LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάχη με τον καρκίνο δίνει και πάλι ο Hugh Jackman

Όλα άρχισαν το 2013 όταν παρατήρησε ένα παράξενο σημάδι στη μύτη του

Δημοσίευση 14/2/2017 | 12:15

Μάχη με τον καρκίνο δίνει και πάλι ο Hugh Jackman

Η περιπέτεια του Hugh Jackman με τον καρκίνο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2013 όταν παρατήρησε ένα παράξενο σημάδι στη μύτη του. Δεν έδωσε σημασία γιατί πίστευε ότι είχε χτυπήσει κάπου.

Αργότερα άρχισε να ματώνει και πηγαίνοντας στον γιατρό, πληροφορήθηκε ότι πάσχει από καρκίνο του δέρματος. Από τότε έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις αφαιρέσεις καρκινωμάτων.

Χθες το βράδυ, ο Jackman ενημέρωσε τους followers του ότι αφαίρεσε ακόμα ένα καρκίνωμα από τη μύτη του γράφοντας στο facebook:

«Ακόμα ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα. Χάρη στους συχνούς ελέγχους σώματος και τους εκπληκτικούς γιατρούς, όλα είναι καλά. «Φορέστε αντηλιακό!» προέτρεψε τους followers του ο διάσημος ηθοποιός.

Πώς ξεκίνησε η περιπέτειά του με τον καρκίνο

Όταν ο Hugh Jackman ανακάλυψε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2013 ένα παράξενο σημάδι στη μύτη του, πίστεψε ότι χτύπησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Wolverine και βγήκε αίμα στο μικρό τραύμα.

«Η μακιγιέζ μου, μου είπε ότι έχω ένα μικρό αιματηρό σημάδι πάνω στη μύτη μου. Της απάντησα ότι το ξέρω και ότι πρέπει να έγινε σε μία σκηνή μάχης, που κάποιος με χτύπησε κατά λάθος. Πραγματικά, όμως, στη διάρκεια των 17 χρόνων που υποδύομαι τον Wolverine αποκτούσα πολλά σημάδια, γρατσουνιές και χτυπήματα. Είμαι κι εγώ αδέξιος», λέει στο People magazine και συνεχίζει: «Μία εβδομάδα μετά, που είχε ξεραθεί το αίμα και έμοιαζε ότι θα φύγει άρχισε πάλι να ματώνει. Βλέποντάς το η μακιγιέζ μου, μου είπε ότι πρέπει να πάω το ελέγξω γιατί ανησυχεί. Η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει να πάω αμέσως στον γιατρό, μέχρι που πήγα».

Στην πρώτη εκείνη επίσκεψη του είπε ο γιατρός ότι πάσχει από βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, τον ένα από τους τρεις τύπους καρκίνου του δέρματος. «Είναι πάντα σοκαριστικό να ακούς ότι έχεις καρκίνο», λέει ο Jackman, που έχει υποβληθεί σε διάφορα χειρουργεία για να απαλλάσσεται κάθε φορά από έναν νέο όγκο. «δεν φορούσα ποτέ αντηλιακό. Είμαι Αυστραλός και αυτό δυστυχώς είναι συνηθισμένο στη χώρα μου. Είναι μεγάλο λάθος. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος, αλλά δεν γινόταν μέχρι που μπήκα στο χειρουργείο. Ο γιατρός μου, μου εξήγησε ότι ο τύπος καρκίνου που πάσχω δεν είναι από εκείνους που σε στέλνουν αμέσως στον άλλον κόσμο. Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα πρέπει να γίνει «φίλος» σου, να είσαι ψύχραιμος και κάθε φορά που μεγαλώνει να πηγαίνεις να το αφαιρείς».

Συνολικά, ο Jackman έχει υποβληθεί σε 4 αφαιρέσεις από τη μύτη και τους ώμους του, μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Πρόσφατα λανσάρισε μία σειρά αντηλιακών για παιδιά και θέλει να ηγηθεί μίας μεγάλης καμπάνιας για την αφύπνιση του κόσμου σχετικά με τον πώς μπορεί η έκθεση στον ήλιο να σε οδηγήσει πολύ σοβαρά προβλήματα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα Χτες
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες