LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η σοκαριστική ιστορία αιμομιξίας μητέρας και γιού που δηλώνουν εpωτευμένοι

Δηλώνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει

Δημοσίευση 21/3/2017 | 10:13

Η σοκαριστική ιστορία αιμομιξίας μητέρας και γιού που δηλώνουν εpωτευμένοι

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση στις ΗΠΑ, όπου μάνα και γιος στο Νέο Μεξικό καταδικάστηκαν για αιμομικτική σχέση από το δικαστήριο, αλλά δηλώνουν αμετανόητοι και πως τίποτα δεν πρόκειται να τους χωρίσει. Ούτε η φυλακή...

Συγκεκριμένα, η Μόνικα Μάρες συνελήφθη το Φεβρουάριο του 2016 αφ' ότου ένας γείτονας κατέθεσε στην αστυνομία πως έχει εpωτική σχέση με τον ίδιο της τον γιο, με τον οποίο συζούσαν.

Η δίκη που έγινε την προηγούμενη Τετάρτη έκρινε ένοχο το ζευγάρι, το οποίο είπε την αλήθεια ενώπιον του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα τώρα να πρέπει να ζει χωριστά για τουλάχιστον 1μιση χρόνο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Μάνα και γιος κρίθηκαν ένοχοι για κακούργημα 4ου βαθμού, με την 37χρονη να μην μπορεί πλέον να δει κανένα από τα 9 παιδιά της, ενώ δεν είναι γνωστό ποιος θα αναλάβει την φροντίδα τους.

Ακόμη το ζευγάρι θα μπορούσε να φυλακιστεί για 18 μήνες, αλλά ο Εισαγγελέας, Αντρέα Ρίμπ, ανέφερε πως το καθαρό ποινικό μητρώο τους τους γλίτωσε από τα χειρότερα.

Αυτό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινότητα είναι οι δηλώσεις μάνας και γιου, οι οποίοι είχαν αναφέρει πως δεν θα τους σταματήσει κανένας και τίποτα από το να έχουν σeξουαλικές σχέσεις.

Το ιστορικό

Η Μάρες, η οποία είναι μητέρα 9 παιδιών, είχε δώσει τον Κάλεμπ για υιοθεσία όταν ήταν ακόμη νεογέννητος, με τους δύο να γνωρίζονται πριν 2 χρόνια (όταν εκείνος ήταν 18) μέσω του Facebook. Η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν ήταν τα Χριστούγεννα του 2016, όπου ο Κάλεμπ παράτησε τον θετό του πατέρα και μετακόμισε στο Μεξικό με την Μάρες.

Σύντομα η σχέση τους έγινε αιμομικτική, με την ίδια να αναφέρει στην Daily Mail πριν κριθεί ένοχη πως ο γιος της είναι είναι η αγάπη της ζωής της και δεν θέλει να τον χάσει. «Τα παιδιά μου τον αγαπούν, το ίδιος και όλη μου η οικογένεια. Τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει, ούτε τα δικαστήρια, ούτε η φυλακή, τίποτα», είχε πει η ίδια.

Η 37χρονη, μάλιστα, είχε αναφέρει πως αφού εκτίσουν την ποινή τους σκοπεύουν να μετακομίσουν σε άλλη πολιτεία της Αμερικής. Βέβαια η αιμομιξία θεωρείται κακούργημα και στις 50 πολιτείες, αλλά υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στην καθεμία. 

Η μητέρα αναφέρει πως ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά, αλλά και μητρική αγάπη ταυτόχρονα, με την ίδια να νιώθει εpωτευμένη, καθώς δεν τον είχε αναθρέψει, ούτε δει όλα εκείνα τα χρόνια.

«Ένιωσα πως κάτι καινούργιο ήρθε στην ζωή μου και το εpωτεύτηκα», εξήγησε.

Μάλιστα, η Μάρες του έκανε και εpωτική εξομολόγηση τον πρώτο καιρό που τον φιλοξενούσε στο σπίτι του, λέγοντάς του πως δεν ξέρει πως να αντιδράσει, αφού εκείνη είναι η μητέρα και αυτός ο γιος, αλλά είναι εpωτευμένη μαζί του.

Όσον αφορά το γεγονός πως πλέον δεν μπορεί να βλέπει κανένα από τα παιδιά της, η μητέρα εξηγεί πως καταλαβαίνει το ρίσκο, αλλά θέλει να παλέψει για την σχέση της με τον γιο τους, καθώς ήδη τα παιδιά της τον φωνάζουν μπαμπά.

Με την σειρά του ο Κάλεμπ αναφέρει πως εpωτεύτηκε την μητέρα του, επειδή δεν την ξαναείχε δει ως μητέρα.

«Ποτέ δεν είχα κανένα να μου μαγειρεύει ή να μου δίνει κάτι. Ποτέ δεν είχα τίποτα σε όλη μου την ζωή και ήρθε εκείνη και με έκανε πολύ χαρούμενο. Έτσι, ξεκίνησαν να έχω αισθήματα για εκείνη. Πιστεύω την εpωτεύτηκα», ανέφερε ο ίδιος.

Οι ίδιοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και όλα τα αρνητικά μηνύματα που παίρνουν στο Facebook, με τους περισσότερους να σχολιάζουν κάτω από τις φωτογραφίες που φιλιούνται πως όλο αυτό είναι αηδιαστικό.

«Οι περισσότεροι λένε πως είναι αηδιαστικό, αλλά εμένα δεν με επηρεάζει όλο αυτό», ανέφερε ο 20χρονος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών

Ελλάδα 18.04.2024
Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο δικαστήριο έπειτα από εκατέρωθεν καταγγελίες

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική 18.04.2024
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα μετά την αποπομπή από το ευρωψηφοδέλτιο

Ελλάδα 18.04.2024
«Τους είπα να παραιτηθώ, μου είπαν όχι, λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους»

Φρουροί Επανάστασης: Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη

Κόσμος 18.04.2024
Οι απειλές του Ισραήλ ίσως οδηγήσουν σε αναθεώρηση του πυρηνικού μας δόγματος, λέει η Τεχεράνη

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Πολιτική 18.04.2024
Με απόφαση Κασσελάκη - «Το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση»

Στήνουν νέα Ίμια οι Τούρκοι ‑ «Casus Belli» τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο

Ελλάδα 18.04.2024
Γιατί οι Τούρκοι θέλουν να στήσουν νέα… Ίμια λίγες εβδομάδες πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντoγάν;

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Καιρός 18.04.2024
Οι περιοχές που θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Αθλητισμός 18.04.2024
Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς