LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι ακριβώς συνέβη στην τελευταία σκηνή του «Avengers: Infinity War»;

Η νέα παρουσία στο σύμπαν της Marvel

Δημοσίευση 3/5/2018 | 01:35

Τι ακριβώς συνέβη στην τελευταία σκηνή του «Avengers: Infinity War»;
cnet.com

**Προσοχή: Ακολουθούν spoilers**

Το νέο Avengers δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Για την ακρίβεια, ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περιμέναμε. Οι ήρωες πολλαπλασιάστηκαν. Ο κακός της υπόθεσης, ο Thanos (όχι από το Θανάσης), είναι ένας από τους καλύτερους που έχουμε δει στην ιστορία της μεταφοράς των κόμιξ στο σινεμά. Και το τέλος δεν μας χάιδεψε τα αυτιά, αλλά αντίθετα μας βύθισε σε περισυλλογή και ακόμα περισσότερο, μας έκανε να ανυπομονούμε για το τέταρτο μέρος.

Όπως σε κάθε ταινία της Μarvel, μετά το πέρας των credits, υπάρχει μια ακόμα σκηνή. Αν δεν το ξέρετε ακόμα και φύγατε από την αίθουσα, τότε πρώτον, τι ακριβώς σκεφτόσασταν(;), και δεύτερον, χάσατε το πιο μεγάλο spoiler για την συνέχεια. Όσοι πάλι το είδατε αλλά δεν το καταλάβατε, θα προσπαθήσουμε να σας το εξηγήσουμε.

Ο μισός πληθυσμός του σύμπαντος λοιπόν εξανεμίζεται, αλλά ο Samuel Jackson, ή αλλιώς Nick Fury, προλαβαίνει να στείλει ένα μήνυμα. Το μήνυμα πηγαίνει στον αποδέκτη του και απόδειξη αυτού είναι ένα σήμα που εμφανίζεται που έχει το σχήμα αστεριού. Πρόκειται για το σήμα της ηρωίδας που δεν έχουμε δει ακόμα στο σύμπαν της Marvel. Μια ηρωίδας που έχει και όνομά της. Της Captain Marvel.

Αυτό θα διορθωθεί τον Μάρτιο του 2019, όταν είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία της ταινίας με τον ομώνυμο τίτλο. Έτσι αρχικά θα μας συστηθεί και αργότερα θα πρωταγωνιστήσει και στο επόμενο Avengers. Γιατί όμως ο Fury κάλεσε την Captain Marvel;

Η πρώτη απάντηση είναι πολύ απλή. Γιατί είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας. Η δεύτερη απάντηση είναι επειδή στα κόμιξ, η πρώην πιλότος Carol Danvers (θα την υποδυθεί η Brie Larson), η οποία μετά από μια έκρηξη βρέθηκε να έχει υπερδυνάμεις, είναι μια από τους αρχηγούς των Avengers και όπως υποστηρίζουν πολλοί, είναι με διαφορά ο πιο δυνατός χαρακτήρας του σύμπαντος της Marvel.

Ίσως λοιπόν η Captain Marvel να είναι η τελευταία ευκαιρία για να σωθεί το σύμπαν. Οι δυνάμεις της αποτελούνται από υπεράνθρωπη δύναμη, από ενεργειακές εκρήξεις, από την ικανότητα να πετάει και από την εξωγήινη φυσιολογία των Kree (μια εξελιγμένη ράτσα εξωγήινων). Κι ενώ η DC έχει ήδη κυκλοφορήσει ταινία με πρωταγωνίστρια της Wonder Woman, για την Marvel θα είναι η πρώτη με γυναίκα υπερήρωα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η συνέχεια προβλέπεται καuτή...

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές Χτες
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές Χτες
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!