό Δράκο.Γρήγορο και παρανοϊκό, το Munckin μπορεί να οδηγήσει τους παίκτες σε υστερία. Και, ενώ αυτοί γελάνε, εσείς μπορείτε να κλέψετε τα πράγματά τους.

ΑΤΟΜΑ: 3-6
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60'
ΗΛΙΚΙΑ: 10+

Βρείτε το ΕΔΩ

Monopoly Αυτοκρατορία

Απόκτησε τώρα τις κορυφαίες εμπορικές επωνυμίες μέσα από τη Νέα Μonopoly Αυτοκρατορία! Ο παίκτης που θα «χτίσει» πρώτος τον ουρανοξύστη ως την κορυφή με τις εμπορικές επωνυμίες, κερδίζει! Είναι ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας!

ΑΤΟΜΑ: 2-8
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60'-180'
ΗΛΙΚΙΑ: 8+

Βρείτε το ΕΔΩ

Dixit Odyssey

Με το Dixit Odyssey, ανακαλύψτε και πάλι όλη τη μαγεία του Dixit, του πιο πολυβραβευμένου παιχνιδιού των τελευταίων δυο χρόνων: αποκρυπτογραφήστε τα μυστικά των εικόνων, αποφύγετε τις παγίδες που σας βάζουν οι αντίπαλοί σας, και αφήστε τη φαντασία σας να σας πάρει μακριά! Με τη νέα αυτή έκδοση, παίξτε έως και με 12 παίκτες, ανακαλύψτε νέες παραλλαγές των κανόνων, και κατακτήστε νέους μαγευτικούς κόσμους!

Δεν είναι απαραίτητα τα άλλα παιχνίδια Dixit για να παίξετε. Μπορείτε όμως να συνδυάσετε αυτό το κουτί με τα άλλα παιχνίδια της σειράς Dixit.

ΑΤΟΜΑ: 3-12
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30'
ΗΛΙΚΙΑ: 8+

Βρείτε το ΕΔΩ

Augustus

Μετά τη δολοφονία του Ιούλιου Καίσαρα, ο υιοθετημένος γιός του Γάιος Οκτάβιος αποφάσισε να γυρίσει στη Ρώμη. Από νωρίς είχε δείξει την φιλοδοξία του για πολιτική εξουσία, και έτσι, σε ηλικία 36 ετών, έγινε ο πρώτος Ρωμαίος Αυτοκράτορας και μοίρασε την Αυτοκρατορία σε επαρχίες. Εσείς είστε «Legati Augusti», εκπρόσωποι του Αύγουστου, και ο ρόλος σας είναι να διατηρήσετε τις υφιστάμενες δομές στις επαρχίες της Αυτοκρατορίας. Για να τα καταφέρετε, πρέπει να εξασφαλίσετε την υποστήριξη των συγκλητικών και να αποκτήσετε τον έλεγχο των επαρχιών.

ΑΤΟΜΑ: 2-6
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30'
ΗΛΙΚΙΑ: 8+

Βρείτε το ΕΔΩ

Ticket To Ride Ευρώπη

Tο "Ticket to Ride Ευρώπη" είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι τραίνων. Οι παίκτες μαζεύουν κάρτες που περιέχουν διάφορα είδη βαγονιών και τα χρησιμοποιούν για να φτιάξουν σταθμούς, να περάσουν μέσα από τούνελ, να χρησιμοποιήσουν φέρι και να διεκδικήσουν σιδηροδρομικές διαδρομές κατά μήκος της Ευρώπης.Το "Ticket to Ride Ευρώπη" είναι κομψό, είναι εύκολο (μαθαίνεται σε 5 λεπτά), και θα συναρπάσει εξίσου οικογένειες και έμπειρους παίκτες.

ΑΤΟΜΑ: 2-5
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30'-60'
ΗΛΙΚΙΑ: 8+

Βρείτε το ΕΔΩ

Splendor

Είστε ένας έμπορος στην περίοδο της Αναγέννησης αποκτήστε ορυχεία και μεταφορικά μέσα, μισθώστε τεχνίτες και προσπαθήστε να γίνετε εύποροι. Δημιουργήστε το τέλειο κόσμημα και γίνετε ο πιο γνωστός έμπορος. Αποκτήστε πολύτιμους λίθους και ανταλλάξτε τους για κάρτες ανάπτυξης. Χρησιμοποιήστε τις κάρτες ανάπτυξης για να κερδίσετε περισσότερους πολύτιμους λίθους. Χρησιμοποιήστε τους πολύτιμους λίθους σας και τα διαμάντια σας για να φτιάξετε ακόμα τελειότερα κοσμήματα και απευθυνθείτε στους ευγενείς για να αποκτήσετε το κύρος που χρειάζεστε για να κερδίσετε.

ΑΤΟΜΑ: 2-4
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 30'
ΗΛΙΚΙΑ: 10+

Βρείτε το ΕΔΩ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life Χτες
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!

Ηoppy Festival 2024: Το πιο δημιουργικό φεστιβάλ για παιδιά επιστρέφει!

Better life 19.04.2024
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται τον Μάιο με ένα ονειρεμένο πρόγραμμα αθλητικών, δημιουργικών και εκπαιδευτικών δράσεων!

#JobDay Αφετηρία – Δήμος Παπάγου‑Χολαργού

Δράσεις 18.04.2024
από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

Προϊόν της χρονιάς 2024: H καινοτομία ξανά στο προσκήνιο

Better life 18.04.2024
Όλα τα προϊόντα που βραβεύτηκαν

Υποδέξου την άνοιξη με τις τελευταίες τάσεις περιποίησης από τη Foreo!

Ομορφιά - Στυλ 18.04.2024
Ανανέωσε την τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας σου, με τη βοήθεια της Foreo!

Μια ανάσα πριν τη μεγάλη μέρα του TEDx Mavili Square by Terracom!

Εκπαίδευση 15.04.2024
Επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά!