LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρή στον βυθό του Αμβρακικού η 36χρονη Μαρία Ιατρού

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από την Δευτέρα του Πάσχα

Δημοσίευση 29/4/2017 | 17:43

Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρή στον βυθό του Αμβρακικού η 36χρονη Μαρία Ιατρού

Στον βυθό του Αμβρακικού στην Αμφιλοχία εντοπίστηκε πριν από λίγο νεκρή η 36χρονη Μαρία Ιατρού, η οποία αναζητείτο από τη Δευτέρα του Πάσχα.

Την άτυχη 36χρονη εντόπισε μοτοσικλετιστής ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκεται δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας ενώ γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.

Η αισθητικός Μαρία Ιατρού είχε εξαφανιστεί ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. Οδηγούσε ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709. Προορισμός της ήταν η Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.

Μάλιστα, χθες ο σύζυγός της και η μητέρα της βρέθηκαν στο στούντιο του «Τούνελ», με την ελπίδα ότι η ζωντανή έρευνα θα άναβε φως. Ο ξάδελφος της αγνοούμενης, Θωμάς Νίκας, μίλησε για τα μηνύματα που αντάλλαξε μαζί της πριν χαθεί. Το τελευταίο μήνυμα ήταν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα. Του έγραψε ότι θα καθυστερούσε να φτάσει. Μετά το κινητό της έκλεισε.

Ένιωθε πιεσμένη

Η Μαρία είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο στενή φίλη της στην Αθήνα, αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε.

Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με τον ξάδερφό της Θωμά Νίκα, που μένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά, απ’ όπου κατάγεται και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του, κι εκείνος δέχθηκε.

Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ’ οδόν. Στις δύο και τέταρτο του έγραψε: «Είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο». Το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία. Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφό της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα Χτες
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες