E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Shape Of Water, η ταινία που έχει 13 υποψηφιότητες για Όσκαρ

Σάρωσε στα βραβεία και αξίζει να τη δεις

Δημοσίευση 24/1/2018 | 10:02

Shape Of Water, η ταινία που έχει 13 υποψηφιότητες για Όσκαρ

Με 13 υποψηφιότητες για Όσκαρ η ταινία του Γκιγιέλμο Ντελ Τόρο "Το σχήμα του νερού" μπορεί να κάνει τον καθένα να πιστέψει και πάλι στα παραμύθια.

«H ιστορία για μία πριγκίπισσα χωρίς φωνή, έναν μεγάλο έρωτα και το τέρας που προσπάθησε να τον καταστρέψει»

Η βωβή καθαρίστρια Ελίζα σώζει από τα χέρια της αμερικανικής κυβέρνησης ένα πλάσμα που θεωρείται απειλή και θα χρησιμεύσει ως πείραμα. 

"Τα παραμύθια είναι το τέλειο αντίδοτο εναντίον του κυνισμού, διότι αγγίζουν τα συναισθήματα" είχε υπογραμμίζει ο σκηνοθέτης όταν παρουσίαζε την ταινία του στη Βενετία.

Και αυτή η ταινία βρύθει συναισθημάτων. Είναι μια αλληγορία για το πώς οι άνθρωποι φοβούνται το διαφορετικό και προσπαθούν να το εξοντώσουν, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται είναι πίστη και αγάπη. Μια παραμυθένια ταινία, με φόντο το κυβερνητικό εργαστήριο στο οποίο μια βωβή κοπέλα ερωτεύεται ένα θαλάσσιο αλλόκοτο πλάσμα. Μια ταινία στην οποία διαπιστώνουμε πως όταν δεν υπάρχουν λόγια να πεις, όταν δεν βγαίνουν οι λέξεις από το στόμα σου, αρκεί ένα βλέμμα και όσα νιώθεις για να καλύψουν το κενό.

Είναι ένα ρομάντζο που θα σε παραξενέψει, θα σε παρασύρει, θα σε κάνει να πιστέψεις και πάλι στην αγάπη. Με 13 υποψηφιότητες για Όσκαρ, είναι σίγουρο ότι πρέπει να το δεις!