LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κερδίστε Προσκλήσεις: TEDx Lesvos 2016 με την υποστήριξη του E‑Radio

4 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Δημοσίευση 18/11/2016 | 14:31

Κερδίστε Προσκλήσεις: TEDx Lesvos 2016 με την υποστήριξη του E‑Radio

Tι είναι το TEDx;
To TEDx είναι κάτι παραπάνω από ένα συνέδριο! Είναι μια πλατφόρμα διάδοσης αξιόλογων ιδεών και ιστοριών, που μπορούν να μας εμπνεύσουν για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, ξεκινώντας από την καθημερινότητά μας. Το πρόγραμμα TEDx ξεκίνησε το 2009, από το μη-κερδοσκοπικό συνέδριο TED, με στόχο να δώσει την δυνατότητα σε ομάδες εθελοντών από όλο τον κόσμο, να αναδείξουν ιστορίες που αξίζει να διαδοθούν, προερχόμενες από τις τοπικές κοινωνίες άλλα και να φέρουν νέες ιδέες σε αυτές. Στην Ελλάδα το πρόγραμμα ξεκίνησε με το TEDxAthens τον Οκτώβριο του 2009, ακολούθησε το TEDxThessaloniki και πλέον TEDx διοργανώνονται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία σε αρκετές πόλεις, όπως η Καλαμάτα, το Ηράκλειο και η Πάτρα.

Τι είδαμε στο πρώτο TEDxLesvos;
Το πρώτο TEDxLesvos είχε θέμα «Όριο=+άπειρο» και πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Στην σκηνή του ανέβηκαν 10 ομιλητές και περισσότεροι από 20 performers. Χρειάστηκαν περίπου 10 μήνες προετοιμασίας για μια εκδήλωση 8 ωρών, που παρακολούθησαν ζωντανά 100 θεατές.

Τι θα δούμε στο TEDxLesvos 2016;
Μια εμπειρία, που πρέπει να ζήσεις από κοντά. “Οπλισμένοι” με τον ενθουσιασμό και την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς ξεκινάμε το ταξίδι της διοργάνωσης του επόμενου TEDxLesvos! Στις 4 Δεκεμβρίου 2016 ομιλητές από το νησί και όχι μόνο, θα μας παρουσιάσουν τις ιδέες και τις ιστορίες τους και θα μας δώσουν τροφή για σκέψη. Η ομάδα μας δουλεύει με όρεξη και μεράκι για να διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε όλοι οι συμμετέχοντες (ομιλητές + κοινό) να συζητήσουν και να οραματιστούν με: ομιλίες, workshops και “mini debates” Οι ομιλίες στο TEDxLesvos θα καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεματικών, όπως η καινοτόμος επιχειρηματικότητα, την κοινωνική προσφορά, την θέληση για το νέο, κ.α. Επιπλέον η ομάδα μας φέτος, θα... ανοίξει πανιά και για τη Χίο. Εκεί θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου θα μεταδίδεται ζωντανά το event! Η ημέρα του TEDxLesvos θα είναι μια ημέρα γεμάτη ιδέες, διάλογο και έμπνευση!

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

#JobDay Αφετηρία – Δήμος Παπάγου‑Χολαργού

Cityλάιφ Προχτές
από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

The Meet Market #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Cityλάιφ 12.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου ‑ Δέλτα

Ραδιόφωνο 09.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/04

Main ‑ event TEDxAUTH 2024: Osmosis

Cityλάιφ 08.04.2024
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.28/04

Porto Carras Pro‑Am Aegean Mini Tour στις 14‑18 Μαΐου 2024

Cityλάιφ 03.04.2024
Η απόλυτη εμπειρία γκολφ έρχεται στη Χαλκιδική