E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλάρωση της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου με βόλτα στο κέντρο των Βρυξελλών

2.500 Έλληνες οπαδοί ταξίδεψαν στο Βέλγιο για τον αγώνα της Εθνικής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/3/2017 | 18:29

Χαλάρωση της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου με βόλτα στο κέντρο των Βρυξελλών

Στο ρυθμό του αυριανού αγώνα των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου του Βελγίου και της Ελλάδας, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για το παγκόσμιο κύπελλο που θα γίνει το 2018 στη Ρωσία, κινούνται οι Βρυξέλλες.

Η εθνική Ελλάδας θα έχει στο πλευρό της τουλάχιστον 2.500 Ελληνες φιλάθλους, που ήδη έχουν προμηθευτεί όλα τα εισιτήρια που αντιστοιχούσαν στην ελληνική πλευρά, ενώ οι διεθνείς το πρωί βγήκαν περίπατο στην καλά φρουρούμενη πόλη!

Ο Βέλγικος τύπος αναφέρεται εκτενώς στον αυριανό αγώνα σημειώνοντας πως για την εθνική Βελγίου το μείζον ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο αμυντικός Τόμας Μενιέ, ή αν θα πάρει τη θέση του ένας από τους Τόμας Φόκετ και Νασέρ Σαντλί.

Ο προπονητής της εθνικής Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δήλωσε χθες ότι σε γενικές γραμμές έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει και την οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει. Ωστόσο ερωτηματικά υπάρχουν και για άλλους παίκτες. Μεταξύ αυτών και ο Κέβιν Μιραλάς ο οποίος είχε κληθεί για τελευταία φορά στην εθνική Βελγίου το 2014 σε ένα φιλικό με την Αυστραλία.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα Ντερνιέρ Ερ αναφέρει ότι η σημερινή εθνική Ελλάδας είναι καλύτερη από αυτή που υπήρχε πριν από δύο χρόνια. Προβλέπει ότι η εθνική Ελλάδας θα παίξει αμυντικά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Τονίζει ακόμη ότι το σημαντικό για την εθνική Βελγίου είναι να επιτύχει ένα γκολ στα πρώτα 15 λεπτά.

Σχολιάζοντας το ότι η εθνική Ελλάδας του 2004 κέρδισε το Εuro παίζοντας "ενοχλητικό ποδόσφαιρο" ο Μιραλάς δηλώνει ότι θα ήταν ευτυχής αν η εθνική Βελγίου κέρδιζε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κι' ας λέγαν πως παίζει ενοχλητικό ποδόσφαιρο. Αναφερόμενος στην παραμονή του στην Ελλάδα ο Μιραλάς δηλώνει ότι διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό. Αναφέρει ότι είναι δεμένος με την Ελλάδα, διότι ο γιος του γεννήθηκε εκεί (σ.σ την περασμένη Παρασκευή απέκτησε κόρη) και ότι κάθε καλοκαίρι επιστρέφει στην Ελλάδα.

Στην ίδια εφημερίδα δημοσιεύεται και συνέντευξη του Αλέξανδρου Κακλαμάνου ο οποίος κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε τέσσερις βελγικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο Κακλαμάνος που σήμερα ζει στην Ελλάδα εκτιμά ότι το βελγικό ποδόσφαιρο έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τα τελευταία χρόνια η οποία οφείλεται σε σωστές επενδύσεις στα αθλητικά κέντρα. Θεωρεί ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του Βελγίου είναι καλύτερη από την ελληνική, ευελπιστεί όμως ότι η εθνική Ελλάδος ίσως καταφέρει να πάρει ένα ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η ίδια εφημερίδα αναφερόμενη τέλος στα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την εθνική Βελγίου τονίζει ότι πολλοί παίκτες έχουν παραπονεθεί για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο στάδιο Μποντουέν, όπου θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας. Επισημαίνεται επίσης ότι υπάρχουν διαμάχες στο εσωτερικό της εθνικής Βελγίου σε σχέση με το ύψος του πριμ της πρόκρισης στην τελική φάση, το οποίο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Γραμμένο

Ελλάδα Χτες
Βρίσκεται στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Ο Μπάιντεν επικύρωσε τους νόμους για παροχή βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ καθώς και την απαγόρευση του TikTok

Κόσμος Χτες
To TikTok απαντά «δεν πάει πουθενά» καθώς πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια και θα μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί»

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις για τη κυνική δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Καιρός Χτες
Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Πολιτισμός Χτες
Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ελλάδα Χτες
Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Πολιτική Χτες
Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Πολιτική Χτες
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή

Σπαρτιάτες: «Κόπηκαν» από τον Αρειο Πάγο

Πολιτική Χτες
Δεν θα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές