LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πότε ξεκινάει ο Χατζηνικολάου στον Ant1; Τι θα γίνει με Χούκλη

Μέσα στη μέρα οι ανακοινώσεις

Δημοσίευση 12/1/2017 | 00:41

Πότε ξεκινάει ο Χατζηνικολάου στον Ant1; Τι θα γίνει με Χούκλη

Όλα είναι έτοιμα ώστε ο Νίκος Χατζηνικολάου να επιστρέψει στη θέση που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, που δεν είναι άλλη από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα ενός τηλεοπτικού σταθμού που δεν είχε συνεργαστεί έως τώρα, αυτή του ΑΝΤ1.

Οι επαφές στελεχών του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχαν ξεκινήσει πριν από τις γιορτές αλλά λόγω άλλων επαγγελματικών δεσμεύσεων του δημοσιογράφου είχε δοθεί παράταση χρόνου για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Αναφέρεται επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά μετά την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το ΣτΕ ο υπερθεματιστής αναγκάστηκε να «παγώσει» τα σχέδιά του για τη δημιουργία καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού.

Έτσι λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε επαφές με στελέχη του ΑΝΤ1 ώστε να βγάζει από τη συχνότητά του την εκπομπή του, αλλά στο «πακέτο» συνεργασίας «έπεσε» και η παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Σε μία περίοδο με έντονες πολιτικές εξελίξεις είναι σαφές ότι ο ΑΝΤ1 θέλει να ενδυναμώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του και για αυτό επέστρεψε στο σταθμό του Αμαρουσίου ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης που ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, αλλά και ο Στράτος Μπαλής που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει Διευθυντής Ειδήσεων στον ΑΝΤ1.

Έτσι πλέον και με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεών του ο ΑΝΤ1 θέλει να κερδίσει τους τηλεθεατές και στην ενημέρωση.

Τώρα, όσον αφορά την εκπομπή «Στον ενικό» φαίνεται ότι δεν θα βγαίνει κάθε βδομάδα, αλλά αρχικά θα βγαίνει στον αέρα κάθε δύο βδομάδες, ενώ δεν έχει «κλείσει» ακόμα οριστικά η ημέρα μετάδοσής της.

Ο νέος άνκορμαν του ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Γενάρη στις 19:00. 

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ανεπίσημα από τους διαδρόμους του σταθμού, η Μαρία Χούκλη θα αποχωρήσει λαμβάνοντας την αποζημίωσή της.

Την μεταβατική περίοδο μέχρι να βγει στο γυαλί ο έμπειρος anchorman θα καλύψουν η Μαρία Σαράφογλου και η Ρίτσα Μπιτζόγλη.

Αξίζει να σημειωθεί ιδιαίτερα πως ο Νίκος Μαστοράκης, επιβεβαίωσε την “είδηση” του τηλεοπτικού γάμου ΑΝΤ1 - Χατζηνικολάου με ανάρτησή του στο facebook:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Λύγισε» η Κατερίνα Στανίση: Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα

Ελληνική τηλεόραση 18.04.2024
«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα»

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

ΝΕΑ 18.04.2024
Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Tabloid 18.04.2024
Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!