E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

E‑Agenda Εβδομάδας: Escape Rooms, συναυλίες, χορός και θέατρο

Προτάσεις, ιδέες, προσκλήσεις, και κεράσματα

Δημοσίευση 16/5/2016 | 00:06

E‑Agenda Εβδομάδας: Escape Rooms, συναυλίες, χορός και θέατρο

Σου δίνουμε 7 λόγους για να βγεις έξω σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ιδέες, προτάσεις και προσκλήσεις! Κάθε εβδομάδα εδώ θα βλέπεις τα καλύτερα, με κεράσματα από εμάς για σένα και την παρέα σου! Καλή διασκέδαση!

ΑΘΗΝΑ

ΝΕΟΝ RAUM

Ένας ξεχωριστός χώρος, ένα studio showroom, ένα loft σαν διαμέρισμα στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, στη Νέα Υόρκη. Με τη νέα γενιά designers και artists, Cat Black, The Dreamer, Grannys Trip, Lav Unused, Razzmatazz, Bubble Box, We are still bold & beautiful, Bord de l'eau design factory, Ασημόνειρα, Lilly O Jewellery, Folklor, Evisk ,Birds & lofts και ένα χώρο που υπόσχεται διαρκώς νέα pop up creative events ανάμεσα σε vintage έπιπλα, κοσμήματα, ρούχα και αντικείμενα (Λεοχάρους 17).

Φύγαμε για Θησείο και την παράσταση Οιδίνους

Ο "Οιδίνους", το καινούριο έργο του Θανάση Τριαρίδη πρόκειται για ένα έργο που κεντρώνεται στη ζωτική νοσηρότητα της οικογένειας με άξονα αναφοράς την αρχαία τραγωδία. Ένα εφιαλτικό ψυχολογικό θρίλερ όπου ο Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή συναντάει το Ποιος φοβάται την Βρίτζίνια Γουλφ του Έντουαρντ Αλμπι. Κέρδισε εδώ προσκλήσεις!

Στο βάθος κήπος... με καντίνα

Bar-restaurant με έναν υπέροχο κήπο και μια πρωτοποριακή καντίνα στο επίκεντρο! Η αισθητική του μοναδική, νομίζεις ότι επισκέπτεσαι ένα από τα προτεινόμενα εστιατόρια από κάποια παγκόσμια εκδοτική βίβλο (το Wallpaper, το Monocle, οι New York Times) σε μια μητρόπολη του κόσμου. Είναι το εστιατόριο "48 Urban Garden" που επιστρέφει στο ισόγειο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, μεταμορφωμένο σε έναν αστικό κήπο 190 τ.μ. με μια τροχήλατη καντίνα να καθορίζει το ύφος και το στίγμα του χώρου (Αρματολών & Κλεφτών 48).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

H μεγάλη απόδραση...είναι σκέτο παιχνίδι!

Εδώ θα αναμετρηθείς με την αγωνία και το χρόνο! Τρία δωμάτια, τόσο διαφορετικά μεταξύ τους αλλά ταυτόχρονα ατμοσφαιρικά και μυστηριώδη, υπόσχονται να μην αφήσουν κανέναν gamer (και όχι μόνο) αδιάφορο. Ένα έγκλημα, μία ιστορία σωτηρίας και ένα όνειρο σε προκαλούν να βρεις εκείνα τα στοιχεία που θα σε οδηγήσουν στη λύση των γρίφων, έχοντας μόνο περιθώριο εξήντα λεπτών. Πόσο γρήγορα μπορείς να τα καταφέρεις;

Περισσότερες πληροφορίες για την Great Escape και για τα δωμάτιά της θα βρεις στο site, καθώς και για να κάνεις τώρα την κράτησή σου. Σου έχουμε δώρο μία είσοδο για σένα και την παρέα σου! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

Ο Χρήστος Θηβαίος Live στο Club του Μύλου

Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση. Ταυτόχρονα παρουσιάζει και νέα τραγούδια από τον δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτό τον καιρό, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί». Κέρδισε προσκλήσεις εδώ!

Νύχτες Τρόμου τώρα και στη Θεσσαλονίκη

Μετά τις επιτυχημένες τρομακτικές νύχτες στην Αθήνα, το Horrorant Film Festival από 19 - 25 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στους κινηματογράφους ΒΑΚΟΥΡΑ. .1 και 2. Αφιέρωμα στα Θρυλικά Β-movies της Δεκαετίας του '50, Αφιέρωμα στον Ισπανικό Τρόμο, Διαγωνιστικό Μεγάλου και Μικρού Μήκους και πολλές εκπλήξεις. Κέρδισε προσκλήσεις εδώ για την ταινία λήξης της Αθήνας αλλά και την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη!

Και τώρα χορός! CARAVANI στο Black Box

Η ομάδα χορού The Social Body Dance Lab παρουσιάζει στο θέατρο Black Box στη Θεσσαλονίκη, την παράσταση Caravani.

Οι ερμηνευτές με εργαλείο την κίνηση σωματοποιούν και εκφράζουν ιδέες και εικόνες της σύγχρονης ζωής . Μέσα από ένα έντονα κινητικό έργο μιλούν για την ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία, επιβίωση, κάθαρση. Kέρδισε προσκλήσεις εδώ!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Γραμμένο

Ελλάδα Χτες
Βρίσκεται στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Ο Μπάιντεν επικύρωσε τους νόμους για παροχή βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ καθώς και την απαγόρευση του TikTok

Κόσμος Χτες
To TikTok απαντά «δεν πάει πουθενά» καθώς πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια και θα μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί»

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις για τη κυνική δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Καιρός Χτες
Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Πολιτισμός Χτες
Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ελλάδα Χτες
Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Πολιτική Χτες
Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Πολιτική Χτες
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Σπαρτιάτες: «Κόπηκαν» από τον Αρειο Πάγο

Πολιτική Χτες
Δεν θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές