LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επιτέλους ανοίγει τις πόρτες του το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ της Ελλάδας!

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Για τέσσερις ημέρες και μόνο, στην Τεχνόπολη

Δημοσίευση 14/2/2019 | 15:08

Επιτέλους ανοίγει τις πόρτες του το πιο σοκολατένιο φεστιβάλ της Ελλάδας!

Την ημέρα της γιορτή του Έρωτα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το πιο νόστιμο φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει όλον τον κόσμο να έρθει να το γευτεί! Πρόκειται για το αγαπημένο Chocolate Fest, που επιστρέφει και φέτος στην Αθήνα για τέσσερις ολόκληρες ημέρες!

Από τις 14 μέχρι και τις 17 Φεβρουαρίου η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα μεταμορφωθεί στο πιο ονειρεμένο εργοστάσιο σοκολάτας που έχετε δει και θα προσφέρει λαχταριστές εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους. Ποιος μπορεί να αρνηθεί άλλωστε την μοναδική γεύση του απόλυτου γλυκού του πλανήτη; Ήρθε οι ώρα οι εθισμένοι λάτρεις της σοκολάτας να βρουν την υγειά τους, αλλά και εκείνοι που την απολαμβάνουν με μέτρο να ξεσπαθώσουν!

Εκτός από μυρωδιές και γεύσεις όμως, στον χώρο του φεστιβάλ θα λάβουν δράση και αρκετές παράλληλες δραστηριότητες όπως ζωντανή μαγειρική με διάσημους σεφ, dj sets, εργαστήρια, εκθέσεις και άλλες εκπλήξεις που θα πλαισιώσουν το... αμαρτωλό τετραήμερο.

Οπλιστείτε με πολύ όρεξη και ελάτε στην Τεχνόπολη για να απολαύσετε ένα φεστιβάλ που θα ικανοποιήσει όλες σας τις αισθήσεις! Από την γεύση και την οσμή, μέχρι την ακοή, την όραση και την αφή!

Περισσότερες πληροφορίες για το Chocolate Fest μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

www.chocolatefest.gr

Official Facebook Page:

https://www.facebook.com/chocolatefestgr

Official Instagram Page:

https://www.instagram.com/chocolatefest_gr/

Official Facebook Event:

https://www.facebook.com/events/1540519126093564/