LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Xbox One X: H πιο δυνατή κονσόλα του κόσμου είναι εδώ!

Μοναδική εκδήλωση στην Αθήνα για το παγκόσμιο λανσάρισμα του Xbox One X

Δημοσίευση 10/11/2017 | 16:23

Xbox One X: H πιο δυνατή κονσόλα του κόσμου είναι εδώ!

Το Xbox One X της Microsoft έκανε την επίσημη πρεμιέρα του παγκοσμίως, φέρνοντας μια νέα εποχή αληθινού 4Κ entertainment και προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία στους gamers όλου του κόσμου. Με 40% μεγαλύτερη ισχύ, το Xbox One X, είναι η πιο δυνατή κονσόλα στον κόσμο.

Η παρουσίαση του Xbox One X πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στο 48 Urban Garden σε μία μοναδική εκδήλωση με ατελείωτο gaming και πολλές εκπλήξεις. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Πέγκυ Αντωνάκου, μαζί με τον Federico Enrico, Υπεύθυνο Δικτύου Πωλήσεων Mediterranean Cluster, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους που έδειξαν εντυπωσιασμένοι από τη νέα κονσόλα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εμπορικοί διευθυντές καταστημάτων λιανικής, διανομείς, δημοσιογράφοι, αθλητές, influencers, celebrities και gamers, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πιο διάσημα παιχνίδια στις νέες Xbox One X κονσόλες, βιώνοντας την απόλυτη gaming εμπειρία.

Ανάμεσα τους, ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, ο πρωταθλητής του Euro 2004, Τραϊανός Δέλλας, η παγκόσμια πρωταθλήτρια ανοιχτής κολύμβησης, Κέλλυ Αραούζου, ο ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, Νίκος Γέμελος, ο τραγουδοποιός και ηθοποιός, Πάνος Μουζουράκης, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, η δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου, ο δημοσιογράφος – ραδιοφωνικός παραγωγός, Λάμπρος Κωσταντάρας και ο παρουσιαστής Χρήστος Νέζος. O Street Artist, Skitsofrenis, έφερε την τέχνη του δρόμου, στο 48 Urban Garden, με ένα μοναδικό γκράφιτι, εμπνευσμένο από το Xbox One X.

Το Xbox One X έφτασε στην Ελλάδα μαζί με περισσότερους από 70 Xbox One X Enhanced τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των Forza Motorsport 7, Assassin’s Creed Origins, Middle-earth: Shadow of War, και FIFA 18, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμοι ακόμα περισσότεροι τίτλοι.

Το Xbox One X δεν είναι μόνο η πιο δυνατή κονσόλα στον κόσμο, αλλά και το μικρότερο και πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά Xbox που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Ο Phil Spencer, head του Gaming για την Microsoft, δήλωσε σχετικά:

«Χτίζουμε το Xbox One X, την πιο δυνατή κονσόλα στον κόσμο, με στόχο να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα των δημιουργών παιχνιδιών και να δώσουμε σε όλους τους gamers την καλύτερη κονσόλα για παλιά και νέα παιχνίδια. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε την πιο ισχυρή κονσόλα με πρόσβαση σε περισσότερους από 1.300 τίτλους και 220 αποκλειστικότητες».

Η ισχύς του Xbox One X είναι τέτοια ώστε να μπορεί να αποδίδει αληθινό 4K gaming, με High Dynamic Range, σε ένα οπτικό πακέτο που ξεπερνά ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα. Η εμπειρία όλων των παιχνιδιών του Xbox One γίνεται ακόμη καλύτερη, με βελτιωμένες υφές, ομαλότερες ταχύτητες καρέ και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, ακόμα και σε τηλεόραση 1080p. Το Xbox One X είναι το μοναδικό προϊόν στον κόσμο που συνδυάζει όλα τα παρακάτω χαρακτηριστικά σε μια καταπληκτική συσκευή:


- 4K gaming για τα blockbuster παιχνίδια
- Ενσωματωμένο 4K Ultra HD Blu-ray player
- 4K streaming δυνατότητες
- High Dynamic Range υποστήριξη για παιχνίδια και βίντεο
- Κορυφαίο ήχο με υποστήριξη Dolby Atmos


Σχετικά με τη Microsoft

Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas.

Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp.στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές Χτες
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές Χτες
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!