LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/3 ‑ 4/4

Ready Player One - Εντός Ορίων - Σκοτεινός Ποταμός - Μια Νέα Γυναίκα - Το Κορίτσι στην Ομίχλη - The Strangers: Ματωμένη Νύχτα - Μόνο Εσένα Βλέπω - Πίτερ Ράμπιτ - Λέο Ντα Βίντσι: Επιχείρηση Μόνα Λίζα

Δημοσίευση 29/3/2018 | 14:27

Οι ταινίες της εβδομάδας 29/3 ‑ 4/4
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 29/3/2018 έως 4/4/2018
ΜΑΡ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ΑΠΡ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30


Ready Player One

του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Με τους Τάι Σέρινταν, Ολίβια Κουκ, Μπεν Μέντελσον, Τ.Τζ. Μίλερ, Σάιμον Πεγκ, Μαρκ Ράιλανς.

Περιπέτεια Επ. Φαντασίας 2018, ΗΠΑ 140'

Η ταινία διαδραματίζεται το 2045, με τον κόσμο στα όρια του χάους και της κατάρρευσης. Η ανθρωπότητα έχει βρει σωτηρία στο OASIS, ένα επεκτατικό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή και εκκεντρικό Τζέιμς Χάλιντεϊ (Μαρκ Ράιλανς). Όταν ο Χάλιντεϊ πεθαίνει, αφήνει την αμύθητη περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό Πασχαλινό αυγό, το οποίο έχει κρύψει κάπου στο OASIS, πυροδοτώντας έναν διαγωνισμό που καθηλώνει όλο τον κόσμο. Όταν ένας απίθανος νεαρός ήρωας με το όνομα Ουέιντ Ουότς (Τάι Σέρινταν) αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.

Εντός Ορίων / Insyriated

του Φίλιπ φαν Λέου. Με τους Χιάμ Αμπάς, Ντιαμάντ Μπου Αμπουντ, Ζουλιέτ Ναβίς. 

Δραματική 2017, Βέλγιο - Γαλλία - Λίβανος 85'

Ένα διαμέρισμα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας γίνεται καταφύγιο για τη νοικοκυρά του σπιτιού και τα παιδιά της, τον φίλο μιας από τις κόρες της, τον πεθερό της, την οικογένεια μιας γειτόνισσας, και μια οικιακή βοηθό. Όταν στον έξω κόσμο πέφτουν βόμβες και οι δρόμοι γεμίζουν ελεύθερους σκοπευτές, η μικρή αυτή κοινωνία προσπαθεί να κρατηθεί όρθια ακολουθώντας τη ρουτίνα της.

Σκοτεινός Ποταμός / Dark River

της Κλιό Μπάρναρντ. Με τους Ρουθ Γουίλσον, Μάρκ Στάνλεϊ, Σον Μπιν, Εσμε Κριντ-Μάιλς.

Δραματική 2017, Ην. Βασίλειο 89'

Η Άλις επιστρέφει στη γενέτειρά της, μετά τον θάνατο του πατέρα της, για πρώτη φορά μετά από δεκαπέντε χρόνια. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με έναν αδερφό της, τον οποίο μετά βίας αναγνωρίζει. Κουρασμένος από τις προσπάθειες χρόνων να διατηρήσει το οικογενειακό αγρόκτημα, είναι πλέον αποφασισμένος να το πουλήσει, προς μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση της αδερφής του. Η διαφωνία τους θα φέρει στην επιφάνεια τραυματικές μνήμες για την Άλις, οι οποίες ήταν αδρανείς για χρόνια. Θα καταφέρουν τα αδέρφια να προχωρήσουν μπροστά ή τα γεγονότα του παρελθόντος θα στοιχειώνουν για πάντα το μέλλον τους;

Μια Νέα Γυναίκα / Jeune Femme

της Λεονόρ Σεράιγ. Με τους Λετίσια Ντος, Ναταλί Ρισάρ, Σουλεϊμάν Σεγιέ Ντιάγε.

Δραματική 2017, Γαλλία 97'

Χωρίς χρήματα, με μοναδική συντροφιά τη γάτα της, η 31χρονη Πόλα επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στο Παρίσι και είναι αποφασισμένη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της κόντρα σε κάθε δυσκολία.

Το Κορίτσι στην Ομίχλη / La Ragazza Nella Nebbia

του Ντονάτο Καρίσι. Με τους Τόνι Σερβίλο, Ζαν Ρενό, Αλέσιο Μπόνι, Λορέντζο Ρικέλμι, Γκαλάτεα Ράντζι, Μικέλα Σεσκόν, Λουκρέτζια Γκουιντόνε.

