LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

VEGAS: Η οικονομική κρίση, οι διαφωνίες, οι αμήχανες στιγμές στη σκηνή

Μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης!

Δημοσίευση 19/3/2016 | 00:10

VEGAS: Η οικονομική κρίση, οι διαφωνίες, οι αμήχανες στιγμές στη σκηνή

Ο Γιώργος Κουτσουρλής συνάντησε τους Vegas και μίλησαν για όλα: για τις πρώτες δουλειές που έκαναν, πώς βιώνουν την οικονομική κρίση, πότε την «ψώνισαν», γιατί διαφωνούν μεταξύ τους, ποια ήταν η πιο αμήχανη στιγμή στην καριέρα τους και για την ομοιότητα της Μελίνας... με την Lady Gaga! 

«Θέλω να ξαναρχίσω» το νέο single! Τι θα ακούσουμε στο νέο σας album;

Μελίνα: Για μας είναι ένας δίσκος, που είναι ένα σκαλί παραπάνω για τους Vegas. Περιλαμβάνει πολλά όμορφα και ξεχωριστά κομμάτια, που τα αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Δουλέψαμε αρκετό καιρό για την νέα δισκογραφική δουλειά «Υπόσχεση». Δίνουμε υπόσχεση στον κόσμο, γιατί θέλουμε κάθε φορά να είμαστε συνεπείς απένταντί του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη η αγάπη του κόσμου.

Ταιριάζετε καλύτερα στα live party, παρότι σ ένα κλειστό νυχτερινό κέντρο. 

Zeraw: Είμαστε πιο ελεύθεροι στις συναυλίες. Δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός όπως σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Αγαπάμε τις live εμφανίσεις και γι αυτό με κάθε ευκαιρία δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

«Φέραμε τη μόδα στη μουσική»

Δίνετε εξέχουσα σημασία στο styling σας. Είναι ένας κώδικας επικοινωνίας με το κοινό;

Zeraw: Όπως και η μουσική μας, έτσι και τα ρούχα που επιλέγουμε σε κάθε εμφάνιση μας, δίνει ένα νέο στοιχείο των Vegas. Η αλήθεια είναι ότι βαριόμαστε γρήγορα, οπότε αναπόφευκτα αλλάζουμε την εικόνα μας, όπως και ύφος στην μουσική μας.

Μελίνα: Είμαστε χαμαιλέοντες. Είμαστε κοντά στην μόδα από το ξεκίνημα της καριέρας μας. Η μουσική μας πάει παράλληλα με την μόδα. Ενημερωνόμαστε για τις τάσεις και ό,τι βγει παρακολουθούμε, ώστε να ανανεωνόμαστε. Εδώ και πέντε χρόνια, προσπαθούμε να ακολουθούμε την μόδα και γι αυτό απ ότι διαπιστώνετε δοκιμάζουμε πολλά και τρελά ρούχα και στυλ.

DJ Airth: Η αλήθεια είναι ότι φέραμε την μόδα στην μουσική. Η εποχή πριν τους Vegas, εμφανισιακά ήταν πιο minimal. Για μας ξεχωρίζουν τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Τάμτα, ως Fashion Icon στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Ποια ήταν η πιο αμήχανη στιγμή στην καριέρα σας;

Zeraw: Ακόμη θυμάμαι μια φανατική θαυμάστρια, σε καλοκαιρινή περιοδεία που φορούσα βερμούδα, ήθελε να μου χαϊδέψει την γάμπα (γέλια). Ένιωσα πολύ άβολα εκείνη την στιγμή.

Μελίνα: Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι, λόγω καλοκαιριού, έπινα νερό και ο κόσμος είχε πάρει το μπουκαλάκι και το μοιραζόντουσαν και έπιναν από το δικό μου!(γέλια)

DJ Airth: Τις περισσότερες φορές, οι μαμάδες παιδιών είναι εκείνες που δείχνουν σε μεγαλύτερο βαθμό τον ενθουσιασμό τους απένταντί μας. Έχει τύχει μητέρα που μετά από το live, πήδηξε κυριολεκτικά πάνω στο αμάξι που μας μετέφερε γιατί ήθελε να πάρει αυτόγραφό.

Την έχετε «ψωνίσει»;

Zeraw: Εννοείται!! (γέλια). Όποιος έχει πει ότι δεν την έχει «ψωνίσει» ποτέ, για μένα είναι μεγάλος ψεύτης. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε περάσει από παρόμοιες φάσεις εγωκεντρισμού , αλλά όταν σκεφτόμαστε τον αγώνα που έχουμε κάνει και εξακολουθούμε να κάνουμε στο χώρο της μουσικής, απευθείας επανερχόμαστε στην πραγματικότητα, οπότε κατά κάποιον τρόπο το κουμαντάρουμε. Αν δούμε, ότι ένας από το γκρουπ «ξεφύγει», οι υπόλοιποι δίνουμε «σφαλιάρες». Αν σου έρθει, η αναγνώριση και η επιτυχία ξαφνικά, μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις τον έλεγχο το εαυτού σου. Εμείς, γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να ανέβεις το σκαλί της επιτυχίας, αλλά ταυτόχρονα πολύ εύκολο να έρθει η αποτυχία. 