Μυστηρίου 2017, Ιταλία - Γερμανία - Γαλλία 128'

Στο Avechot, ένα μικρό χωριό κρυμμένο μονίμως στην ομίχλη μέσα σε μια κοιλάδα των Άλπεων, εξαφανίζεται μια 16χρονη κοπέλα! Το γεγονός συγκλονίζει αρχικά όλη την κοινότητα και κατόπιν όλη την χώρα, καθώς πρόκειται για μια κοπέλα του κατηχητικού, αλλά κι επειδή στην περιοχή εκείνη, δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα.. Ο ιδιόρρυθμος επιθεωρητής Vogel αναλαμβάνει την υπόθεση και σύντομα φτάνει στην λύση! Ο ένοχος-δολοφόνος, καθώς η κοπέλα δεν μπορεί να βρεθεί, είναι ένας καθηγητής που μόλις μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του, ένας άνθρωπος πέρα κάθε υποψίας! Ο Vogel με μια συγκεκριμένη τακτική που εμπλέκει τα μέσα επικοινωνίας, καταφέρνει να παγιδεύσει και να ενοχοποιήσει τον καθηγητή! Όμως πολύ γρήγορα θα αποδειχτεί πως τίποτα δεν είναι όπως αρχικά πίστεψε ο επιθεωρητής! Από εκείνο το σημείο κι ύστερα, οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη μέχρι το συγκλονιστικό τελείωμα, που κι ο πιο διαβολικός ευφάνταστος νους δεν θα μπορούσε να σκεφτεί!

The Strangers: Ματωμένη Νύχτα / The Strangers: Prey at Night

του Γιοχάνες Ρόμπερτς. Με τους Κριστίνα Χέντρικς, Μάρτιν Χέντερσον, Μπέιλι Μάντισον, Λιούις Πούλμαν, Εμα Μπελόμι.

Τρόμου 2018, ΗΠΑ 85'

H Σίντι και ο Μάικ  ξεκινούν οδικώς για την εξοχή μαζί με την ατίθαση έφηβη κόρη τους, Κίνσι, και τον μεγάλο τους γιο, Λουκ. Κανείς δεν φαντάζεται ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μια συνηθισμένη οικογενειακή εκδρομή, θα καταλήξει στον μεγαλύτερο εφιάλτη τους… Κατά την άφιξή τους σε ένα απομονωμένο πάρκο για τροχόσπιτα, ένα χτύπημα στην εξώπορτα θα οδηγήσει σε μία νύχτα απερίγραπτου τρόμου. Τρεις άγνωστοι ψυχοπαθείς με μάσκες και θανατηφόρες προθέσεις θα αναγκάσουν τα μέλη της οικογένειας να παλέψουν για τη ζωή τους.

Μόνο Εσένα Βλέπω / All I See is You

του Μαρκ Φόρστερ. Με τους Μπλέικ Λάιβλι, Τζέισον Κλαρκ, Ανα Ο' Ράιλι, Ιβόν Στραχόβσκι.

Θρίλερ 2016, ΗΠΑ 110'

H Τζίνα και ο Τζέιμς έχουν έναν υπέροχο γάμο. Μετά από ένα ατύχημα που της κόστισε τους γονείς αλλά και την όρασή της, η Τζίνα εξαρτάται ολοκληρωτικά από τον άντρα της, κι αυτή η εξάρτηση φαίνεται πως κρατάει σταθερή την παθιασμένη σχέση τους. Εκείνη βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια του Τζέιμς που της περιγράφει κάθε τι από την καθημερινή ζωή. Όλα κυλούν όμορφα, μέχρι τη στιγμή που η Τζίνα αποκτά ξανά την όρασή της κι αρχίζει να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια…. Σύντομα, θα καταλάβει πως η ζωή της είναι πολύ διαφορετική απ’ ό,τι πίστευε.

Πίτερ Ράμπιτ / Peter Rabbit

του Γουίλ Γκλουκ. Με τις φωνές των Τζέιμς Κόρντεν, Μάργκο Ρόμπι, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντέιζι Ρίντλεϊ / Φάνη Μουρατίδη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αντώνη Ζαχαράτο, Χρήστο Πλαΐνη.

Animation 2018, ΗΠΑ - Αυστραλία 93'

Ο Πίτερ Ράμπιτ, ο σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας που έχει μαγέψει γενιές αναγνωστών, πρωταγωνιστεί επιτέλους στη δική του ταινία, μια αυθάδη, σύγχρονη κωμωδία με…τσαγανό. Η διαμάχη του Πίτερ με τον κύριο McGregor γίνεται χειρότερη από ποτέ, καθώς κι οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους.

Λέο Ντα Βίντσι: Επιχείρηση Μόνα Λίζα / Leo Da Vinci: Mission Mona Liza

του Σέρτζιο Μάνφιο. 

Animation 2018, Ιταλία 85'

Ο ιδιοφυής νεαρός Λέο Ντα Βίντσι σχεδιάζει μια μηχανή που κινείται στο έδαφος, στον αέρα και στο νερό, και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι προς αναζήτηση ενός κρυμμένου θησαυρού έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την αγαπημένη του, Τζιοκόντα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ Προχτές
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ Προχτές
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!