Μελίνα: Όταν κάποιος από εμάς έχει κάποιο πρόβλημα, είτε ψυχολογικό είτε με συναισθήματα έπαρσης, οι υπόλοιποι στηρίζουν και βοηθούν την κατάσταση. Θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να την «ψωνίσεις» γιατί αυτή η δουλειά έχει πολύ κολακεία. Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που διατηρούν τις λεγόμενες «αυλές», με αποτέλεσμα να μην ακούνε αντικειμενικές γνώμες, οπότε χάνουν την μπάλα. Εμείς είμαστε ενωμένοι σε κάθε δύσκολη στιγμή! 

DJ Airth: Κατά καιρούς έχουμε χάσει και εμείς την μπάλα. Ευτυχώς, όμως, δεν την χάσαμε συγχρόνως. (γέλια).

Μελίνα: Ο ένας συνεφέρει τον άλλον, όποτε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Παλιότερα, την είχαμε "ψωνίσει"»

Ποιες ήταν οι πρώτες σας δουλειές, πριν τους Vegas;

Μελίνα: Προσωπικά, δεν έχω δουλέψει σε άλλη δουλειά, εκτός από της τραγουδίστριας και μάλιστα το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα για μένα. Πρώτη μου δουλειά ήταν, όντας φοιτήτρια, ήμουν τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο.

Zeraw: Έχω περάσει από πάρα πολλές δουλειές στην ζωή μου! Η πρώτη δουλειά που έκανα, ήταν ως πλασιέ βιβλίων και όχι τίποτε άλλο επειδή δεν είχα μεταφορικό μέσο, πήγαινα πόρτα πόρτα με τα πόδια, και έτσι έμαθα την Αθήνα.

DJ Airth: Εγώ είμαι το λεγόμενο αγόρι του Λούνα Παρκ (γέλια). Από 13 ετών δούλευα πολλές χρονιές σε Λούνα-παρκ, ως χειριστής μηχανημάτων, ή υπεύθυνος ταμείου. Αλλά η δουλειά που μου έχει μείνει, ήταν όταν τελείωσα το σχολείο και μετά θα πήγαινα για σπουδές, στο διάστημα αυτό, δούλεψα ως καθαριστής στην ελληνική αεροπορική βιομηχανία. Φαντάρος έκανα λιγότερες αγγαρείες(γέλια).

Πώς βιώνετε την οικονομική κρίση;

Μελίνα: Ζούμε και εμείς στο ίδιο καζάνι, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος στη χώρα μας. Δυσκολευόμαστε και εμείς με τα έσοδα, με τα έξοδα μας.

Zeraw: Τα έξοδα σε όλους μας είναι τεράστια, σε αντίθεση με τα έσοδά μας!

Ο κόσμος όμως συνεχίζει να διασκεδάζει, παρότι πιέζεται.

DJ Airth: Είναι υποχρέωσή μας, να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάζει και να περνάει καλά κάθε φορά. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να ξεχαστεί, έστω και λίγες ώρες.

Σε τι διαφωνείτε;

Μελίνα, Zeraw: Στα πάντα(γέλια).

Μελίνα: Για παράδειγμα, αν καπνίζουν μπροστά μου, γίνομαι αυτομάτως έξαλλη!

Μελίνα, σου έχουν ψιθυρίσει ότι μοιάζεις με την Lady Gaga;

Ναι! Μου το λένε συνέχεια. Θεωρώ ότι μοιάζω όντως με την Lady Gaga, και η μητέρα μου, το έχει πει πολλές φορές. Να σου πω την αλήθεια, δεν με χαλάει η συγκεκριμένη παρομοίωση, γιατί μου αρέσει πολύ καλλιτεχνικά.

Τι σχεδιάζουν οι Vegas;

Μελίνα: Ετοιμαζόμαστε για περιοδεία εντός και εκτός Ελλάδας. Θέλουμε σύντομα να βγάλουμε και άλλα τραγούδια. Πολλές εκπλήξεις έρχονται για τον κόσμο το επόμενο διάστημα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maria Callas Museum

Εισιτήρια 30.10.2023
MARIA CALLAS MUSEUMαπό 27/10 έως 29/023

To πάρκο της Επιστήμης

Εισιτήρια 17.02.2023
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 18/02 έως 19/028

Μονοήμερη εκδρομή Μυκήνες ‑ Ναύπλιο

Εισιτήρια 27.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ05/03

Μονοήμερη εκδρομή στο Γαλαξίδι

Εισιτήρια 03.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ27/02

Μονοήμερη εκδρομή στη Πάτρα για το Πατρινό Καρναβάλι

Εισιτήρια 03.01.2023
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ26/02

Mονοήμερη εκδρομή Χελμός ‑ Καλάβρυτα

Εισιτήρια 12.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ29/01

Mονοήμερη εκδρομή Παρνασσός ‑ Αγόριανη

Εισιτήρια 12.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ22/01

Χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα

Εισιτήρια 02.12.2022
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 26/12 έως 08/01

Μονοήμερη εκδρομή στη Στενή Ευβοίας

Εισιτήρια 02.12.2022
METRO ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ15/01

COMBO Brice Marden ‑ Μόνιμες εκθέσεις

Εισιτήρια 19.07.2022
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣαπό 20/05 έως 29/08

Brice Marden και Ελληνική Αρχαιότητα

Εισιτήρια 19.07.2022
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣαπό 20/05 έως 29/08